۱۱/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۱۴:۰۱
تأکید پزشکیان بر تسریع اصلاح ساختاری و مدیریتی بنادر بی ثباتی؛ مهمترین مشکل جامعه کارگری است با وضع مطلوب در ایجاد رصدخانه کشاورزی فاصله زیاد داریم توضیحات سخنگوی دولت درباره وضعیت محموله‌های دولتی در بندر شهید رجایی استیضاح وزیر کلید خورد دستورالعمل اجرایی فوق‌العاده خاص کارکنان دولت تصویب شد تصمیم جدید دولت درباره تقسیم تهران؛ استان جدید در راه است؟ دروغ اظهاری واردکننده کالا و تخلف مقرراتی مسئولین بندر شهیدرجایی، عامل بروز حادثه بندرعباس موافقت مجلس با تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی بیگدلی: یک اصلاح در قانون نحوه تعیین حقوق و دستمزد کارگر به اندازه هزار مراسم بزرگداشت می‌ارزد عارف: افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان امکان‌پذیر است ۱۰۰ کشور هیئت‌ تجاری و بازرگانی به نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ اعزام کرده‌اند پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم تایید رای ۲۱۴ میلیون یورویی به نفع ۲ بانک ایرانی در لاهه پزشکیان عازم بندرعباس شد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

برخی از مدیران ستادی بانک ها وام میلیاردی با بهره پایین دریافت می کنند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه باید بانکها براساس قانون بنگاه داری نداشته باشند، گفت: برخی از مدیران ستادی بانک ها وام های میلیاردی با نرخ بهره پایین و بازپرداخت چندین ساله دریافت می کنند که اصلا قابل پذیرش نبوده است.
برخی از مدیران ستادی بانک ها وام میلیاردی با بهره پایین دریافت می کنند
کد خبر:۲۱۶۷۸

به گزارش اقتصاد معاصر؛ فتح اله توسلی به ضرورت خروج بانک ها از بنگاه داری اشاره کرد و گفت: بنگاه داری بانک ها به معظل اساسی در کشور تبدیل شده و اکنون موضوع بنگاه داری به نوعی به صندوق توسعه ملی نیز سوق داده شده است که بنده به مسئولان صندوق تذکر دادم که حق ندارید وارد بنگاه داری شوید.

وی افزود: در حال حاضر منابعی که در اختیار بانک ها قرار دارد و باید آنها در قالب تسهیلات به مردم و تولید پرداخت کنند به سمت بنگاه داری برده اند و براساس گزارش هایی که ارائه می شود تسهیلات خرد مثل وام ازدواج و فرزندآوری به میزان کافی پرداخت نشده است در حالی که قانون بودجه موظف کرده تا اینکه چنین وام هایی در زمان مقرر پرداخت شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان کرد: بانک ها به جای اینکه نقدینگی را به سمت تولید ببرند تا چرخ کارخانه ها بچرخد و تورم کاهش پیدا کند؛ متاسفانه منابع خود را به سمت خرید ساختمان های مجلل، ملک و ... سوق داده اند و اگر می بینیم تولید رونق لازم را پیدا نمی کند به عدم تعهد بانک ها نسبت به پرداخت تسهیلات باز می گردد.

این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: متاسفانه؛ بانک ها نقش موثری در تولید ملی ندارند و این موضوع خلاف منویات رهبر معظم انقلاب است، زیرا رهبر انقلاب نسبت به بنگاه داری بانک ها  صریحا تذکر داشتند.

توسلی بیان کرد: الان برخی از مدیران ستادی بانک ها وام های میلیاردی با بهره پایین و بازپرداخت چندین ساله دریافت می کنند که اصلا قابل پذیرش نبوده و حتی این موضوع سبب ناراحتی کارمندان بانک ها در سطح شهرستان ها شده و چنین تبعیضی در سیستم بانکی فاجعه بار بوده است، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد باید ورود جدی به بنگاه داری بانک ها داشته باشند و جلوی این اقدام بانک ها را بگیرند./خانه ملت

ارسال نظرات