۰۵/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۱۹:۳۹
دستور پزشکیان برای برخورد با خاطیان احداث پتروشیمی میانکاله دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه ساخت پتروشیمی میانکاله رفیع‌زاده: تغییر ساعت رسمی کشور در رفع ناترازی انرژی اثر دارد تصویب طرحی برای معافیت مالیاتی صدور بارنامه موسسات حمل و نقل مخالفت مجلس با فوریت لایحه تغییر ساعت رسمی و کاری عارف در مجلس: نگاه ما به بازار ۳۰۰ میلیونی منطقه است پورمحمدی: ۶۵ آیین نامه برنامه هفتم توسعه تصویب شده است بررسی فوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور در دستور کار مجلس قرار گرفت پیگیری دیپلماسی برای کاهش موانع تحریمی ایران ایر فرصت ۱۰ روزه مجلس به بانک‌ها برای ارائه راهکار‌های اصلاح نحوه تسویه بدهی واحد‌های تولیدی وزیر کار برای توضیحات درباره حذف یارانه‌ها به مجلس می‌رود اکسپو ۲۰۲۵ فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های اقتصادی و صنعتی ایران است از عملکرد شبکه بانکی تا طرح اصلاح قانون مهریه دستور کار صحن مجلس در هفته جاری میدری جهت ارائه گزارش عملکرد و برنامه های وزارت تعاون برای سرمایه گذاری تولید به کمیسیون اقتصادی می آید بازار غیرقانونی ارز در تیررس مجلس؛تفحص از بانک مرکزی کلید خورد
سفیر پیشین ایران در آذربایجان در گفت‌وگو با «اقتصاد معاصر»؛

اجلاس کاپ ۲۹ در سطح حضور رئیس‌جمهور کشورها نیست

سفیر پیشین ایران در آذربایجان گفت: حضور جمهوری اسلامی ایران اجلاس کاپ ۲۹ مشکلی ندارد اما مساله اصلی این است که بهتر است به جای رئیس‌جمهور مقامات پایین‌تر در آن شرکت کنند. 
اجلاس کاپ ۲۹ در سطح حضور رئیس‌جمهور کشورها نیست
کد خبر:۷۵۶۲

محمدباقر بهرامی، سفیر پیشین ایران در آذربایجان در گفت‌وگو با اقتصاد معاصر درباره اجلاس کاپ ۲۹ آذربایجان و اثرات آن اظهار داشت: مقولات اجتماعی و اقتصادی به هم پیوسته‌اند و مسائل اقتصادی با مسائل سیاسی، روابط بین‌الملل و فرهنگی مرتبط است. این مسائل همه به شکل یک پکیج هستند. 

وی ادامه داد: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر توسعه روابط با کشور‌های همسایه، مسلمان و همسو متمرکز است و آذربایجان نیز یکی از این کشورها محسوب شده که علاوه بر همسایگی، دارای اشتراکات زیادی با ایران است. 

بهرامی گفت: قریب به اتفاق مردم آذربایجان مسلمان و شیعه هستند و اشتراکات فرهنگی، تمدنی و تاریخی زیادی بین دو کشور وجود دارد، به طوری که بخشی از تاریخ آذربایجان جزئی از کشور بزرگ ایران بوده است. زبان مردم آذربایجان نیز با بخش زیادی از زبان مردم ایران یکی بوده و به همین دلیل، سیاست خارجی جمهوری اسلامی بر تعامل و توسعه روابط راهبردی با این کشور متمرکز شد. 

وی درباره حضور ایران در این اجلاس تصریح کرد: حضور جمهوری اسلامی ایران در این رویداد ضروری تلقی می‌شود اما بهتر است که مقامات پایین‌تر در آن شرکت کنند. 

بهرامی افزود: با توجه به شرایط بین‌المللی و حساسیت‌های منطقه‌ای، حضور کارشناسان ایران در این اجلاس می‌تواند نقش مهمی در خنثی‌سازی نیات سو برخی کشور‌ها داشته باشد. 

وی در رابطه با موضع دولت آذربایجان نسبت به رژیم صهیونیستی و عدم محکومیت این رژیم اظهار داشت: یکی از نقاط ضعف دولت آذربایجان همین عدم همراهی با ملت‌های اسلامی در محکومیت رژیم صهیونیستی است. جمهوری اسلامی ایران باید در راستای منافع و مصالح ملی خود در این اجلاس شرکت کند و هیاتی که از ایران در این رویداد حضور پیدا می‌کند، با نگاه دقیق و فعالانه به مقابله با نیات سو دشمنان ایران بپردازد. 

وی تاکید کرد: امیدواریم هیات ایرانی بتواند در راستای منافع ملی و مصالح کشور گام بردارد و سطح مشارکت جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس به گونه‌ای باشد که بر منافع ملی ایران تاثیر مثبت بگذارد.

ارسال نظرات