۳۰/تير/۱۴۰۴ | ۰۰:۱۰
پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و منطقه‌محور باشد اعضای هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس انتخاب شدند/ «موسی احمدی»رئیس ماند بررسی جزئیات گزارش عملکرد وزارت کشور در تجاوز رژیم صهیونیستی فعلا نیازی به اصلاح بودجه نمی‌بینیم/ سرمایه‌گذاری برای تولید ۲۵۰ هزار بشکه نفت تصویب شد طرح تشکیل ۲ وزارتخانه جدید «انرژی» و «آب و محیط‌زیست» در مجلس کلید خورد تاکنون هیچ بسته معیشتی ویژه برای کارگران واحدهای تولیدی جنگ‌زده در نظر گرفته نشده است واکنش ایران به مکانیسم ماشه و تجاوز نظامی قاطع و متناسب خواهد بود اعضای هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی انتخاب شدند/عسکری رئیس ماند انتقاد رئیس کمیسیون عمران مجلس از افزایش نرخ بلیت پروازهای اربعین دولت موظف به پیگیری دریافت خسارات و غرامت جنگ تحمیلی ۱۲ روزه می‌شود جزئیات لایحه بدهی‌های عمومی دولت در کمیسیون اقتصادی بررسی می‌شود تعیین اعضای هیات رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس/ تاجگردون رئیس ماند تعیین اعضای هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس/علیزاده رئیس ماند ورود مجلس به افزایش قیمت خودرو تأکید قالیباف بر تسهیل تأمین کالای اساسی و حل مشکلات تولیدکنندگان

انتخاب اعضای هیات رئیسه فراکسیون هوش مصنوعی مجلس

اعضای هیأت رئیسه فراکسیون هوش مصنوعی و فناوری های دانش بنیان مجلس شورای اسلامی مشخص شدند.
انتخاب اعضای هیات رئیسه فراکسیون هوش مصنوعی مجلس
کد خبر:۱۳۶۸۰

به گزارش اقتصاد معاصر؛  جلسه فراکسیون هوش مصنوعی و فناوری های دانش بنیان مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه برگزار شد، اعضای این فراکسیون رضا تقی پورانوری نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس را به عنوان رئیس و مصطفی طاهری نماینده زنجان و طارم و محمد جلالی نماینده محلات و دلیجان را به ترتیب به عنوان نایب رئیسان اول و دوم فراکسیون هوش مصنوعی و فناوری های دانش بنیان انتخاب کردند.

همچنین سید علی یزدی‌ خواه نماینده ،تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس به عنوان دبیر و بهروز محبی نجم آبادی نماینده سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب، داورزن و ششتمد به عنوان سخنگوی فراکسیون هوش مصنوعی و فناوری‌های دانش بنیان مجلس دوازدهم انتخاب شدند.

رهبر انقلاب در اولین دیدار با اعضای دولت چهاردهم بر اهمیتِ هوش مصنوعی و توجه ویژه مسئولان به این حوزه تأکید و بیان کردند: امروز هوش مصنوعی با یک شتاب حیرت‌دهنده‌ای [دارد پیش میرود]؛ یعنی انسان متحیّر میشود از شتابی که این فنّاوری عجیب در دنیا پیدا کرده و دارد پیش میرود.

ایشان تصریح کردند: خب الان دستگاه‌های مختلف ما ــ نظامی و غیر نظامی ــ از هوش مصنوعی دارند استفاده میکنند، بهره‌برداری میکنند، امّا این ما را فریب ندهد. در مسئله‌ی هوش مصنوعی، بهره‌بردار بودن امتیاز نیست؛ این فنّاوری لایه‌های عمیقی دارد که باید بر آن لایه‌ها مسلّط شد؛ آن لایه‌ها دست دیگران است. اگر شما نتوانید لایه‌های عمیق و متنوّع این فنّاوری هوش مصنوعی را تأمین کنید، فردا اینها یک ایستگاهی مثل آژانس اتمی درست میکنند برای هوش مصنوعی ــ که الان دارند مقدّماتش را فراهم میکنند ــ که اگر چنانچه به آن ایستگاه رسیدید، باید اجازه بگیرید که در فلان بخش از هوش مصنوعی استفاده کنید، در فلان بخشِ دیگر حق ندارید استفاده کنید! این‌جوری است؛ زرنگهای دنیا، فرصت‌طلب‌ها و قدرت‌طلب‌های دنیا دنبال این چیزها هستند.

ایشان تاکید کردند: یک آژانس هوش مصنوعی هم به وجود می‌آید، آن‌وقت اجازه نمیدهند که شما از این منطقه عبور کنید. خودتان باید برسید به فنّاوری‌های عمیق و ژرف این مسئله‌ و لایه‌های زیرساختی هوش مصنوعی را باید در کشور دنبال کنید. آن کسانی که مسئول این مسائل هستند ان‌شاء‌الله اینها را دنبال کنند.