۱۸/تير/۱۴۰۴ | ۱۵:۴۵
مشترکان پرمصرف پیامک هشدار و اخطار قطع برق دریافت می‌کنند کدام بخش‌های گاز کشور در جنگ ۱۲روزه هدف حملات قرار گرفت؟ وزیر نفت: تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بین‌الملل و تهدید ثبات جهانی است جالی خالی نیروگاه‌های خورشیدی شناور در ایران لزوم مدیریت مصرف برای پایداری شبکه برق تهران صدور مجوز احداث نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی در پایتخت ایجاد مشوق‌ برای استفاده مردم از لوازم برقی کم مصرف هشدار رشد قابل‌توجه مصرف برق طی روزهای آینده ثبت رکورد تاریخی مصرف ۲۰۰میلیون لیتر بنزین در یک روز راه حل حفظ پایداری برق با دمای ۴۰ درجه فقط مدیریت مصرف است پایداری آب تهران در ایام جنگ با تلاش شبانه‌روزی کارکنان آبفا ممکن شد ترمیم کامل شبکه برق پس از حملات اخیر در کمتر از ۴۸ ساعت آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس ۶۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق پراکنده وارد مدار می‌شود دولت با تمام توان حامی سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر است
۰۹:۰۷ ۱۴۰۴/۰۱/۱۶

پساب جایگزین آب مصرفی صنایع می‌شود

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب با بیان اینکه بخشنامه بازتخصیص آب به صنایع استان‌ها ابلاغ شده است، گفت: صنایع باید آب متعارف خود را با پساب جایگزین کنند.
پساب جایگزین آب مصرفی صنایع می‌شود
کد خبر:۱۹۲۳۴

به گزارش اقتصاد معاصر از وزارت نیرو؛  مسعود علویان صدر، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به ابلاغ قانون بند «ع» تبصره ۸ در سال ۱۴۰۲ اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ نیز در بند «ث» و بند «ب» ماده ۳۹ قانون برنامه هفتم توسعه تاکید شده است که استفاده از آب متعارف در صنعت ممنوع شود.

وی افزود: در مصوبه برنامه هفتم توسعه تاکید شده است که صنایع باید از آب غیرمتعارف بهره‌مند شوند.

علویان صدر با بیان اینکه هم اکنون صنایع کشور به میزان ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون متر مکعب از آب متعارف استفاده می‌کنند، اظهار کرد: بر این اساس تلاش شد در فاز نخست، صنایع به میزان یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون مترمکعب از خروجی پساب استفاده کنند.

رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه تصفیه‌خانه‌های فاضلاب می‌توانند جایگزین آب‌های متعارف باشند، اضافه کرد: هم‌اکنون سالانه حدود ۸۷ میلیون مترمکعب پساب به فروش می‌رسد و حدود ۳۱۲ میلیون مترمکعب نیز در قالب بیع متقابل با صنایع قرارداد منعقد شده است.

وی اجرای این مهم را در سایه برنامه زمان‌بندی امکان‌پذیر دانست و گفت: اولویت اول در این بازتخصیص، ظرفیت‌هایی است که به جهت مکانی امکان استفاده از آب نامتعارف را دارند.

علویان صدر یادآور شد: هم‌اکنون مطالعات این مهم انجام شده است و در کنار مشخص شدن صنایعی که می‌توانند از این امکان استفاده کنند، فرصتی برای ایجاد ظرفیت و ایجاد شبکه تصفیه‌خانه فراهم می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه همه صنایع، جامعه هدف برای پیشبرد این مهم هستند، ابراز کرد: در این زمینه صنایع فولاد، پتروشیمی، معادن و پالایشگاه‌ها بیشترین مصرف آب را دارند که برای بازتخصیص آب با این صنایع قرارداد منعقد شده است.

وی تاکید کرد: در این میان صنایعی چون صنایع غذایی و بهداشتی، امکان بازتخصیص ندارند و از آب متعارف بهره‌مند می‌شوند.