۱۶/تير/۱۴۰۴ | ۱۱:۱۱
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد/ نرخ جدید اعلام شد وزیر ارتباطات:اینترنت به شرایط قبل بازگشت پایان مهلت استفاده از بسته اینترنت ۵۰ گیگابایتی ثابت از امروز مکالمات تلفن ثابت تا پایان تیر رایگان شد صادرات خدمات فناوری اطلاعات از کالا‌ها مهم‌تر است/ ضرورت اصلاح قوانین و تقویت مطالبه‌گری بخش خصوصی هدف یک میلیارد دلاری صادرات فناوری اطلاعات دست‌نیافتنی است/ نیاز به تغییر قوانین و حمایت دولت ابلاغ مصوبه تشکیل کمیته تسهیل کسب‌وکارهای دیجیتال معرفی کتابی برای کاربرد هوش مصنوعی در تحقیقات علمی دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو اضافه شدن خدمات جدید در پنجره دولت هوشمند تا ۱ ماه آینده آغاز ساماندهی سکوهای تبادل رمزارز با تشکیل کارگروه موقت تنظیم‌گری افزایش ۵۰ درصدی ترافیک عبوری داده از کشور ماهواره «پارس ۲» به‌زودی در صف پرتاب قرار می‌گیرد کلیات سند جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی تصویب شد تعرفه اینترنت همراه افزایش پیدا نمی‌کند ارسال پیامک تبلیغاتی و اطلاع رسانی بدون اجازه ممنوع است
۱۹:۵۰ ۱۴۰۳/۰۶/۱۵

درخواست هیئت نظارت متا برای حذف نکردن شعار حمایت از فلسطین

هیئت نظارت «متا» از مادر فیس بوک خواست جمله ای که از نظر برخی، همبستگی با مردم فلسطین و از نظر برخی دیگر، حمایت از خشونت علیه یهودیها است را اتوماتیک وار، حذف نکند.
درخواست هیئت نظارت متا برای حذف نکردن شعار حمایت از فلسطین
کد خبر:۱۶۹۹

به گزارش اقتصاد معاصر؛ این هیئت که به طور مستقل عمل می‌کند اما توسط شرکت آمریکایی «متا»  تامین مالی می‌شود، اعلام کرد عبارت «از نهر تا بحر»، معانی مختلفی دارد و به این ترتیب، استفاده از آن به خودی خود نمی‌تواند مضر، خشونت آمیز یا تبعیض آمیز تلقی شود.

 

این عبارت به رود اردن و دریای مدیترانه اشاره دارد که بین آنها اراضی اشغالی تحت کنترل رژیم صهیونیستی و سرزمینهای فلسطین قرار دارد. این شعار اغلب در تظاهرات حمایت از فلسطین خوانده می‌شود.

 

منتقدان این عبارت می‌گویند که این عبارت یهودی ستیزانه و فراخوانی برای ریشه کنی اسرائیل است. اما گروههای دیگر با این تفسیر مخالف هستند.

 

پاملا سان مارتین، رئیس هیئت نظارت «متا»، گفت: فضا بسیار مهم است. حذف سخنرانی سیاسی صرفا راه حل نیست. باید جایی برای بحث وجود داشته باشد، به خصوص در دوران بحران و درگیری.

 

هیئت نظارت گفت: پس از بررسی سه مورد مربوط به محتوای پست شده در فیس بوک توسط کاربران مختلف که حاوی این عبارت بودند، به این نتیجه رسیده است.

 

  «متا» در بیانیه ای اعلام کرد ما از بررسی دستورالعملهای خود در این زمینه توسط هیئت نظارت «متا» استقبال می‌کنیم. در حالی که همه سیاست‌های ما با در نظر گرفتن ایمنی تدوین شده‌اند، می‌دانیم که با مشکلات جهانی همراه هستند و این شرکت  مرتبا از کارشناسان خارج از «متا»، از جمله هیئت نظارت، نظر می‌خواهد.

 

الکس عبدو، مدیر مسائل حقوقی «موسسه نایت فرست اَمِندمِنت» در دانشگاه کلمبیا که آزادی بیان را ترویج می‌کند، تصمیم هیئت نظارت «متا» را "متفکرانه (و از نظر خودش صحیح) خواند.

 

بر اساس گزارش رویترز، در مقابل،   «اتحادیه ضد افترا» که یک گروه فعال یهودی است، اعلام کرد این تصمیم «کوته بینانه» بوده است. در بیانیه این گروه آمده است: استفاده از این عبارت باعث می‌شود اعضای جامعه یهودی و طرفدار اسرائیل، احساس ناامنی کنند و طرد شوند./ایسنا