۰۲/خرداد/۱۴۰۴ | ۲۲:۰۱
زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت مشخص شد پیشنهاد تفاهم ۳ جانبه برای پرداخت مطالبات صندوق توسعه ملی ورودمجلس به مولدسازی دارایی‌ دولت برای مقابله با ارزان فروشی اعلام زمان واریز حقوق کارمندان+ جزییات اهتمام دولت به حذف سه دهک پردرآمد از یارانه بگیران فرار مالیاتی پولدارها در پوشش معافیت دولتی وصول حق بیمه به سازمان مالیاتی کشور واگذار می شود شرایط معافیت ازصدورصورت‌حساب الکترونیکی+ جزییات جزییات واریز یارانه اردیبهشت+ دلیل قطع یارانه برخی از بازنشستگان افزایش ۳۰.۵ درصدی تورم سالانه تولیدکننده در بخش معدن پورمحمدی: باید تمامی درآمدهای نفتی ابتدا به صندوق توسعه ملی واریز شود مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد جزئیات واریز۱۰ میلیارددلار ازصادرات نفت وگاز به صندوق توسعه زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد قیمت پایه و شرایط واگذاری سه مجموعه سوارکاری تصویب شد شناسایی فرار مالیاتی ۶۷۷ همتی در یک صندوق قرض‌الحسنه
۱۱:۲۷ ۱۴۰۴/۰۱/۱۶
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر اعلام کرد

سرمایه‌گذاری در تولید منوط به کاهش سهم ۸۰ درصدی دولت در اقتصاد

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر اینکه دولت باید به سراغ وصول مالیات‌های کلان و معوقه از بخش‌های بزرگ اقتصادی برود، گفت: امروز ۸۰ درصد اقتصاد کشور همچنان در اختیار دولت بوده و این سهم کاهش نیافته است؛ سرمایه‌گذاری در تولید منوط به کاهش این سهم دولت در اقتصاد است.
سرمایه‌گذاری در تولید منوط به کاهش سهم ۸۰ درصدی دولت در اقتصاد
کد خبر:۱۷۱۹۵

مهرداد لاهوتی، نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر درباره میزان تحقق شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم) و ضرورت توجه دولتمردان به شعار امسال (سرمایه‌گذاری برای تولید) اظهار داشت: به نظر من سال ۱۴۰۳ هیچ اتفاقی در زمینه تحقق شعار سال اتفاق نیفتاد، قرار بود بر اساس شعار سال، سهم دولت از اقتصاد کاهش پیدا کند و بخش بیشتری از اقتصاد به مردم واگذار شود اما در عمل، هیچ تغییری مشاهده نشود؛ اگر بخواهیم با یک شاخص اندازه‌گیری بررسی کنیم که چه میزان از سهم دولت در اقتصاد کاهش یافته، نتیجه مشخص است، امروز ۸۰ درصد اقتصاد کشور همچنان در اختیار دولت بوده و این سهم کاهش نیافته است؛ سرمایه‌گذاری در تولید منوط به کاهش این سهم دولت در اقتصاد است.

وی در ادامه درباره راهکار‌های نفت‌زدایی از بودجه و افزایش تکیه بر درآمد‌های مالیاتی اظهار داشت: باید بیشتر به سمت مقابله با فرار‌های مالیاتی برویم. ما هنوز راه زیادی در پیش داریم. دولت به‌ جای اینکه بر مالیات‌های کوچک و صنفی تکیه کند، باید بر وصول مالیات‌های کلان و معوقه تمرکز کند. بسیاری از بدهی‌های مالیاتی هنوز پرداخت نشده‌ است به‌ عنوان مثال سال ۱۴۰۲ اعلام شد که ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان مالیات معوقه وجود داشته که وصول شد. این رقم بزرگی است و امسال نیز همچنان با این چالش مواجه هستیم؛ منتها با این تغییر که ۱۹۰۰ هزار میلیارد تومان باید وصول شود. 

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت باید سیاست‌های مالیاتی خود را اصلاح کند و به جای فشار بر اصناف و مالیات‌های خرد، به سراغ وصول مالیات‌های کلان و معوقه از بخش‌های بزرگ اقتصادی برود. این رویکرد نه‌ فقط به افزایش درآمد‌های دولت کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به ایجاد ثبات و توسعه اقتصادی نیز منجر شود.

ارسال نظرات