۱۴/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۰۹:۴۵
اقلام مشمول نرخ محاسباتی ۲۸۵۰۰ مشخص شدند شناسایی فرار مالیاتی ۶۷۷ میلیارد تومانی یک صندوق قرض الحسنه خبر جدید درباره افزایش حقوق فوق العاده خاص کارمندان جزئیات مهم از افزایش حقوق ۱۴ میلیونی کارمندان و معلمان امکان جدید کالابرگ‌های الکترونیکی ساعت کاری جدید کارکنان دولت اعلام شد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مشمول قانون اجرای اصل ۴۴ می‌شوند تفویض حقوق چک‌های برگشتی به نمایندگان دستگاه‌های اجرایی افزایش ۸۳ درصدی مالیات ابرازی صاحبان مشاغل بیشترین و کمترین نرخ تورم متعلق به کدام بخش است؟ نحوه تفکیک یارانه فرزندان بالای ۱۸ سال اعلام شد+ لینک متن لایحه دولت درباره تعیین ساعت رسمی و تغییر ساعات کاری طرح جدید برای دهک‌بندی خانوارها+ جزییات بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان شمارش معکوس برای فراخوان فراگیر مالیات برارزش افزوده جزئیات ایجاد پایگاه خانوار کشور؛ آغاز اجرا در ۴ استان جدید

لزوم دقت کافی در کیفیت و تنظیم محتوای آیین‌نامه‌ها

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تأکید بر لزوم دقت کافی در کیفیت و تنظیم محتوای آیین‌نامه‌ها گفت: لازم است با همکاری دبیرخانه دولت، نهاد‌های موازی را حذف کنیم.
لزوم دقت کافی در کیفیت و تنظیم محتوای آیین‌نامه‌ها
کد خبر:۲۱۹۱۵

به گزارش اقتصاد معاصر؛ نشست شورای معاونان سازمان برنامه و بودجه کشور با حضور دبیر هیات دولت و روسای کمیسیون‌های تخصصی دولت، روز شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ با هدف بررسی سازوکار‌های تسریع و بهبود ارتباطات دوجانبه و تنظیم بهتر امور به‌ویژه تهیه و تدوین آیین‌نامه‌های دولت برگزار شد.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، در این نشست با بیان اینکه همکاری بین سازمان و کمیسیون‌های دولت بسیار مهم و حیاتی است، گفت: به همکاران خودم در سازمان توصیه می‌کنم که احساس کنید کار دبیرخانه و کمیسیون‌های دولت، همان کار سازمان است و هر نوع پشتیبانی و اقدام لازم را انجام دهید. چراکه با توجه به جایگاه فرابخشی سازمان، کمیسیون‌های دولت می‌توانند بیشترین کمک را نسبت به امور تخصصی سازمان داشته باشند.

«سید حمید پورمحمدی» افزود: سازمان برنامه و بودجه، نقش مهمی در بسیاری از امور کشور دارد؛ اما مهم‌ترین وظیفه و مطالبه‌ای که اکنون به‌ویژه از سوی نمایندگان مجلس مطرح می‌شود، موضوع تدوین آیین‌نامه‌های برنامه هفتم و بودجه ۱۴۰۴ است.

وی گفت: یکی از اقدامات مهم و چشمگیر سازمان برنامه و بودجه در دولت چهاردهم، تدوین آیین‌نامه‌های بودجه ۱۴۰۴ پیش از آغاز سال جدید بوده است که در این خصوص، کمیسیون‌های دولت و دبیرخانه نیز باید کمک کنند که در تصویب آیین‌نامه‌ها تسریع شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تأکید بر لزوم دقت کافی در کیفیت و تنظیم محتوای آیین‌نامه‌ها، افزود: لازم است با همکاری دبیرخانه دولت، نهاد‌های موازی را حذف و سرعت فرایند‌ها را افزایش داد.

وی سپس گفت: در بخش نظارت نیز سازمان برنامه و بودجه کشور با راه‌اندازی سامانه نظارت، می‌تواند به دستگاه‌های دولت و به‌ویژه دبیرخانه دولت کمک کند. همچنین رصدخانه اقتصادی و اجتماعی ایران در مؤسسه عالی آموزش و پژوهش برنامه‌ریزی نیز می‌تواند مورد استفاده کمیسیون‌های دولت قرار گیرد.

سازمان برنامه و بودجه کشور تکیه‌گاه مهمی برای دولت و کشور است

دبیر هیات دولت، نیز با تأکید بر بی‌نظیر و در عین حال ضروری بودن این نشست، گفت: سازمان برنامه و بودجه کشور در دوره کنونی، دوران اوج خود را هم از جهت جایگاه در دولت و هم از جهت مدیران کارآمد سپری می‌کند.

«سید کامل تقوی‌نژاد» افزود: تجربه حکمرانی در کشور به ما نشان داده است که سازمان برنامه و بودجه کشور، جایگاه مهمی در کشور دارد؛ چراکه با توجه به ظرفیت کارشناسی خود می‌تواند تصمیم‌های جامعی بگیرد و هیچ سازمانی نمی‌تواند جای آن را بگیرد.

وی با بیان اینکه در برهه‌هایی که سازمان برنامه و بودجه تضعیف شده، حکمرانی هم در کشور ضعیف شده است، گفت: این سازمان، تکیه‌گاه مهمی برای دولت و کشور به‌حساب می‌آید. از سوی دیگر، دبیرخانه هیئت دولت نیز، بازوی فکری دولت است و اگر بخواهیم حکمرانی صحیح و خوب داشته باشیم، باید نظام تصمیم‌سازی در دولت را بهبود ببخشیم.

دبیر هیات دولت افزود: هرچه دفتر دولت به سازمان برنامه و بودجه نزدیک‌تر باشد، تصمیم‌های هیئت دولت، مطلوب‌تر و موثرتر خواهد بود؛ بنابراین باید در قالب احکام برنامه هفتم و تکالیف قانونی، مسیر را برای حل مسائل کلان و مهم کشور باز کنیم و هرچه سریع‌تر دولت از مسائل روزمره خارج شده و به مسائل مهم و راهبردی بپردازد.

تقوی‌نژاد با تأکید بر لزوم ساماندهی شورا‌های موازی، گفت: باید با این ساماندهی، از سپری شدن وقت و توان اعضای دولت در جلسات متعدد و موازی، جلوگیری شود.

وجه مشترک سازمان برنامه و بودجه و دبیرخانه هیات دولت، عزم و اراده دو طرف بر تأمین منافع ملی است

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور نیز در جمع‌بندی این نشست گفت: این سازمان در خصوص ارتقای جایگاه شورای اقتصاد و کارآمدتر شدن شورا‌های تخصصی، اقدامات مهمی را انجام داده و آماده است در این خصوص با کمیسیون‌های دولت، بیش از پیش همکاری کند.

پورمحمدی افزود: وجه مشترک سازمان برنامه و بودجه و دبیرخانه هیئت دولت، عزم و اراده هر دو طرف بر تأمین منافع ملی است و در این راستا، کمیسیون‌های تخصصی دولت می‌توانند از ظرفیت کارشناسی امور‌های تخصصی سازمان استفاده کنند و همکاران سازمان نیز در همه امور به‌ویژه در موضوعات چالش‌برانگیز بین دستگاه‌های اجرایی، نقش مرجع تخصصی بی‌طرف را ایفا کنند.

در این نشست، دبیران کمیسیون‌های تخصصی دولت و معاونان سازمان برنامه و بودجه کشور نیز دیدگاه‌ها و نکات مرتبط با حوزه مسئولیت خود را مطرح کردند.

ارسال نظرات