۱۸/تير/۱۴۰۴ | ۱۷:۲۵
مشترکان پرمصرف پیامک هشدار و اخطار قطع برق دریافت می‌کنند کدام بخش‌های گاز کشور در جنگ ۱۲روزه هدف حملات قرار گرفت؟ وزیر نفت: تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بین‌الملل و تهدید ثبات جهانی است جالی خالی نیروگاه‌های خورشیدی شناور در ایران لزوم مدیریت مصرف برای پایداری شبکه برق تهران صدور مجوز احداث نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی در پایتخت ایجاد مشوق‌ برای استفاده مردم از لوازم برقی کم مصرف هشدار رشد قابل‌توجه مصرف برق طی روزهای آینده ثبت رکورد تاریخی مصرف ۲۰۰میلیون لیتر بنزین در یک روز راه حل حفظ پایداری برق با دمای ۴۰ درجه فقط مدیریت مصرف است پایداری آب تهران در ایام جنگ با تلاش شبانه‌روزی کارکنان آبفا ممکن شد ترمیم کامل شبکه برق پس از حملات اخیر در کمتر از ۴۸ ساعت آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس ۶۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق پراکنده وارد مدار می‌شود دولت با تمام توان حامی سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر است
۱۱:۱۱ ۱۴۰۴/۰۳/۰۴

وزیر نیرو: نمی‌توانیم از تمام ظرفیت نیروگاه‌های برق‌آبی استفاده کنیم

وزیر نیرو گفت: متأسفانه به دلیل کاهش بارندگی در کشور ۴۱ درصد از ظرفیت ۱۲ هزار ۵۰۰ مگاوات نیروگاه برق آبی کشور مورد استفاده است.
وزیر نیرو: نمی‌توانیم از تمام ظرفیت نیروگاه‌های برق‌آبی استفاده کنیم
کد خبر:۲۳۹۷۵

به گزارش اقتصاد معاصر؛ عباس علی آبادی وزیر نیرو گفت: اتفاقات و وقایعی که در سطح زمین در حال رخ دادن است در این زمینه دانشمندان از سال‌ها قبل هشدارهایی لازم را می‌دهند ولی کمتر مورد توجه قرار گرفته است، برخی از کشورها به این موضوعات در سطح زمین دقت می‌کنند و در این خصوص اتفاقاتی نیز افتاده است به طوری که خودروهای برقی و بحث برقی سازی و … همه در راستای همین هشدارها است.

وی در مصاحبه با سیما ادامه داد: وقتش رسیده است که دانشمندان بخصوص اساتید مکانیک برای حل این مسئله همه بسیج شوند تا راه کارهای عملی ارائه کنند، در اقلیم خودمان ۱۲ هزار ۵۰۰ مگاوات نیروگاه برق آبی داشتیم که متأسفانه به دلیل کاهش بارندگی در کشور ۴۱ درصد شاهد توان تولید آنها هستیم. خوشبختانه نسبت به سنوات گذشته ۶ هزار ۲۰۰ مگاوات برق نسبت به سال گذشته تولید می‌کنیم ولی به دلیل اینکه از تمام ظرفیت نیروگاه‌های برق آبی نمی‌توانیم استفاده کنیم دچار مشکل هستیم.

وزیر نیرو بیان کرد: بنابراین ما نمی‌دانیم اثرات همین انرژی‌های تجدیدپذیر پذیر در آینده به چه نحوه خواهد بود، به طور کلی پنل‌های خورشیدی که امروز تولید برق می‌کنند چه اثراتی برای محیط زیست دارند؟ و یا جمع آوری آنها به چگونه می‌باشد؟

علی آبادی اضافه کرد: به طور کلی وقت آن رسیده دانشمندان مرتبط با این موضوعات از ظرفیت‌های علمی کشور در اختیار و حل مسائل آن بهره گیرند، همه دانشمندان متخصصین و عالمان همه دست به دست یکدیگر دهند و برای حل مسائل کشور بخصوص در زمینه برق و آب بسیج شوند./ مهر