۲۴/فروردين/۱۴۰۴ | ۰۶:۰۶
«طیب‌نیا»؛ گزینه‌ اصلی دولت برای وزارت اقتصاد وزارت اقتصاد: یک ریال وجه نقد رسوبی در حساب دستگاهها نیست منشأ تناقض آمار رشد در مناظره نیلی و خاندوزی قانون مالیات برخانه‌های خالی در تنگنای نقص اطلاعات ادامه طرح کالابرگ در ۱۴۰۴ مشروط شد واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴+ نحوه استعلام و اعتراض تعیین تکلیف مالیات ارزش افزوده قراردادهای تامین اجتماعی واریز کالابرگ الکترونیکی + جزییات شارژ یارانه کودکان+ مشمولان میزان افزایش حقوق کارمندان در ۱۴۰۴+ حق عائله مندی و حق اولاد+ مبلغ مالیات بر حقوق کاهش می‌یابد؟ تخصیص ۲۰۰ همت از بودجه برای پوشش کسری یارانه‌ها زمان واریز مرحله دوم کالابرگ دهک ۴ تا ۷ + مبلغ و نحوه استعلام حذف یارانه پردرآمدها امسال چگونه اجرا می‌شود؟ شرایط بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳ یارانه ثروتمندان امسال حذف می شود؟ ساماندهی نیروهای شرکتی و تحقق عدالت استخدامی+ جزییات
۱۲:۵۳ ۱۴۰۴/۰۱/۲۱
عضو کمیسیون امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر؛

سیاست‌های اقتصادی نادرست به تولید ضربه می‌زند

عضو کمیسیون امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: آن چه بر مشکلات اقتصادی کشور تاثیر گذاشته، تصمیمات مدیریتی و سیاست‌گذاری‌های غلط داخلی بوده، به‌ ویژه تصمیماتی که منجر به استیضاح وزیر اقتصاد شد و شرایط تامین سرمایه برای تولید و صنایع کشور را مختل کرد.
سیاست‌های اقتصادی نادرست به تولید ضربه می‌زند
کد خبر:۱۷۴۰۹

سیدمرتضی محمودی، عضو کمیسیون امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر درباره میزان تحقق شعار سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: در سال‌های اخیر، آن‌طور که انتظار می‌رفت، موفقیتی در تحقق شعار‌های سال که از سوی مقام معظم رهبری تعیین شده، حاصل نشده است. 

وی ادامه داد: اگر مقام معظم رهبری در دیدار با تولیدکنندگان فرمودند که ما شرمنده شدیم، باید بگویم که در قبال تحقق شعار سال که فرمان ایشان بود، همه ما مسؤولان شرمنده هستیم. نمی‌توان ادعا کرد که در این مسیر موفق عمل کرده‌ایم، چراکه جهش تولید و مشارکت مردم که محور اصلی شعار سال گذشته بود، در همه مولفه‌های موثر بر تولید با افت جدی مواجه شده است. 

وی افزود: یکی از شاخص‌های مهمی که نشان‌دهنده عدم تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» است، افزایش بی‌رویه نرخ ارز و ضربه‌ای است که این مساله به تولید، صادرات و تولیدکنندگان وارد کرده است. این وضعیت، نیازی به تفسیر ندارد و به‌ وضوح نشان می‌دهد که در مسیر جهش تولید، موفقیت چندانی حاصل نشده است. 

محمودی تصریح کرد: بی‌تردید، برخی عوامل خارجی مانند شهادت رئیس‌ جمهور، تغییرات در دولت سیزدهم، بحران‌های منطقه‌ای، تحولات مقاومت و جنگ‌های اخیر، تاثیر خود را بر روند اجرایی کشور گذاشته‌اند و ممکن است تحقق شعار سال را با کندی مواجه کرده باشند. 

وی گفت: با این حال، آن چه بیش از این عوامل بر مشکلات اقتصادی کشور تاثیر گذاشته، تصمیمات مدیریتی و سیاست‌گذاری‌های غلط داخلی بوده است. به‌ ویژه تصمیماتی که منجر به استیضاح وزیر اقتصاد شد و شرایط تامین سرمایه برای تولید و صنایع کشور را مختل کرد. 

نماینده مردم تهران تاکید کرد: بیش از آن که بخواهیم در مصاحبه‌ها از موفقیت‌ها صحبت کنیم، باید گلایه‌های تولیدکنندگان، صنعتگران و کارگران را مطرح کنیم که در ماه‌های اخیر با مشکلات جدی اقتصادی مواجه شده‌اند. زمانی که رونق تولید اتفاق نیفتد، موانع اقتصادی برطرف نشود و سرمایه‌ها به‌ جای ورود به چرخه تولید، به سمت خرید طلا و سیاست‌های نادرست مالی سوق داده شود، نمی‌توان انتظار داشت که مردم در تولید و صنعت کشور مشارکت کنند. 

وی عنوان کرد: مجموع تصمیمات اقتصادی، سیاست‌گذاری‌های اشتباه، تحولات داخلی و خارجی و مجموعه‌ای از عوامل پیش‌بینی‌نشده، موجب شد که شعار سال به شکل مطلوب محقق نشود و در برابر مقام معظم رهبری شرمنده باشیم.

کد ویدیو
ارسال نظرات