۱۳:۱۰ ۱۴۰۳/۰۶/۱۸
«اقتصاد معاصر» گزارش می‌دهد؛

بیت‌کوین زیر بار نوسانات قیمتی

بیت‌کوین اخیرا با کاهش‌های شدید قیمتی و نوسانات بالا مواجه شده، به طوری که خروج نقدی از ETF‌های اسپات و فروش‌های عمده توسط سرمایه‌گذاران کلان در کنار وضعیت اقتصادی نامشخص، فشار زیادی به این ارز دیجیتال وارد کرده است.
بیت‌کوین زیر بار نوسانات قیمتی
کد خبر:۱۸۲۳

به گزارش خبرنگار اقتصاد معاصر؛ بیت‌کوین اخیرا با کاهش‌های قابل توجهی مواجه شده که نشان‌دهنده نوسانات و نگرانی‌های شدید فعالان بازار ارزهای دیجیتال است. تحلیل‌های اخیر نشان می‌دهند که این کاهش‌ها می‌تواند به دلیل عوامل مختلف اقتصادی باشد.

ETF‌های اسپات بیت‌کوین در ایالات متحده، طی روز‌های اخیر شاهد خروج‌های نقدی قابل توجهی بوده‌اند. این خروج‌ها که تنها در روز پنج‌شنبه (۱۵ شهریورماه) به حدود ۲۱۱ میلیون دلار رسید، نشان‌دهنده فشار نزولی در بازار است. این روند نزولی به‌ ویژه در زمانی که چشم‌انداز کاهش نرخ بهره فدرال رزرو مورد توجه قرار دارد، بیش‌تر مشهود می‌شود.

داده‌های زنجیره‌ای نشان می‌دهند که سرمایه‌گذاران بزرگ به‌ طور فزاینده‌ای در حال فروش بیت‌کوین هستند، به‌ ویژه اینکه یک سرمایه‌گذار بزرگ در هفت روز گذشته بیش از ۴،۵۴۴ بیت‌کوین به ارزش حدود ۲۶۵ میلیون دلار به صرافی بایننس واریز کرده است. این تغییرات نشان‌دهنده تغییرات عمده در رفتار سرمایه‌گذاران بزرگ بوده که می‌تواند تاثیر زیادی بر قیمت بیت‌کوین داشته باشد.

قیمت بیت‌کوین به زیر ۵۴ هزاردلار سقوط کرده و احساسات بازار به ترس شدید تغییر یافته است. شاخص ترس و طمع ارز‌های دیجیتال در تاریخ ۶ سپتامبر کاهش یافته که نشان‌دهنده احساسات منفی در میان سرمایه‌گذاران بوده و برخی تحلیلگران مانند آرتور هایز پیش‌بینی کرده‌اند که بیت‌کوین ممکن است به زیر ۵۰ هزار دلار سقوط کند. این در حالی است که برخی دیگر از تحلیلگران، نظیر پیتر برندت معتقدند که بیت‌کوین ممکن است قبل از آنکه برگردد، سطوح حمایت پایین‌تری مانند ۴۶ هزار دلار را آزمایش کند. این پیش‌بینی‌ها نشان‌دهنده عدم قطعیت و نوسانات بالای بازار هستند. 

 

ارتباط نرخ بهره با بیت‌کوین 

وضعیت اقتصادی کلان و عدم قطعیت‌های مرتبط با کاهش نرخ بهره فدرال رزرو نیز بر بازار بیت‌کوین تاثیر گذاشته است. گزارش‌های اخیر از داده‌های شغلی ایالات متحده نشان می‌دهند که این کشور در ماه اوت ۱۴۲ هزار شغل جدید ایجاد کرده که می‌تواند به‌عنوان یک عامل محرک برای کاهش نرخ بهره در نظر گرفته شود.

برخی تحلیلگران مانند سامسون موو و جولیو مورنو نیز به تحلیل وضعیت فعلی پرداخته‌اند. موو معتقد است که اصول بنیادی بازار در طولانی‌مدت تاثیر خواهند داشت و تحلیل‌های وی نشان می‌دهند که بازار‌های متاثر از ترس معمولا بلندمدت نیستند. از سوی دیگر، مورنو عامل اصلی نوسانات فعلی بیت‌کوین را کاهش تقاضا عنوان کرده است.

ارسال نظرات