۱۲/تير/۱۴۰۴ | ۰۴:۵۱
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد/ نرخ جدید اعلام شد وزیر ارتباطات:اینترنت به شرایط قبل بازگشت پایان مهلت استفاده از بسته اینترنت ۵۰ گیگابایتی ثابت از امروز مکالمات تلفن ثابت تا پایان تیر رایگان شد صادرات خدمات فناوری اطلاعات از کالا‌ها مهم‌تر است/ ضرورت اصلاح قوانین و تقویت مطالبه‌گری بخش خصوصی هدف یک میلیارد دلاری صادرات فناوری اطلاعات دست‌نیافتنی است/ نیاز به تغییر قوانین و حمایت دولت ابلاغ مصوبه تشکیل کمیته تسهیل کسب‌وکارهای دیجیتال معرفی کتابی برای کاربرد هوش مصنوعی در تحقیقات علمی دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو اضافه شدن خدمات جدید در پنجره دولت هوشمند تا ۱ ماه آینده آغاز ساماندهی سکوهای تبادل رمزارز با تشکیل کارگروه موقت تنظیم‌گری افزایش ۵۰ درصدی ترافیک عبوری داده از کشور ماهواره «پارس ۲» به‌زودی در صف پرتاب قرار می‌گیرد کلیات سند جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی تصویب شد تعرفه اینترنت همراه افزایش پیدا نمی‌کند ارسال پیامک تبلیغاتی و اطلاع رسانی بدون اجازه ممنوع است
۱۴:۱۳ ۱۴۰۳/۰۶/۱۱

تلگرام در سال ٢٠٢٣ حدود ١٠٨ میلیون دلار ضرر کرده است

اسنادی که به دست فایننشال تایمز رسیده، نشان می‌دهد که تلگرام در سال گذشته میلادی ۱۰۸ میلیون دلار ضرر کرده است.
تلگرام در سال ٢٠٢٣ حدود ١٠٨ میلیون دلار ضرر کرده است
کد خبر:۱۴۱۹

به گزارش اقتصاد معاصر؛  بازداشت «پاول دورف»، مدیرعامل و مؤسس تلگرام، نام این پیام‌رسان را در صدر اخبار قرار داده است. حالا گزارشی جدید از وضعیت مالی این پیام‌رسان منتشر شده که نشان می‌دهد عمده درآمد آن از بخش رمزارزهاست و البته زیان این شرکت نیز رقم قابل‌توجهی است.

 

طبق اطلاعاتی که به‌دست فایننشال تایمز رسیده است، گزارش مالی تلگرام در سال ۲۰۲۳ نشان می‌دهد که این پیام‌رسان با وجود درآمد ۳۴۲ میلیون‌دلاری، به‌دلیل هزینه‌های بالا ازجمله در زمینه توسعه و پشتیبانی، ضرر عملیاتی ۱۰۸ میلیون‌دلاری را به‌ثبت رسانده است. پاول دورف پیش‌تر گفته بود که قصد دارد سهام تلگرام را به‌صورت عمومی عرضه کند و عقیده دارد که ارزش این پلتفرم چیزی در حدود ۳۰ میلیارد دلار است. البته گزارش اخیر ادعا می‌کند که این ارزش‌گذاری فاصله زیادی با واقعیت دارد.

 

فروش و ذخیره کریپتو بخش عمده درآمد تلگرام را تشکیل می‌دهد.

 

اما نکته جالب گزارش فایننشال تایمز اشاره به منابع درآمدی تلگرام است. مانند هر پلتفرم دیگری، تبلیغات و فروش اشتراک نیز ازجمله منابع درآمدی مهم تلگرام است. اما حدود ۴۰ درصد از درآمد این پلتفرم از طریق سرویس‌های کریپتو تأمین می‌شود که در مقایسه با رقبا، رقم بسیار قابل‌توجهی است.

 

تلگرام درحال‌حاضر با قابلیت «Wallet» یا کیف پول رمزارزی خود به بیش از ۹۰۰ میلیون کاربرش امکان می‌دهد تا رمزارز‌های خود را در این پلتفرم ذخیره کنند و به فروش برسانند. این سرویس عمدتاً بر مبنای رمزارز Toncoin که ساخته خود تلگرام است، کار می‌کند.

 

به تعبیر فایننشال تایمز، تلگرام بیشتر به یک شرکت فعال در زمینه رمزارز‌ها شباهت دارد که کار پیام‌رسانی را نیز در کنار آن ادامه می‌دهد. البته همین تمرکز روی کریپتو شاید بتواند هنگام عرضه عمومی سهام برای تلگرام مفید باشد. سرویس‌هایی مشابهی مانند Coinbase هم‌اکنون حدود ۴۵ میلیارد دلار ارزش‌گذاری شده‌اند.

 

بازداشت پاول دورف درحال‌حاضر آینده تلگرام و رمزارز‌های فعال بر بستر آن را تحت‌تأثیر قرار داده است. هم‌زمان با اعلام خبر بازداشت دورف، بازار این رمزارز‌ها سقوط شدیدی را تجربه کرد. دورف به‌تازگی در دادگاهی در فرانسه حاضر شد و فعلاً به قید وثیقه آزاد است./ اقتصاد آنلاین