۲۸/تير/۱۴۰۴ | ۰۵:۳۴
اعضای هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس انتخاب شدند/ «موسی احمدی»رئیس ماند بررسی جزئیات گزارش عملکرد وزارت کشور در تجاوز رژیم صهیونیستی فعلا نیازی به اصلاح بودجه نمی‌بینیم/ سرمایه‌گذاری برای تولید ۲۵۰ هزار بشکه نفت تصویب شد طرح تشکیل ۲ وزارتخانه جدید «انرژی» و «آب و محیط‌زیست» در مجلس کلید خورد تاکنون هیچ بسته معیشتی ویژه برای کارگران واحدهای تولیدی جنگ‌زده در نظر گرفته نشده است واکنش ایران به مکانیسم ماشه و تجاوز نظامی قاطع و متناسب خواهد بود اعضای هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی انتخاب شدند/عسکری رئیس ماند انتقاد رئیس کمیسیون عمران مجلس از افزایش نرخ بلیت پروازهای اربعین دولت موظف به پیگیری دریافت خسارات و غرامت جنگ تحمیلی ۱۲ روزه می‌شود جزئیات لایحه بدهی‌های عمومی دولت در کمیسیون اقتصادی بررسی می‌شود تعیین اعضای هیات رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس/ تاجگردون رئیس ماند تعیین اعضای هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس/علیزاده رئیس ماند ورود مجلس به افزایش قیمت خودرو تأکید قالیباف بر تسهیل تأمین کالای اساسی و حل مشکلات تولیدکنندگان راديو را مدتها است خاموش كرده‌ايد
رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم:

ورود قاطع ایران به میدان در «وعده صادق» بهای ارز و طلا را کاهش داد

به گفته رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه، پس از اجرای عملیات وعده صادق، با وجود انتظار بازار برای افزایش مجدد قیمت‌ها، نرخ ارز به زیر سطح قبل از حمله بازگشت و بهای طلا نیز کاهش یافت، این موضوع نشان داد که بازار بیش از آنکه نگران واکنش ایران باشد، چشم‌انتظار تصمیم تهران برای ورود قاطع به میدان بود. 
ورود قاطع ایران به میدان در «وعده صادق» بهای ارز و طلا را کاهش داد
کد خبر:۲۰۰۵۴

به گزارش خبرنگار اقتصاد معاصر؛ داوود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم در نشست خبری «یک سال بعد از وعده صادق یک؛ از تدابیر اقتصادی تا تمهیدات میدان در دولت شهید رئیسی» که توسط بنیاد شهید رئیسی برگزار شد، با اشاره به مدیریت اقتصادی دولت در آستانه و پس از عملیات «وعده صادق»، تاکید کرد که این عملیات فقط یک واکنش نظامی نبود، بلکه نمایش هماهنگی کامل میان نهادهای امنیتی، دیپلماتیک و اقتصادی کشور در شرایط بحرانی بود. 

منظور با بیان اینکه عملیات وعده صادق نقطه عطفی در نمایش توان حکمرانی جمهوری اسلامی ایران بود، اظهار کرد: این عملیات نه‌ فقط از منظر امنیتی و نظامی اهمیت داشت، بلکه از حیث تاب‌آوری اقتصادی کشور نیز حائز اهمیت بود. دستگاه‌های مختلف به‌ ویژه حوزه اقتصادی، هماهنگی بالایی داشتند تا شوک‌های احتمالی به اقتصاد را مدیریت کنند. 

وی با اشاره به نوسانات بازار ارز و طلا پس از حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، گفت: در روزهای ابتدایی، نرخ ارز حدود ۱.۳ درصد و قیمت طلا نزدیک به ۴ درصد افزایش یافت. طبیعی بود که هرگونه اقدام متقابل ایران می‌توانست التهاب بیشتری ایجاد کند اما با تدابیر به‌ موقع، اجازه ندادیم این نگرانی‌ها پایدار بماند. 

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: پس از اجرای عملیات وعده صادق، با وجود انتظار بازار برای افزایش مجدد قیمت‌ها، نرخ ارز به زیر سطح قبل از حمله بازگشت و بهای طلا نیز کاهش یافت. این موضوع نشان داد که بازار بیش از آنکه نگران واکنش ایران باشد، چشم‌انتظار تصمیم تهران برای ورود قاطع به میدان بود. 

وی با اشاره به جلسات فشرده ستاد اقتصادی دولت در آستانه عملیات، تصریح کرد: شهید آیت‌الله رئیسی شخصا جلسات را مدیریت می‌کرد. انسجام کاملی میان تیم اقتصادی، بانک مرکزی، وزارت صمت و سایر نهادها وجود داشت. حتی پیش‌بینی شد در صورت اختلال در تامین کالاهای اساسی، چه اقداماتی انجام شود. 

منظور افزود: از سوی دیگر، جلسات منظم در سطح شورای عالی امنیت ملی با حضور مسؤولان دیپلماسی و اقتصادی نیز نقش مهمی در تصمیم‌سازی‌ها داشت. این هماهنگی موجب شد بازارها به‌ سرعت آرام شوند و مردم احساس کنند کشور برای هر شرایطی آماده است. 

وی با تاکید بر اینکه تجربه عملیات وعده صادق یک دستاورد راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران بود، گفت: ما نشان دادیم که حتی در شرایط امنیتی پیچیده هم می‌توان اقتصاد کشور را با تدبیر و حکمرانی هوشمندانه اداره کرد.