۱۱/تير/۱۴۰۴ | ۰۸:۲۳
رقم عجیب بدهی جاری دو خودروساز بزرگ اعلام شد اصلاحیه شرایط فروش جدید محصولات ایران خودرو ویژه تیر ۱۴۰۴ افزایش بی ضابطه قیمت در بازار تلفن همراه تولید در جنگ ۱۲ روزه از ریل خارج نشد ابلاغ افزایش‌قیمت به سایپا و ایران‌خودرو پیش از جنگ؛ ایران‌خودرو ۱۵ درصد را رعایت نکرد قیمت جدید کارخانه‌ای خودرو‌های ایران خودرو + جدول مصوبه واردات انواع خودرو ابلاغ شد+ متن نامه ثبت‌نام فروش فوری و پیش فروش ایران‌خودرو امروز ۹ تیر ۱۴۰۴ +شرایط+ لینک و نحوه ثبت‌نام نرخ‌های جدید محصولات سایپا روانه کدال شد+ عکس ثبت‌نام فروش فوری سایپا بدون قرعه کشی ویژه تیر ۱۴۰۴+ شرایط و سایت ثبت نام خودرو سایپا ارسال بسته حمایت از صنایع آسیب دیده از جنگ به هیات دولت مجوز افزایش ۱۵ درصدی قیمت محصولات دو خودروساز صادر شد ابلاغ نحوه محاسبه قیمت پایه محصولات معدنی زنجیره فولاد سرنوشت واردات خودرو در ۱۴۰۴؛ بازنگری اساسی در تعرفه‌ها استمرار تولید سیمان؛ کمبود نداریم
۰۹:۳۳ ۱۴۰۳/۰۹/۱۹
نائب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس درگفت‌و‌گو با «اقتصاد معاصر»؛

بخش معدن نیازمند ثبات قوانین و مقررات است

نائب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخش معدن نیازمند ثبات قوانین و مقررات است، گفت: معدن‌داران هر ساله منتظر تصمیمات جدید در خصوص نرخ‌ها و قوانین مربوط به بخش معدن هستند.
بخش معدن نیازمند ثبات قوانین و مقررات است
کد خبر:۹۹۳۸

حسینعلی حاجی دلیگانی، نائب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد معاصر با اشاره به علل عدم توفیق کشور در حوزه جذب سرمایه‌گذاری برای توسعه معادن اظهار کرد: در صنعت معدن، یکی از چالش‌های عمده کشور، نداشتن ثبات در قوانین و مقررات است. 

وی افزود: متاسفانه بیشتر قوانین مرتبط با حوزه معدن به شکل سنواتی تعیین می‌شوند و این موضوع موجب عدم اطمینان برای معدن‌کاران و سرمایه‌گذاران می‌شود. در واقع معدن‌داران هر ساله منتظر تصمیمات جدید در خصوص نرخ‌ها و قوانین مربوط به بخش معدن هستند که این عدم ثبات بر فرآیند‌های تولید و سرمایه‌گذاری تاثیر منفی می‌گذارند. 

حاجی دلیگانی بیان کرد: البته گاهی شاهد افراط و تفریط‌ها در حوزه قوانین و آیین‌نامه‌های مرتبط با بهره‌برداری از معادن هستیم. به عنوان مثال در برخی مواقع معدن‌کاران سنگ‌های معدنی را بدون فرآوری صادر می‌کنند و حتی در شرایطی، فرآوری این مواد به خارج از کشور منتقل می‌شود. از سوی دیگر، گاهی تصمیمات کلان اقتصادی به طور کلی صادرات مواد خام معدنی را محدود می‌کند. در این زمینه به نظر می‌رسد که تصویب یک قانون دائمی برای بخش معدن که تغییرات آن تنها با دوسوم رای قابل تغییر باشد، می‌تواند ثبات لازم را در این صنعت ایجاد کند. 

نائب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس یادآور شد: مشکلات مربوط به انگیزه‌های دولتی و نداشتن تاثیر لازم در بهره‌وری، موجب می‌شود که جذب سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع معدنی کشور با چالش مواجه شود. شرکت‌ها بیش از آنکه به دنبال جذب سرمایه و تکنولوژی خارجی و افزایش بهره‌وری در تولیدات خود باشند، به دنبال سود بیشتر از فروش مواد خام هستند.