۱۹/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۱۷:۳۳
گزارش سازمان حسابرسی از بدهی مالیاتی رایتل سازمان امور مالیاتی: باید با جدیت وارد حوزه رمز ارز شویم ابلاغ دستورالعمل تأسیس و فعالیت کارگزاری‌های جذب سرمایه اخبار جدید درباره تغییر ساعت کاری ادارات + جزییات پیشی گرفتن قطری ها در فشار افزایی مهاجرت گاز را به دنبال دارد تصویب مولدسازی اموال دولتی برای تسویه بدهی‌های قطعی سامانه جامع وثایق راه‌اندازی می‌شود ۲ میلیارد و ۷۱۶ میلیون دلار ارز صنایع تامین شد شناسایی فرار مالیاتی ۳۲ میلیاردی در حوزه سکه و طلای آبشده معاون رئیس‌جمهور: اطلاعات در سرشماری «ثبتی مبنا» شفاف‌تر است عارف: اموال مازاد برای سرمایه‌گذاری در تولید استفاده می‌شود تراکنش ماهانه چقدر باشد، یارانه نقدی قطع می‌شود؟ شرط دولت برای واریز یارانه جدید اعلام شد اقلام مشمول نرخ محاسباتی ۲۸۵۰۰ مشخص شدند شناسایی فرار مالیاتی ۶۷۷ میلیارد تومانی یک صندوق قرض الحسنه خبر جدید درباره افزایش حقوق فوق العاده خاص کارمندان
نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر؛

پول ملی تقویت می‌شود اگر دولت پایِ‌کار برنامه هفتم باشد

نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در برنامه هفتم مولفه‌هایی که منجر به تقویت پول ملی می‌شود، از جمله مولدسازی دارایی‌ها و اتکا به معادن، مورد توجه قرار گرفته‌ است، دولت باید با شجاعت ورود کرده و تصمیمات مهمی را بر اساس برنامه هفتم اتخاذ کند تا کشور از وضعیت کنونی خارج شده و به سمت شرایط مطلوب‌تری حرکت کند. 
پول ملی تقویت می‌شود اگر دولت پایِ‌کار برنامه هفتم باشد
کد خبر:۱۷۸۴۶

حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر افزایش قدرت پول ملی را در گرو توجه به زیرساخت‌های اقتصادی دانست و اظهار داشت: رهبر انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام بر تقویت ارزش پول ملی تاکید کردند. در همین راستا، مجلس شورای اسلامی برنامه‌های خود را در این‌باره در مصوباتش، از جمله برنامه هفتم پیش‌بینی کرده است. در این برنامه، عوامل و مولفه‌هایی که منجر به رشد و تقویت پول ملی می‌شوند، از جمله رفع کسری بودجه، مولدسازی دارایی‌ها، اتکا به معادن کشور و بهره‌برداری از ظرفیت‌های ملی و ... مورد توجه قرار گرفته‌اند. این موارد همگی با اعداد و ارقام مشخص در برنامه هفتم مصوب شده و آماده اجرا هستند. 

وی افزود: اکنون دولت باید این برنامه‌ها را اجرایی کند. در سال ۱۴۰۴، دولت باید با شجاعت ورود کرده و تصمیمات مهمی را بر اساس برنامه هفتم اتخاذ کند تا کشور از وضعیت کنونی خارج شده و به سمت شرایط مطلوب‌تری حرکت کند. 

حاجی بابایی تاکید کرد: مجلس از این برنامه‌ها با تمام قدرت حمایت خواهد کرد اما نقش مجلس در این مسیر، قانون‌گذاری و نظارت است. مجلس اقدامات لازم را در این زمینه انجام داده و همچنان پیگیر اجرای صحیح قوانین خواهد بود. 

وی تصریح کرد: دولت در سال ۱۴۰۴، در صورت نیاز، لوایح اصلاحی را باید ارائه دهد و در غیر این صورت، اجرای دقیق برنامه هفتم و سیاست‌های کلی نظام را در دستور کار قرار دهد تا گام‌های موثری در این راستا برداشته شود.

کد ویدیو
ارسال نظرات