۱۲:۱۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۰

مازاد تولید، عامل اصلی پایین ماندن قیمت مرغ

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی اعلام کرد که با وجود انتظار برای متعادل شدن بازار مرغ در ایام پایانی سال، به دلیل مازاد تولید، قیمت‌ها همچنان پایین‌تر از نرخ تمام‌شده عرضه می‌شود.
مازاد تولید، عامل اصلی پایین ماندن قیمت مرغ
کد خبر:۱۷۵۸۶

به گزارش اقتصاد معاصر؛ علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی، با اشاره به شرایط بازار مرغ در روزهای پایانی سال گفت: انتظار می‌رفت که عرضه و تقاضا در این ایام به تعادل برسد، اما به دلیل مازاد تولید، قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده همچنان حدود ۶۰ هزار تومان است که کمتر از نرخ تمام‌شده برای تولیدکنندگان تمام می‌شود. 

وی با تاکید بر افزایش هزینه‌های تولید، از جمله حمل‌ونقل، مکمل‌ها و نهاده‌های دامی افزود: با این وجود، مرغ همچنان ارزان‌ترین منبع پروتئین مصرفی در کشور است. 

ابراهیمی بیان کرد که تامین مرغ برای ایام پایانی سال بدون مشکل انجام خواهد شد و گفت: با توجه به جوجه‌ریزی‌های اخیر، میزان تولید مرغ در اسفند به بیش از ۲۷۰ هزار تن می‌رسد که این مقدار بیش از نیاز داخلی است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با انتقاد از تداوم کاهش قیمت نسبت به هزینه تولید افزود: بیش از ۵ ماه است که نرخ مرغ پایین‌تر از قیمت تمام‌شده تولید است که این موضوع فشار زیادی به واحدهای تولیدی وارد کرده است.

وی همچنین پیش‌بینی کرد که میزان جوجه‌ریزی در اسفند بین ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیون قطعه خواهد بود که به دلیل افزایش خرید مردم در روزهای پایانی سال، این مقدار همچنان بیش از نیاز مصرفی است. 

ابراهیمی تاکید کرد: با توجه به وضعیت عرضه و تقاضا، انتظار نوسان قیمتی در بازار مرغ ایام نوروز را نداریم.

ارسال نظرات