۱۱/تير/۱۴۰۴ | ۰۸:۲۸
رشد ۱۴ درصدی عرضه گوشت قرمز در اردیبهشت ۱۴۰۴ شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن در اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد جدول واریز یارانه و کالابرگ برای دهک‌های اول تا نهم در تیر ۱۴۰۴ جزئیات اقدامات سازمان برنامه و بودجه در جنگ ۱۲ روزه کدام خوراکیها در خرداد ماه گران شد؟ شرط مالیات صفر اعلام شد شرایط و نحوه بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده ارسال ۲۶۶ پرونده با بیش از ۹۰۰ همت پولشویی به قوه قضاییه مصوبه مالیات بر ارزش‌افزوده یک درصدی روغن در انتظار ابلاغ بسته حمایتی از اصناف و صنایع بزرگ تدوین شد ثبت بیشترین تورم ماهانه در خراسان جنوبی؛ بوشهر کم‌تورم‌ترین استان شد خبر جدید درباره نقل و انتقالات استقلال احتمال برقراری اظهارنامه پیش فرض برای مالیات عملکرد ۱۴۰۳ تمدید مواعد مالیاتی در راستای مساعدت و همکاری با مودیان مالیاتی است زمان دقیق واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک اعلام شد خبر جدید درباره زمان واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی+ مشمولان

۷۷ درصد منابع بودجه محقق شد

بررسی عملکرد منابع و مصارف عمومی در چهارماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ نشان می دهد منابع محقق شده در این مدت ۷۷ درصد از رقم مصوب را تشکیل می دهد.
۷۷ درصد منابع بودجه محقق شد
کد خبر:۵۶۱۲

به گزارش اقتصاد معاصر؛ بررسی عملکرد منابع و مصارف عمومی در چهارماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ که از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس انجام شده، نشان می‌دهد که منابع محقق شده در چهار ماهه نخست سال ۷۷ درصد از رقم مصوب را تشکیل می‌دهد.

 

درآمدهای مالیاتی با ۷۴ درصد تحقق، منبع اصلی تأمین مالی بوده و درآمدهای گمرکی تنها ۵۷ درصد از رقم مصوب را محقق کرده است.

 

همچنین کسری تراز نقدی دولت در این دوره به ۱۹ هزار میلیارد تومان رسید که با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی و منابع موضوع ماده (۱۲۵) قانون محاسبات عمومی پوشش داده شده است.

 

عملکرد منابع سازمان هدفمندی یارانه‌ها در تبصره «۸» قانون بودجه نشان دهنده تحقق ۵۵ درصد از منابع مصوب است و پیش بینی می‌شود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان کسری داشته باشد.

 

شایان ذکر است عملکرد منابع هدفمندی با عدم واریز سهم صندوق توسعه ملی از صادرات فرآورده‌های نفتی همراه است.

 

به طور کلی پیش بینی می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۳، ۸۹ درصد از منابع بودجه عمومی محقق شود و با فرض تخصیص ۱۰۰ درصدی مصارف، حداقل ۲۷۰ هزار میلیارد تومان منابع جدید نیاز است.

 

پیش بینی می‌شود این کسری از محل استقراض از صندوق توسعه ملی، انتشار اوراق بدهی مازاد بر سقف بودجه و عدم تخصیص برخی مصارف جبران شود./مهر