۲۸/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۱۱:۵۷
واکاوی خسارات بندررجایی/ چقدر دیه پرداخت شد؟ بیش از ۷.۳ میلیون فقره چک در فروردین ماه وصول شد ظهوریان: «طرح گزیر» مجلس، نحوه برخورد با بانک‌های ناسالم را مشخص می‌کند امکان رفع تعهد صادراتی صادرکنندگان با بازگشت عین ارز    بانک مرکزی موظف به تزریق فوری تسهیلات دام شد کدام بانک‌های ایرانی به میر روسیه وصل شدند؟ قانون بانک مرکزی، افق جدیدی را در حکمرانی پولی و ریالی کشور ترسیم می‌کند اتصال به «میر» آغاز فصل نوین همکاری بانکی با روسیه رونمایی از مرحله دوم طرح اتصال شبکه شتاب ایران به میر جزئیات حذف ۴ صفر از پول ملی جزییات حراج شمش طلا مرکز مبادله در امروز ۲۳ اردیبهشت ۱۲ردیف به فهرست اقلام مشمول محاسبه با ارز ترجیحی اضافه شد ضرورت تقویت اقتدار بانک مرکزی برای مدیریت نرخ ارز و مهار تورم طراحی سامانه جامع وثایق؛ توثیق هوشمند و برخط دارایی‌ها امکان‌پذیر شد بانک مرکزی منابع ارزی را مدیریت کند؛ از یک سِنت ذخایر هم نباید بی‌خبر باشیم
۰۹:۵۰ ۱۴۰۳/۰۶/۲۶
عثمانی:

بانک‌ها با مولدسازی اعتبار تسهیلات تولید را فراهم کنند

سخنگوی کمیسیون ویژه جهش تولید فروش املاک و اموال مازاد بانک‌ها در سراسر کشور را مسیری برای تأمین سرمایه جهت اعطای تسهیلات به ویژه به بخش تولید دانست.
بانک‌ها با مولدسازی اعتبار تسهیلات تولید را فراهم کنند
کد خبر:۲۶۳۷

به گزارش اقتصاد معاصر؛ محمدقسیم عثمانیبا انتقاد از عملکرد بانک ها در اعطای تسهیلات به بهانه نبود منابع کافی، گفت: مولدسازی که دولت در پیش گرفته باید در بانکها عملیاتی شود تا منابع مالی آنها برای اعطای تسهیلات به مردم، به ویژه تولیدکنندگان فراهم شود.

 

نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: بانک ها دارای ساختمان ها و املاکی در تهران و شهرستان ها هستند بطور مثال ساختمان های شعب برخی بانکها چند سال است تعطیل شده اما بلا استفاده مانده اند و همچنین اموالی دارند که فروش آن می تواند در نهایت باعث ایجاد سرمایه و منابع برای بانک ها شود.

 

سخنگوی کمیسیون ویژه جهش تولید در پایان خاطرنشان کرد:البته وصول معوقات کلان نیز مسیری است که بانک ها با وصول مطالبات می توانند تأمین مالی کرده و در نهایت اعتبار تسهیلات قانونی به ویژه به قشر تولیدکننده را فراهم کنند./خانه ملت

ارسال نظرات