۲۲/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۲۳:۰۱
معافیت مشترکان صنعتی از برنامه مدیریت با احداث نیروگاه خورشیدی اعلام زمان انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی + جزییات رکورد ۵۰ ساله تولید نیروگاه‌های حرارتی شکسته شد کاهش ۲۰ درصدی مخازن سدها نسبت به سال گذشته ادارات، دمای کولر را روی ۲۷ درجه تنظیم کنند کارت سوخت فعلاً حذف نمی‌شود برق ۵۰ اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد مرحله دوم طرح ذخیره‌سازی گاز در مخزن شوریجه اجرا می‌شود اصلاح قیمت در کاهش مصرف برق موثر خواهد بود موتور تولید صنایع پتروشیمی «کرمانشاه» روشن شد افزایش دو برابری ظرفیت تولید با بهره برداری از فاز دوم| به دنبال افزایش ارز آوری برای کشور هستیم حضور پتروشیمی کرمانشاه در نمایشگاه نفت با هدف تقویت سرمایه گذاری و معرفی توانمندی ها اجرای پروژه ویژه فشارافزایی در پارس جنوبی با همکاری قرارگاه خاتم و وزارت نفت مدیر عامل توانیر: مدیریت سهمیه قطعی برق به استان‌ها واگذار شد سامانه‌های سرمایشی ادارات بعد از ساعت ۱۳ خاموش شوند
۱۱:۱۶ ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
کارشناس صنعت پتروشیمی در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر:

ظرفیت صنعت پتروشیمی به بیش از ۱۰۰ میلیون تن ارتقا می‌یابد

به گفته یک کارشناس صنعت پتروشیمی، ۱۳۷ طرح پتروشیمی با پیشرفت‌های متفاوت در حال اجرا است و هدف‌گذاری شده که در سال جاری ۱۴ طرح به بهره‌برداری برسد؛ این طرح‌ها می‌تواند ظرفیت صنعت پتروشیمی را به بیش از ۱۰۰ میلیون تن ارتقا دهد که رکوردی بی‌نظیر در تاریخ این صنعت خواهد بود. 
ظرفیت صنعت پتروشیمی به بیش از ۱۰۰ میلیون تن ارتقا می‌یابد
کد خبر:۲۲۴۱۲

محمدرضا شیخیان‌پور، کارشناس صنعت پتروشیمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد معاصر درباره وضعیت صنعت پتروشیمی ایران اظهار داشت: صنعت پتروشیمی به‌ عنوان صنعتی پیشران و محرک توسعه کشور، نقش کلیدی در اقتصاد دارد. در حال حاضر، ظرفیت تولیدی این صنعت حدود ۹۶.۵ میلیون تن است و همزمان با تولید، توسعه نیز در دستور کار قرار دارد. 

وی افزود: ۱۳۷ طرح پتروشیمی با پیشرفت‌های متفاوت در حال اجرا است و هدف‌گذاری شده که در سال جاری ۱۴ طرح به بهره‌برداری برسد؛ این طرح‌ها می‌تواند ظرفیت صنعت پتروشیمی را به بیش از ۱۰۰ میلیون تن ارتقا دهد که رکوردی بی‌نظیر در تاریخ این صنعت خواهد بود. 

شیخیان‌پور با اشاره به چالش‌های موجود گفت: متاسفانه به دلیل ناترازی خوراک، حدود ۶ میلیون تن ظرفیت خالی داریم و نمی‌توانیم از همه ظرفیت تولید استفاده کنیم. خوراک مورد نیاز باید از بخش بالادست تامین شود اما کمبود آن مانع بهره‌برداری کامل است. 

وی به اهمیت زیرساخت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و اظهار داشت: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، به‌ عنوان یکی از بازوهای اساسی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، نقش مهمی در تامین نیازهای دانش‌بنیان، لایسنس تکنولوژی، مواد شیمیایی و کاتالیست‌ها دارد. این شرکت، همراه با سازندگان ایرانی و شرکت‌های دانش‌بنیان مانند MPCRT، می‌تواند چرخه کاملی برای تکمیل طرح‌های پتروشیمی ایجاد کند. 

مهمترین چالش‌های صنعت پتروشیمی

این کارشناس پتروشیمی، ناترازی خوراک گازی و کمبود آب را مهم‌ترین چالش‌های این صنعت دانست و افزود: این تنگناها مشکلات جدی ایجاد کرده‌اند اما تمهیدات موثری توسط معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای رفع این چالش‌ها اندیشیده شده است.

کد ویدیو
ارسال نظرات