۲۸/تير/۱۴۰۴ | ۰۲:۳۰
نحوه ثبت و به‌روزرسانی اطلاعات هویتی مشتریان حقیقی کارگزاریها ۳۰۷ همت تجهیز و تأمین منابع مالی از طریق بازار سرمایه در بهار امسال ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا به ۸.۲ همت رسید ۳۱ هزار میلیارد تومان مبادله اوراق بهادار و کالا در ۴ بورس ایران ۳۳هزار و ۶۵۱ نفر در روز اول طرح بیمه سهام، پرتفوی خود را بیمه کردند اعلام سازوکارهای مصوب شورای عالی بورس درباره تغییر نمایندگان شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت بیمه سهام با سود تضمینی ۲۰ درصدی آن هم فقط با پرداخت یک ریال عرضه اوراق اختیار فروش تبعی ۲۷ نماد بورسی از فردا جزییات ورود نقدینگی جدید به صندوق های توسعه و تثبیت جزئیات بسته حمایتی بازار سهام در هفته جاری اعلام شد عرضه ۲۱۹ هزار تن محصول در بورس کالای ایران تمدید مهلت برگزاری مجامع شرکتهای بورسی تا ۱۵ مرداد معامله ۲۹.۵ همت محصول و کالا در بورس کالا فروش ۲۶ هزار میلیارد اوراق دولتی در بورس سود سهام عدالت تا پایان تیر واریز می‌شود؟
۱۶:۵۵ ۱۴۰۳/۱۲/۲۰

توقف عرضه اوراق طلا در سال ۱۴۰۳ به‌منظور حمایت از بازار سرمایه

نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴، از توقف عرضه اوراق طلا در سال ۱۴۰۳ با همراهی بانک مرکزی خبر داد و گفت: این تصمیم با پیگیری‌های مجلس و به‌منظور حمایت از بازار سرمایه و جلوگیری از خروج نقدینگی از بورس اتخاذ شده است.
توقف عرضه اوراق طلا در سال ۱۴۰۳ به‌منظور حمایت از بازار سرمایه
کد خبر:۱۷۶۲۴

به گزارش اقتصاد معاصر؛ محسن زنگنه، نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ اعلام کرد: با همراهی بانک مرکزی و به‌منظور حمایت از بازار سرمایه، عرضه اوراق طلا در سال ۱۴۰۳ متوقف شده است. از این پس، هرگونه انتشار اوراق باید از طریق بستر بورس انجام شود.

زنگنه با اشاره به نقش مجلس در این تصمیم‌گیری گفت: سهام‌داران بسیاری در تماس با ما نگرانی خود را نسبت به تأثیر انتشار اوراق طلا بر بازار سرمایه ابراز کردند. با همراهی بانک مرکزی، تصمیم بر این شد که انتشار اوراق طلا متوقف شود.

وی افزود: بانک مرکزی قصد داشت اوراق طلا را عرضه کند. این موضوع باعث نگرانی سهام‌داران شد، زیرا ورود این اوراق می‌توانست باعث خروج نقدینگی از بازار سرمایه و انتقال آن به بازار طلا شود.

زنگنه گفت: در روزهای اخیر، شاخص بورس تحت تأثیر این نگرانی کاهش یافت، اما با توقف عرضه اوراق طلا، انتظار می‌رود که نقدینگی در بورس باقی بماند و شرکت‌های تولیدی تقویت شوند.

وی تاکید کرد: کنترل بازارهای موازی و جلوگیری از ایجاد جذابیت‌های جدید برای خروج سرمایه، موجب تمرکز بیشتر نقدینگی در بازار سرمایه خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه اعلام کرد: انسجام نهادهای پولی و مالی در تصمیم گیری و اقدام، موجب ثبات بازارها و رفع نگرانی ذی نفعان می‌شود./خانه ملت