۲۶/فروردين/۱۴۰۴ | ۰۷:۱۵
انتقاد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه از عدم پرداخت پاداش بازنشستگان با وجود رسوب ۵ همتی توضیحات وزیر تعاون درباره مرجع تعیین کننده دهک‌ها انرژی‌های تجدیدپذیر جزو تکالیفی است که وزارتخانه‌ها باید برای آن برنامه داشته باشند وزیر صمت باید پاسخگوی تخلف ۲همتی پیمانکار سامانه تدارکات الکترونیک باشد اپراتورها تعریف بسته‌های اینترنت بلندمدت را تغییر داده‌اند وزرای راه، کار و صمت به کمیسیون عمران مجلس می‌آیند اصلاح قانون مهریه؛ اولویت کاری این هفته صحن علنی وزیر نیرو به کمیسیون کشاورزی می‌آید خشکسالی و کمبود نهاده چالش پیش روی عشایر محرومیت برخی خانوارها از دریافت کالابرگ به دلیل ارزیابی اشتباه علل بروز حادثه معدن زغال سنگ مهمان دویه دامغان بررسی می شود پزشکیان: آمریکایی‌ها میتوانند در ایران سرمایه گذاری کنند مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند قالیباف: ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت ۲ سول ملی از وزیر کار در مجلس اعلام وصول شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم:

ورود قاطع ایران به میدان در «وعده صادق» بهای ارز و طلا را کاهش داد

به گفته رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه، پس از اجرای عملیات وعده صادق، با وجود انتظار بازار برای افزایش مجدد قیمت‌ها، نرخ ارز به زیر سطح قبل از حمله بازگشت و بهای طلا نیز کاهش یافت، این موضوع نشان داد که بازار بیش از آنکه نگران واکنش ایران باشد، چشم‌انتظار تصمیم تهران برای ورود قاطع به میدان بود. 
ورود قاطع ایران به میدان در «وعده صادق» بهای ارز و طلا را کاهش داد
کد خبر:۲۰۰۵۴

به گزارش خبرنگار اقتصاد معاصر؛ داوود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم در نشست خبری «یک سال بعد از وعده صادق یک؛ از تدابیر اقتصادی تا تمهیدات میدان در دولت شهید رئیسی» که توسط بنیاد شهید رئیسی برگزار شد، با اشاره به مدیریت اقتصادی دولت در آستانه و پس از عملیات «وعده صادق»، تاکید کرد که این عملیات فقط یک واکنش نظامی نبود، بلکه نمایش هماهنگی کامل میان نهادهای امنیتی، دیپلماتیک و اقتصادی کشور در شرایط بحرانی بود. 

منظور با بیان اینکه عملیات وعده صادق نقطه عطفی در نمایش توان حکمرانی جمهوری اسلامی ایران بود، اظهار کرد: این عملیات نه‌ فقط از منظر امنیتی و نظامی اهمیت داشت، بلکه از حیث تاب‌آوری اقتصادی کشور نیز حائز اهمیت بود. دستگاه‌های مختلف به‌ ویژه حوزه اقتصادی، هماهنگی بالایی داشتند تا شوک‌های احتمالی به اقتصاد را مدیریت کنند. 

وی با اشاره به نوسانات بازار ارز و طلا پس از حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، گفت: در روزهای ابتدایی، نرخ ارز حدود ۱.۳ درصد و قیمت طلا نزدیک به ۴ درصد افزایش یافت. طبیعی بود که هرگونه اقدام متقابل ایران می‌توانست التهاب بیشتری ایجاد کند اما با تدابیر به‌ موقع، اجازه ندادیم این نگرانی‌ها پایدار بماند. 

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: پس از اجرای عملیات وعده صادق، با وجود انتظار بازار برای افزایش مجدد قیمت‌ها، نرخ ارز به زیر سطح قبل از حمله بازگشت و بهای طلا نیز کاهش یافت. این موضوع نشان داد که بازار بیش از آنکه نگران واکنش ایران باشد، چشم‌انتظار تصمیم تهران برای ورود قاطع به میدان بود. 

وی با اشاره به جلسات فشرده ستاد اقتصادی دولت در آستانه عملیات، تصریح کرد: شهید آیت‌الله رئیسی شخصا جلسات را مدیریت می‌کرد. انسجام کاملی میان تیم اقتصادی، بانک مرکزی، وزارت صمت و سایر نهادها وجود داشت. حتی پیش‌بینی شد در صورت اختلال در تامین کالاهای اساسی، چه اقداماتی انجام شود. 

منظور افزود: از سوی دیگر، جلسات منظم در سطح شورای عالی امنیت ملی با حضور مسؤولان دیپلماسی و اقتصادی نیز نقش مهمی در تصمیم‌سازی‌ها داشت. این هماهنگی موجب شد بازارها به‌ سرعت آرام شوند و مردم احساس کنند کشور برای هر شرایطی آماده است. 

وی با تاکید بر اینکه تجربه عملیات وعده صادق یک دستاورد راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران بود، گفت: ما نشان دادیم که حتی در شرایط امنیتی پیچیده هم می‌توان اقتصاد کشور را با تدبیر و حکمرانی هوشمندانه اداره کرد.

ارسال نظرات