۱۲/تير/۱۴۰۴ | ۱۲:۰۸
آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو ابلاغ شد قیمت جدید محصولات پارس خودرو اعلام شد+جدول رقم عجیب بدهی جاری دو خودروساز بزرگ اعلام شد اصلاحیه شرایط فروش جدید محصولات ایران خودرو ویژه تیر ۱۴۰۴ افزایش بی ضابطه قیمت در بازار تلفن همراه تولید در جنگ ۱۲ روزه از ریل خارج نشد ابلاغ افزایش‌قیمت به سایپا و ایران‌خودرو پیش از جنگ؛ ایران‌خودرو ۱۵ درصد را رعایت نکرد قیمت جدید کارخانه‌ای خودرو‌های ایران خودرو + جدول مصوبه واردات انواع خودرو ابلاغ شد+ متن نامه ثبت‌نام فروش فوری و پیش فروش ایران‌خودرو امروز ۹ تیر ۱۴۰۴ +شرایط+ لینک و نحوه ثبت‌نام نرخ‌های جدید محصولات سایپا روانه کدال شد+ عکس ثبت‌نام فروش فوری سایپا بدون قرعه کشی ویژه تیر ۱۴۰۴+ شرایط و سایت ثبت نام خودرو سایپا ارسال بسته حمایت از صنایع آسیب دیده از جنگ به هیات دولت مجوز افزایش ۱۵ درصدی قیمت محصولات دو خودروساز صادر شد ابلاغ نحوه محاسبه قیمت پایه محصولات معدنی زنجیره فولاد
۱۴:۱۶ ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
نکات کلیدی از وضعیت صورت مالی شرکت‌ها

شرکت فولاد آلیاژی ایران؛ رشد صعودی هزینه های تولید نسبت به درآمدها

هزینه تولید شرکت فولاد آلیاژی ایران به شدت بالاست، درآمدهای عملیاتی این شرکت در سه ماه نخست 4717 میلیارد تومان بوده که 3437 میلیارد تومان هزینه تولید بوده است و هزینه تولید نسبت به سال گذشته افزایش 15 درصدی را نشان می دهد در صورتی که درآمد نسبت به سال گذشته تنها 8 درصد افزایش یافته است.
کد خبر:۸۳

اقتصاد معاصر؛ مصارف ارزی شرکت فولاژ در سال گذشته به یورو و درهم بوده است، این شرکت در سال گذشته 143 میلیون و 965 هزار درهم به علاوه 4 میلیون و 730 هزار یورو ارز مصرف کرده است. 


نکته مثبت شرکت فولاد آلیاژِی ایران این است که در سه ماه نخست شرکت تنها با درهم مبادله کرده که میزان 12 میلیون و 245 هزار درهم بوده است، در برنامه های شرکت آمده این شرکت قصد دارد تا انتهای سال تنها با درهم مبادله کرده و حجم یورو مبادله شده را به صفر برساند که نشان از برنامه ارزی شرکت های ارزبر ایران است.


اگر این رویه در دیگر شرکت های ایران نیز تکرار شود با کاهش حجم مبادلات یورو و دلار در کشور مواجه شده و بر حجم تجارت با پول کشورهای همسایه نیز اضافه خواهد شد و هزینه ارز نیز در به شرکت تحمیل نخواهد شد. 


برآورد شرکت فولاد آلیاژی ایران این است که 150 میلیون و 123 هزار درهم ارز مصرف کند که میزان ریالی آن برابر 15321 میلیارد تومان است.


مسئولان شرکت فکری برای هزینه های عملیاتی کنند
نکته مهم دیگر این است که هزینه تولید در این شرکت به شدت بالاست ، درآمدهای عملیاتی این شرکت در سه ماه نخست 4717 میلیارد تومان بوده که 3437 میلیارد تومان هزینه تولید بوده است و هزینه تولید نسبت به سال گذشته افزایش 15 درصدی را نشان می دهد در صورتی که درآمد نسبت به سال گذشته تنها 8 درصد افزایش یافته است.


سود خالص این شرکت تنها 873 میلیارد تومان در سه ماه نخست سال است، جالب است بدانید این شرکت 192 میلیارد تومان مالیات بردرآمد به دولت پرداخت کرده است.


هزینه دستمزد و حقوق کارکنان این شرکت 189 میلیارد تومان در سه ماه اول سال بوده که از میزان مالیات بردرآمد شرکت کمتر است، هزینه آب و برق و گاز این شرکت نیز 363 میلیارد تومان در سه ماه نخست بوده تا نشان دهد اعداد غیرواقعی که برای یارانه انرژی به شرکت ها اعلام می شود کذب محض باشد. به عبارتی دولت توانسته در سه سال گذشته ناترازی قیمتی انرژی را در برخی از شرکت ها رفع کرده و به قیمت های روز از آنان میزان انرژی را کم کند. 


اما نکته نگران کننده دیگر این شرکت هزینه استهلاک بالا بوده که در بسیاری از شرکت ها دیده می شود، این شرکت در سه ماه نخست امسال با 167 میلیارد تومان هزینه استهلاک روبرو بوده که بیش از دو برابر کل سال گذشته است. 


شرکت فولاژ 1850 کارمند تولیدی و دفتری دارد که اگر بر هزینه دستمزد در سه ماه نخست کسر کنیم مبلغ متوسط34  میلیون تومان می شود که نشان می دهد شرکت پرداختی متوسطی به کارمندان و کارگران خود دارد.