۲۸/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۱۱:۳۳
واکاوی خسارات بندررجایی/ چقدر دیه پرداخت شد؟ بیش از ۷.۳ میلیون فقره چک در فروردین ماه وصول شد ظهوریان: «طرح گزیر» مجلس، نحوه برخورد با بانک‌های ناسالم را مشخص می‌کند امکان رفع تعهد صادراتی صادرکنندگان با بازگشت عین ارز    بانک مرکزی موظف به تزریق فوری تسهیلات دام شد کدام بانک‌های ایرانی به میر روسیه وصل شدند؟ قانون بانک مرکزی، افق جدیدی را در حکمرانی پولی و ریالی کشور ترسیم می‌کند اتصال به «میر» آغاز فصل نوین همکاری بانکی با روسیه رونمایی از مرحله دوم طرح اتصال شبکه شتاب ایران به میر جزئیات حذف ۴ صفر از پول ملی جزییات حراج شمش طلا مرکز مبادله در امروز ۲۳ اردیبهشت ۱۲ردیف به فهرست اقلام مشمول محاسبه با ارز ترجیحی اضافه شد ضرورت تقویت اقتدار بانک مرکزی برای مدیریت نرخ ارز و مهار تورم طراحی سامانه جامع وثایق؛ توثیق هوشمند و برخط دارایی‌ها امکان‌پذیر شد بانک مرکزی منابع ارزی را مدیریت کند؛ از یک سِنت ذخایر هم نباید بی‌خبر باشیم
۱۱:۲۵ ۱۴۰۳/۰۷/۰۳

وزیر اقتصاد:رشد صنعت بیمه در گرو ارتقای شاخص‌های اقتصادی کشور است

عبدالناصر همتی در آیین تودیع و معارفه روسای کل بیمه مرکزی اظهار داشت ایفای تعهدات بیمه‌ای در هنگام بروز حادثه می‌تواند به ارتقای صنعت بیمه در جامعه کمک کند.
وزیر اقتصاد:رشد صنعت بیمه در گرو ارتقای شاخص‌های اقتصادی کشور است
کد خبر:۳۳۰۳

به گزارش اقتصاد معاصر به نقل از بیمه مرکزی جمهور اسلامی ایران، عبدالناصر همتی با تسلیت به بازماندگان قربانیان حادثه تلخ معدن طبس به اهمیت افزایش ضریب ایمنی کار، اشاره کرد و افزود: افت و خیزهای بیمه‌ای هم ریشه در تحریم‌ها دارد و هم تابعی از سایر مؤلفه‌های اقتصاد کشور است و اگر برای افزایش سهم رشته بیمه‌های زندگی، برنامه‌ریزی نشود هدف افزایش ضریب نفوذ بیمه تحقق نمی‌یابد.

 

وزیر امور اقتصادی کشور از ضرورت رسیدن به رشد هشت درصدی در برنامه هفتم توسعه، تصریح کرد: تمرکز اصلی نهاد ناظر صنعت بیمه باید در امر نظارت بر عملکرد شرکت‌های بیمه‌گر باشد و این مأموریت باید بدون مداخله‌گری صورت بگیرد.

 

وی در همین راستا خاطرنشان کرد: نظارت بر توانگری شرکت‌های بیمه باید به تدریج در مسیر استانداردهای بین المللی حرکت کند که این امر با کاهش تصدی‌گری به خصوص در بخش بیمه‌های اتکایی، قابل انجام خواهد بود.

 

وزیر امور اقتصادی و دارایی ضمن تاکید بر ضرورت ایفای تعهدات تمامی ارکان صنعت بیمه، اظهار داشت: نهاد ناظر صنعت بیمه باید با تقویت نظارت هوشمند، مسیرهای تخلفات بیمه‌ای را مسدود کند و هیچ‌گونه مماشاتی در این خصوص قابل قبول نخواهد بود.

 

همتی بر لزوم ثبات در نهاد ناظر صنعت بیمه بر استیلای نگاه فنی بر تمامی فعالیت‌های بیمه کشور سخن گفت و افزود: توسعه صنعت بیمه با افزایش تعداد شرکت‌های بیمه، تفاوت اساسی دارد و باید در بخش‌های توسعه محور بیش از کمیت به کیفیت‌ها توجه داشته باشیم.

 

وزیر امور اقتصادی و دارایی در پایان در خصوص اهمیت پژوهش در صنعت بیمه تصریح کرد: الحاق پژوهشکده بیمه به مجموعه‌های دیگر به مصلحت نیست و تلاش می‌کنیم این نهاد پژوهشی در صنعت بیمه حفظ شود.

 

شایان ذکر است در پایان این نشست از خدمات علی استادهاشمی در طول تصدی ریاست کلی بیمه مرکزی سپاسگزاری و برای پرویز خوشکلام خسروشاهی در سمت ریاست کلی نهاد ناظر صنعت بیمه، آرزوی موفقیت کرد.

ارسال نظرات