۱۴/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۱۹:۳۳
توضیحات جدید درباره وضعیت بیمه خودرو‌های خسارت دیده بندر رجایی آغاز آزمایشی اصلاح نظام بانکی از فروردین آغاز فروش ارز حجاج از امروز ۱۴ اردیبهشت+ شرایط ابلاغ آیین‌نامه تسریع رسیدگی به تصادفات با صدمات بدنی غیرعمد بازسازی و اصلاح ساختار بانک‌ها نیازمند قانون قوی و ابزار اجرایی کارآمد تکمیل زیرساخت‌های قانونی، اولویت راهبردی بانک مرکزی در اجرای فرآیند گزیر بانکی است ریز وام پرداختی بانک ها در فروردین/سهم مردم عادی چقدر است؟ بازسازی و اصلاح نظام بانکی با تکیه بر مکانیسم هشدار سریع و تجربه ۱۱ کشور موفق ۵ میلیون نفر در کشور بیمه خویش فرما دارند حذف سهم بیمه شونده از خسارت خودروهای آسیب‌دیده بندر رجایی تامین ۱.۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو تخصیص ۲۵۰ میلیون دلار ارز دارویی با اوراق گام پایان مهلت ۵۰ روزه صمت درباره مجوز سامانه‌های فروش برخط طلا اولتیماتوم بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارز بندر رجایی پوشش بیمه‌ای مناسب دارد
۱۳:۱۲ ۱۴۰۴/۰۲/۱۴

توضیحات جدید درباره وضعیت بیمه خودرو‌های خسارت دیده بندر رجایی

مجید تقی‌لو با بیان اینکه «۷۰ درصد خودروهای خسارت‌دیده در انفجار بندر شهید رجایی بیمه بدنه نداشتند»، گفت: «۲۲۸۱ دستگاه خودرو در محوطه بندر شهید رجایی خسارت دیده‌اند که از این تعداد ۱۵۹۶ دستگاه خودرو که متأسفانه بیمه بدنه ندارند و ۶۸۵ دستگاه خودرو که بیمه بدنه داشتند توانستند خسارت را دریافت کنند.»
توضیحات جدید درباره وضعیت بیمه خودرو‌های خسارت دیده بندر رجایی
کد خبر:۲۱۹۶۳

به گزارش اقتصاد معاصر؛ مجید تقی‌لو، معاون اتکایی بیمه مرکزی، با اشاره به روند پرداخت خسارت خودرو‌های آسیب دیده در بندر شهید رجایی اظهار داشت: مسلم است که بیمه‌نامه‌ها و خسارت مشخص شود، افراد می‌توانند به شرکت بیمه مراجعه و خسارت را دریافت کنند. در حال حاضر برای بیمه‌نامه‌های شخص ثالث افراد مراجعه و پرداخت شد. تا روز شنبه، برای ۶۸۵ بیمه بدنه، خسارت گزارش شده که تقریبا این تعداد پرداخت شده‌است که شامل انواع خودرو سواری و کشنده و انواع کامیون می‌شود.

وی ادامه داد: حدود ۳۰ الی ۳۵ شرکت بیمه پرونده‌ها را بررسی و پرداخت می‌کنند و روزانه در حال بررسی پرونده بیمه‌ها و پرداخت خسارت‌ها هستند.

معاون اتکایی بیمه مرکزی تاکید کرد: ممکن است که در محوطه بندر کامیونی در معرض موج انفجار و حریق قرار گرفته و راننده آن کامیون هم جان باخته یا مجروح شده است و طبیعتا برای چنین مواردی فعلا فردی برای پیگیری پرونده بیمه و دریافت خسارت مراجعه نمی‌کند. البته مانعی برای مراجعه وراث وجود ندارد و با بیمه نامه می‌توانند دریافت خسارت را پیگیری کنند. اما فعلا فرض ما بر این است که صد در صد بیمه‌نامه‌های بدنه برای دریافت خسارت مراجعه نکرده‌اند.

تقی‌لو افزود: الان با پرداخت خسارت اغلب مراجعه کنندگان ضرب کار گرفته شده‌است.

وی با اشاره به اعداد و ارقام بالایی از خودرو‌هایی که فاقد بیمه بدنه هستند، گفت: به طور کلی ۲۲۸۱ دستگاه خودرو در محوطه بندر شهید رجایی خسارت دیده‌اند که از این تعداد ۱۵۹۶ دستگاه خودرو که متاسفانه بیمه بدنه ندارند و همانطور که گفته شد ۶۸۵ دستگاه خودرو که بیمه بدنه داشتند توانستند خسارت را دریافت کنند. به عبارت دیگر، متاسفانه ۷۰ درصد خودرو‌های حاضر در محوطه بندر شهید رجایی که آسیب دیده‌اند، بیمه بدنه نداشتند.

معاون اتکایی بیمه مرکزی درباره عدم تمایل مردم برای بیمه بدنه خودرو ادامه داد: مردم گرفتاری‌های خاص خود را دارند که واقعیت این است که در حال حاضر بیمه بدنه در اولویت آنها نیست.

وی همچنین درباره نحوه پرداخت دیه مفقودی‌های حادثه بندر شهید رجایی تاکید کرد: برای جان باختگان پوشش بیمه‌ای وجود داشته باشد که مابه‌ازای آن خسارتی پرداخت شود و باید هویت افراد مشخص شده باشد تا برای آن پرونده پرداخت دیه تشکیل دهیم. تا زمانی که جسدی شناخته نشده کسی هم نمی‌تواند دریافت دیه و خسارت آن را پرداخت کند و باید تعداد مفقودی‌ها مشخص شود. پرداخت خسارت و دیه باید به یک ذی‌نفعی انجام شود، تا زمانی که ذی نفع شناسایی نشده باشد، پرداخت خسارت موضوعیت ندارد.

تقی‌لو ادامه داد: موضوع مهم این است که بیمه مسئولیت وجود دارد و شناسایی و نوع پوشش آنها شناسایی شده است. برای مواردی که قطعی شده روند پرداخت خسارت را آغاز کرده‌ایم. در حال شناسایی سایر کارفرما‌ها و پوشش بیمه‌ای آنها هستیم.

وی افرود:، اما تا کنون بیمه‌نامه‌هایی که شناسایی کردیم و می‌توان از محل آن خسارت پرداخت کرد، روند خوبی داشت و حتی می‌توان از طریق بیمه مسئولیت خسارت دیدگان را تحت پوشش قرار داد. سقف پوشش را داریم و در حال شناسایی بیمه‌نامه‌ها هستیم. تا به امروز پرونده‌هایی که شناسایی شده ذیل پوشش بیمه بوده‌اند و مراحل پرداخت بیمه آنها تسهیل و تسریع شده‌است./ ایلنا

ارسال نظرات