۱۰:۵۹ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
مدیر شیلات استان تهران در گفت‌وگو با «اقتصاد معاصر»؛

راه‌اندازی گردشگری شیلاتی در پایتخت/ ۲۰ تن به ظرفیت تولید ماهی تهران افزوده شد

مدیر شیلات استان تهران، از افتتاح چندین پروژه شیلاتی در شهرستان‌های ورامین و پیشوا در ایام دهه فجر خبر داد. این پروژه‌ها با هدف افزایش تولید، اشتغال‌زایی و ترویج گردشگری شیلاتی در استان تهران اجرا می‌شوند.
راه‌اندازی گردشگری شیلاتی در پایتخت/ ۲۰ تن به ظرفیت تولید ماهی تهران افزوده شد
کد خبر:۱۴۹۴۲

نورالله حسینی، مدیر شیلات استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد معاصر به تشریح جزئیات پروژه‌های شیلاتی پرداخت که در ایام دهه فجر در شهرستان‌های ورامین و پیشوا به بهره‌برداری رسیده یا می‌رسد.

وی با اشاره به طرح تلفیقی پرورش ماهی و گردشگری، از آغاز پروژه‌ای خبر داد و اظهار داشت: به علاقمندان این امکان را می‌دهد که در کنار پرورش ماهی، تجربه‌ تفریحی را نیز از قبیل ماهی‌گیری با قلاب از استخرها داشته باشند. این طرح ترکیبی با هدف ترویج گردشگری شیلاتی و ارتقا آگاهی عمومی در مورد صنایع شیلاتی در استان تهران راه‌اندازی شده است. 

حسینی افزود: در کنار این طرح‌ها، چندین پروژه دیگر نیز در دست اقدام است که شامل پرورش ماهی‌های قزل‌آلا و ماهیان گرمابی می‌شود. این پروژه‌ها توانسته‌اند تا اشتغال‌زایی برای حدود ۱۰ نفر به‌ صورت مستقیم ایجاد کند و حدود ۲۰ تن ماهی در سال تولید خواهد کرد. این پروژه‌ها نمونه‌ای از گام‌های موثر در توسعه صنعت شیلات استان تهران هستند. 

این مقام مسوول همچنین به هدف تولید حدود ۹ هزار تن آبزی خوراکی در استان تهران در سال جاری اشاره کرد و گفت: با توجه به روند رو به رشد تولید در این حوزه، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال تولیدات شیلاتی استان تهران به ۱۰۸۰۰ تن برسد. 

وی از دستاوردهای استان در زمینه تولید زالو خبر داد و افزود: استان تهران با تولید یک میلیون و ۱۰۰ هزار نخ زالو به یکی از تولیدکنندگان برتر این محصول در کشور تبدیل شده است. 

مدیر شیلات استان تهران به جایگاه ویژه استان در تولید ماهیان زینتی اشاره کرد و گفت: استان تهران با تولید بیش از ۶۰ میلیون قطعه ماهیان زینتی، رتبه دوم کشور را در این زمینه به خود اختصاص داده است. 

وی همچنین از فعالیت ۵۶۰ مزرعه پرورش ماهی در استان تهران خبر داد که در حال انجام پروژه‌های مختلف شیلاتی هستند. 

حسینی در ادامه به مجوزهای صادرشده برای پروژه‌های شیلاتی در سال جاری اشاره کرد و گفت: ما در سال جاری موفق به صدور مجوز برای ۲۳ پروژه شیلاتی شده‌ایم که به‌ طور مستقیم در تولید و توسعه این صنعت تاثیرگذار خواهد بود. با افتتاح این پروژه‌ها، می‌توان گفت که سهم استان تهران در تولید آبزیان افزایش چشمگیری خواهد داشت و این امر به‌ ویژه در تامین امنیت غذایی کشور موثر خواهد بود. 

وی در پایان بر اهمیت پروژه‌های شیلاتی استان تهران در راستای خودکفایی و کاهش وابستگی‌ها تاکید کرد و گفت: این پروژه‌ها علاوه بر تامین نیازهای داخلی استان، می‌توانند سهم به سزایی در رشد اقتصادی و اشتغال‌زایی در استان تهران ایفا کنند. ما امیدواریم که با اجرای موفق این پروژه‌ها، شاهد پیشرفت چشمگیری در صنعت شیلات استان تهران باشیم و بتوانیم جایگاه خود را در سطح کشور تقویت کنیم.

ارسال نظرات