![چند ایرانی از ماهیگیری نان میخورند؟](/files/fa/news/1403/5/24/2125_696.jpeg)
تولید ماهیان خوراکی و خاویاری در استان تهران افزایش یافت
![تولید ماهیان خوراکی و خاویاری در استان تهران افزایش یافت](/files/fa/news/1403/11/15/61377_883.jpg)
جبرئیل برادری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار اقتصاد معاصر در خصوص برنامههای شیلاتی استان اظهار داشت: توسعه و نهادینهسازی فرهنگ مصرف آبزیان از اولویتهای این حوزه است.
وی با اشاره به افزایش تولید ماهیان خوراکی اظهار داشت: تولید این ماهیان از ۷۵۰۰ تن به ۱۰۸۰۰ تن خواهد رسید که در برنامه هفتم نیز پیشبینی شده است.
برادری همچنین از تولید ماهیان خاویاری در استان تهران خبر داد و گفت: در بازه ده ماهه گذشته، ۴۰ کیلوگرم خاویار استحصال شده و بیش از ۹۰ تن گوشت ماهیان خاویاری تولید شده است.
وی به ظرفیت استخرهای کشاورزی برای تولید ماهیان گرمآبی و سردآبی اشاره کرد و افزود: بیش از ۷۰۰ استخر کشاورزی شناسایی شدهاند که میتوانند به صورت دو منظوره برای ذخیره آب و پرورش آبزیان مورد استفاده قرار گیرند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران همچنین به جایگاه ویژه استان در تولید ماهیان زینتی اشاره کرد و گفت: استان تهران رتبه دوم کشور را در این حوزه دارد و سالانه بیش از ۶۰ میلیون قطعه ماهی زینتی در استان تولید میشود.
وی تاکید کرد که طی دو سال گذشته، این صنعت با برگزاری نمایشگاهها و همکاری تولیدکنندگان، بیش از پیش شناخته شده و مورد حمایت قرار گرفته است.
این مقام مسوول با بیان اینکه در ایامالله دهه فجر و همزمان با چهلوششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۳۳ پروژه در حوزه کشاورزی استان تهران به بهرهبرداری خواهد رسید، گفت: این پروژهها در زیر بخشهای آب و خاک، باغبانی، صنایع تبدیلی و تکمیلی و شیلات اجرا شدهاند و با اعتباری بالغ بر ۲۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عملیاتی شدهاند.
برادری همچنین تصریح کرد که این پروژهها علاوه بر ایجاد اشتغال، به افزایش بهرهوری در حوزه کشاورزی و تامین امنیت غذایی کمک خواهند کرد.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، این اقدامات در راستای سیاستهای کلان وزارت جهاد کشاورزی اجرا شده و مقرر است که همزمان با ایام مبارک دهه فجر افتتاح شوند.