۲۱/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۰۸:۵۳
آقایان به جای مقصر تراشی مشکل قطعی‌های برق را ریشه‌ای حل کنند دستور کار هفته مجلس اعلام شد/ از بررسی موافقتنامه‌های دوجانبه، تا گزارش کمیسیون صنایع در مورد طرح ملی هوش مصنوعی وزرای راه و نیرو در کمیسیون عمران حاضر می‌شوند تدبیر وزیر رفاه برای اصلاح شاخص‌های درآمد خانوار ضروری است دستور فوری پزشکیان برای مقابله با ماینرهای غیرقانونی مدیران ناتوان در مولدسازی، پروژه‌ها را معطل پول نقد گذاشته‌اند! وزارت راه با فوریت به وضعیت نقاط حادثه‌خیز رسیدگی کند سامانه خودنویس موجب صرفه‌جویی حدود ۶ هزار میلیاردتومانی در هزینه‌های مردم شد پزشکیان برای ادارات خط و نشان کشید تعصبات خشک سازمانی صدور مجوز‌های کسب و کار را عقب انداخته است طرح‌های توجیه‌پذیر اقتصادی برای سرمایه‌گذاری تهیه شود شرط عدالت در توزیع کالابرگ الکترونیکی است مسکن ۶۰ درصد حقوق و هزینه زندگی کارگران را می بلعد تأکید پزشکیان بر تسریع اصلاح ساختاری و مدیریتی بنادر بی ثباتی؛ مهمترین مشکل جامعه کارگری است
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:

شرکت‌های زیرمجموعه شستا باید تا پایان برنامه هفتم به بخش خصوصی واگذار شوند

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در نشست هم‌اندیشی اتاق بازرگانی تبریز و تشکل‌های اقتصادی استان با کمیسیون اجتماعی مجلس مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، گفت: در حال حاضر مجموعه‌های ذیل شرکت‌ سرمایه گذاری تامین اجتماعی(شستا) کمتر از پنج درصد در منابع تأمین اجتماعی سهم دارند، که این شرکت‌ها تا پایان برنامه هفتم توسعه به بخش خصوصی واگذار می‌شود.
شرکت‌های زیرمجموعه شستا باید تا پایان برنامه هفتم به بخش خصوصی واگذار شوند
کد خبر:۲۲۴۲۱

به گزارش اقتصاد معاصر؛ در اولین روز از سفر نظارتی نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس به استان‌ آذربایجان شرقی، نشست هم‌اندیشی اتاق بازرگانی تبریز و تشکل‌های اقتصادی استان با علی بابایی کارنامی، رئیس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس و مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی کشور، امروز (پنجشنبه 18 اردیبهشت‌ماه) در محل اتاق بازرگانی استان آذربایجان شرقی برگزار شد .

در این نشست ابتدا اعضای هیأت امنای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز و نمایندگان تشکل‌های اقتصادی استان به بیان مسائل و دغدغه‌های خود در موضوع حسابرسی شرکت‌های زیرمجموعه سازمان تامین اجتماعی و شستا، بیمه‌های درمانی و تکمیلی کارگران، بیمه کارگران ساختمانی، مشکلات پیش روی کارفرمایان و....پرداختند .

علی بابایی کارنامی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در این نشست با بیان اینکه مجموعه‌های ذیل شرکت‌ سرمایه گذاری تامین اجتماعی(شستا) کمتر از پنج درصد در منابع تأمین اجتماعی سهم دارند، از واگذاری این شرکت‌ها به بخش خصوصی تا پایان برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: در حال حاضر 33 درصد از سهم تولید سیمان کشور متعلق به شستا است که باید با واگذاری به سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی، مدیریت این منابع بهینه شود .

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه با تأکید بر اینکه رسیدن به هدف رشد هشت درصدی اقتصادی براساس برنامه هفتم پیشرفت، نیازمند تغییر ریل‌گذاری در برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌هاست؛ تصریح کرد. باید برنامه‌های توسعه‌ای به نحوی طراحی شود که رفتارهای شرکای اجتماعی و فعالان اقتصادی به شکل آسان و متناسبی در کشور جریان پیدا کند، که این مسأله نیازمند هم‌افزایی و تعامل بین نهادهای حاکمیتی است .

بابایی کارنامی در این نشست آذربایجان‌شرقی را استانی اثرگذار در اقتصاد ملی خواند و گفت: این استان همواره فرصت‌های بزرگی برای کشور ایجاد کرده و باید از این ظرفیت‌ها بهره‌برداری حداکثری کرد .

وی همچنین به نقش مهم اتاق بازرگانی در سیاست‌گذاری‌های اقتصادی کشور تأکید و اظهار کرد: آماده دریافت پیشنهادات کتبی فعالان اقتصادی برای بهبود شرایط هستیم .

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در بخش دیگر صحبت‌های خود با بیان اینکه تأمین اجتماعی به طور مستقیم به کارگران کمک کرده و بازوی کارفرمایان محسوب می‌شود، میزان بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی را عدد بالایی و گفت: برای ادامه راه و اجرای برنامه‌های این حوزه به آن توجه جدی شود .

بابایی کارنامی همچنین در حاشیه این نشست به خبرنگار خانه ملت، با اشاره به مسائل و دغدغه‌های فعالان اقتصادی استان آذربایجان شرقی که در این نشست مطرح شد، گفت: کارفرمایان بخش تولید در صف اجرا مشکلات مختلفی در رابطه با سازمان تامین اجتماعی داشته و دارند، که از جمله آن اصلاح عناوین شغلی، بحث بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور، و اختلاف نظر‌هایی که در بحث قرارداد طرح‌های عمرانی، شرکای اجتماعی، روابط کار، قوانین، آئین‌نامه‌‌ها و مقرراتی بود که دستورالعمل آن‌ها توسط سازمان تأمین اجتماعی ابلاغ می‌شود.

وی افزود: در این نشست این سری مسائل و صدای فعالان اقتصادی و اتاق بازرگانی استان را شنیدیم، بخشی مربوط به قانونگذاری و بخشی هم مربوط به اجرا بود. در بخش اجرا مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی متعهد شد در اجرا قدری انعطاف به خرج دهند و اصلاحاتی در شیوه‌نامه‌ها و آئین‌نامه‌‌ها، از جمله در بحث بیمه کارگران ساختمانی ایجاد کند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در برخی موارد هم که بحث اشکالات قانونی و تغییر و اصلاح قانون بود، مقرر شد در جلسه روز شنبه ( 20 اردیبهشت‌ماه) کمیسیون اجتماعی مجلس با استاندار آذربایجان شرقی، بررسی و گزارش نهایی به مجلس و دولت ارائه شود./خانه ملت

ارسال نظرات