۱۰/تير/۱۴۰۴ | ۱۹:۴۸
بیش از ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده در هتل‌های شهرداری اسکان یافتند زیرساخت قانونی تدوام ارائه کالابرگ به مردم فراهم شده است ریزش سهام در شرایط جنگی امری طبیعی است افزایش قیمت محصولات تصور اشتباه خودروسازان برای جبران خسارات است ارائه طرح اختصاص ۱٪ از بیمه شخص ثالث به هلال‌احمر به هیات ‌رئیسه مجلس اکثر بانک‌ها از پرداخت وام ازدواج با بهانه‌های مختلف سر باز می‌زنند سرمایه اجتماعی پشتوانه عبور کشور از بحران‌هاست با تقویت اصناف و مشارکت مردم تحریم‌ها بی‌اثر می‌شود بقایی: ایران از حقوق خود در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای دفاع می‌کند دستور معاون اول برای تدوین برنامه اداره کشور در شرایط پس از جنگ ۱۲ روزه فرآیند بازسازی باید با کمترین بروکراسی و پیچیدگی اداری انجام شود حمایت‌هایی از بنگاه های کوچک و بزرگ و بازارهای مالی انجام خواهد گرفت بانک‌های خصوصی جز زیان، عایدی دیگری برای اقتصاد ما نداشته‌اند اصلاح دوباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی

بیش از ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده در هتل‌های شهرداری اسکان یافتند

رئیس کمیسیون عمران مجلس از اسکان اضطراری بیش از ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده از حملات اخیر رژیم صهیونی در هتل‌های تحت اختیار شهرداری تهران خبر داد و گفت: با معرفی بنیاد مسکن، ۲۰۰ واحد دیگر نیز آماده اسکان موقت خواهد شد.
بیش از ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده در هتل‌های شهرداری اسکان یافتند
کد خبر:۲۷۳۱۸

به گزرش اقتصاد معاصر؛ نشست کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با محوریت بررسی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در حوزه اسکان اضطراری ساکنان منازل آسیب‌دیده در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی به تهران، صبح امروز (سه‌شنبه ۱۰ تیرماه) با حضور فرزانه صادق‌مالواجرد وزیر راه و شهرسازی، ساجدی‌نیا رئیس ستاد مدیریت بحران، علیرضا زاکانی شهردار تهران، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر، اکبر صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سایر مسئولان ذی‌ربط، برگزار شد.

محمدرضا رضایی‌کوچی، رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در تشریح جزئیات این نشست اظهار کرد: این جلسه در ادامه بازدید میدانی اعضای کمیسیون از ساختمان‌های تخریب‌شده در اثر جنگ تحمیلی تشکیل شد و با حضور نمایندگان دستگاه‌های مسئول در حوزه مدیریت بحران، بازسازی و خدمات شهری برگزار گردید.

وی با اشاره به ارائه گزارش‌ عملکرد توسط دستگاه‌ها در این نشست گفت: یکی از مهم‌ترین محورهای جلسه، موضوع اسکان اضطراری خانواده‌های آسیب‌دیده بود که شهرداری تهران مسئولیت آن را بر عهده گرفته است. تاکنون بیش از ۲۰۰ خانواده اسکان اضطراری یافته‌اند و پیش‌بینی شده که ۲۰۰ واحد دیگر نیز برای اسکان موقت آماده شود که به‌محض معرفی افراد از سوی بنیاد مسکن، در هتل‌های تحت اختیار شهرداری، مستقر خواهند شد.

رضایی‌کوچی ادامه داد: همچنین اسکان موقت میان‌مدت نیز در دستور کار قرار گرفته است و در حال حاضر مذاکراتی در حال انجام است تا منابع مالی موردنیاز از سوی دولت تأمین شده و در قالب رهن و اجاره در اختیار خانوارهای متقاضی قرار گیرد. چرا که روند احداث واحدهای جدید بین ۱۸ تا ۲۴ ماه زمان می‌برد و مردم باید تا آن زمان در محل‌های مناسب اسکان داده شوند. بر اساس تصمیمات جلسه، هزینه‌های اسکان موقت بر عهده دولت خواهد بود.

رئیس کمیسیون عمران مجلس در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در حوزه آواربرداری و ساخت واحدهای جدید نیز بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و وزارت راه و شهرسازی مسئولیت مستقیم دارند. بر اساس پیشنهاد ارائه‌شده به دولت، مقرر شده ساخت واحدهای مسکونی با قیمت متری ۲۰ میلیون تومان، واحدهای تجاری با متری ۱۴ میلیون تومان و تعمیرات با سقف متری ۸ میلیون تومان اجرایی شود؛ این مبالغ با توجه به میزان خسارت‌های وارد شده به واحدها پرداخت خواهد شد.

رضایی‌کوچی تصریح کرد: خوشبختانه برخی از مردم نیز به‌صورت خودجوش عملیات تعمیر را آغاز کرده‌اند. همچنین شهرداری، جمعیت هلال‌احمر و دولت نیز به صورت هماهنگ در حال کمک‌رسانی هستند. اولویت فعلی ما تعمیر سریع واحدهایی است که قابلیت بازسازی دارند تا خانواده‌ها بتوانند هرچه زودتر به خانه‌های خود بازگردند. همزمان با آن نیز عملیات احداث واحدهای جدید آغاز خواهد شد./خانه ملت