۲۴/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۰۹:۰۲
شناسایی فرار مالیاتی ۶۷۷ همتی در یک صندوق قرض‌الحسنه شناسایی ۳۵۰ فعال بازار رمز ارز که فرار مالیاتی داشتند پاسخ رئیس کل مالیاتی به ابهامات فراخوانهای ارزش افزوده نرخ مالیات پرسودترین شرکتها صفر تا ۱۰ درصد بوده است شرایط توقیف اموال مودیان مالیاتی ابلاغ شد+ سند اعلام آخرین مهلت استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی+ جزییات مهلت شرکت در مزایده ۶۲۱ اموال تملیکی تمدید شد ۷۰ درصد هزینه‌های جاری دولت از مالیات تأمین شد سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به ۸ درصد رسیده است گزارش سازمان حسابرسی از بدهی مالیاتی رایتل سازمان امور مالیاتی: باید با جدیت وارد حوزه رمز ارز شویم ابلاغ دستورالعمل تأسیس و فعالیت کارگزاری‌های جذب سرمایه اخبار جدید درباره تغییر ساعت کاری ادارات + جزییات پیشی گرفتن قطری ها در فشار افزایی مهاجرت گاز را به دنبال دارد تصویب مولدسازی اموال دولتی برای تسویه بدهی‌های قطعی سامانه جامع وثایق راه‌اندازی می‌شود

علائم و نشانه‌های اوتیسم در بزرگسالان

علائم اوتیسم در افراد مختلف متفاوت است و بسیاری از این ویژگی‌ها همچون علاقه به روال‌های مشخص یا کنجکاوی عمیق درباره‌ی یک موضوع خاص ممکن است در افراد غیر اوتیستیک نیز دیده شود.
علائم و نشانه‌های اوتیسم در بزرگسالان
کد خبر:۱۸۷۸۸

به گزارش اقتصاد معاصر؛ ختلال طیف اوتیسم شامل چالش‌های فکری، زبانی و اجتماعی است، این چالش‌ها می‌تواند شامل پایبندی سخت‌گیرانه به روال‌ها، داشتن علایق ثابت یا وسواسی و دشواری در برقراری تماس چشمی یا درک ارتباطات غیرکلامی باشد. اوتیسم معمولا در دوران کودکی تشخیص داده می‌شود و آکادمی پزشکان اطفال آمریکا توصیه می‌کند که همه کودکان از ۱۸ ماهگی غربالگری شوند.

 به گفته متخصصان، اما برای دریافت تشخیص اوتیسم، این علائم باید باعث اختلال جدی در زندگی فرد شوند. دکتر «آرتور وستوور»، روانپزشکی که در مرکز پزشکی دانشگاه تگزاس در زمینه‌ی اوتیسم تخصص دارد، می‌گوید: همه‌ ما به‌عنوان انسان، تا حدی به روال‌ها علاقه داریم... اما صرفا لذت بردن از یک روال به معنای اوتیستیک بودن نیست. موضوع عمیق‌تر از این حرف‌هاست.

به گزارش یورونیوز، «راسل لمن»، ۳۴ ساله، بیش از ۲۰ سال است که با تشخیص اوتیسم زندگی می‌کند. او روال‌هایی دارد که آن‌ها را هم آرامش‌بخش و هم استرس‌زا توصیف می‌کند. او می‌گوید خوردن غذای مشابه و خرید از یک فروشگاه خاص برایش آرامش‌بخش است، اما اگر یک روز به باشگاه نرود، احساس افسردگی و شکست می‌کند.

او می‌گوید: اگر به باشگاه نروم، انگار روزی برایم وجود ندارد... روال روزانه‌ام مثل یک بار سنگین روی دوشم است، چون هر شب که می‌خوابم، می‌دانم فردا مجبورم کاری را که دوست ندارم انجام دهم، فقط برای اینکه بتوانم عملکرد مناسبی داشته باشم./ایسنا

ارسال نظرات