۱۹:۳۲ ۱۴۰۴/۰۲/۰۸

برنامه مدیریت مصرف برق صنایع شهرک‌های صنعتی خاموشی نیست

مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه معاونت هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: برنامه مدیریت مصرف صنایع شهرک‌های صنعتی با جابه‌جایی یک روز کاری با روز تعطیل قابل جبران است.
برنامه مدیریت مصرف برق صنایع شهرک‌های صنعتی خاموشی نیست
کد خبر:۲۱۴۴۱

به گزارش اقتصاد معاصر؛ رضا کفیلی،مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه معاونت هماهنگی توزیع شرکت توانیربا اشاره به این که برنامه مدیریت مصرف شهرک‌های صنعتی به تازگی اعلام شده است، تاکید کرد: در حال حاضر این برنامه در عمل از جنس جابه‌جایی برنامه کاری و تعطیلات صنایع شهرکی است.

به گفته وی، در این برنامه تلاش شده در واحد‌های صنعتی بزرگ محدودیت برق با تعیین درصد همکاری و عقد تفاهم نامه‌های مختلف با دوره تعطیلات تابستانی و تعمیرات اساسی همزمان شود تا لطمه‌ای به فعالیت آنها وارد نشود. در شهرک‌های صنعتی و صنایع خارج از شهرک‌ها نیز تعطیلات روز جمعه خود را به طور گردشی به یک روز دیگر هفته منتقل می‌کنند، به‌گونه‌ای که مصرف برق در روز‌های مختلف هفته مدیریت شود.

کفیلی اضافه کرد: در قالب این برنامه هم اکنون صنایع تنها یک روز در هفته را تعطیل و در عوض ادامه فعالیت را به روز جمعه منتقل می‌کنند.

وی با بیان این که این برنامه فعلا با توجه به شرایط فعلی بار و شبکه برق بوده و قاعدتا در شرایط هشدار و بحران نحوه مدیریت مصارف صنایع نیز متاثر خواهد شد، از همه مردم و همچنین صنایع درخواست رد تا در خصوص مدیریت مصرف برق در ساعات اوج بار همکاری و مساعدت لازم را داشته باشند.

مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه شرکت توانیر خاطرنشان کرد: تقریباً تمام مناطق دنیا، کمبود‌های عمده و ناگهانی در تولید و تامین برق را دست‌کم یک بار تجربه کرده‌اند. چنین کمبود‌هایی با علایم وقوع فزاینده، ممکن است به دلیل کاهش تولید نیروگاه‌های آبی در اثر خشکسالی، خروج نیروگاه، یک موج هوای گرم، کمبود ظرفیت یا حادثه‌ای جزیی در شبکه‌های انتقال و توزیع، از چند ساعت تا چند سال رخ دهد. در این بحران‌ها، زیربنای تحویل برق به مشترکین سالم باقی مانده، اما امکان تامین مطلوب و کافی برق در حد تقاضا وجود ندارد. زمان پایان بحران نیز عموماً قابل تخمین است: باران مخازن و دریاچه سد‌ها را مجدداً پر می‌کند، نیروگاه تعمیر می‌شود، موج هوای گرم فروکش می‌کند و ظرفیت کامل انتقال بازیابی می‌شود.

کفیلی در پایان، حرکت به سمت نیروگاه‌های تجدیدپذیر و نزدیک کردن تولید به محل مصرف و نیز افزایش مشارکت بخش خصوصی را در کنار پیاده سازی فرهنگ مدیریت مصرف، موجب کمتر شدن هرچه بیشتر فاصله تولید و مصرف و رفع کامل ناترازی در سال‌های پیش رو عنوان کرد. ­

ارسال نظرات