۲۷/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۲۲:۴۳
زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد قیمت پایه و شرایط واگذاری سه مجموعه سوارکاری تصویب شد شناسایی فرار مالیاتی ۶۷۷ همتی در یک صندوق قرض‌الحسنه شناسایی ۳۵۰ فعال بازار رمز ارز که فرار مالیاتی داشتند پاسخ رئیس کل مالیاتی به ابهامات فراخوانهای ارزش افزوده نرخ مالیات پرسودترین شرکتها صفر تا ۱۰ درصد بوده است شرایط توقیف اموال مودیان مالیاتی ابلاغ شد+ سند اعلام آخرین مهلت استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی+ جزییات مهلت شرکت در مزایده ۶۲۱ اموال تملیکی تمدید شد ۷۰ درصد هزینه‌های جاری دولت از مالیات تأمین شد سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به ۸ درصد رسیده است گزارش سازمان حسابرسی از بدهی مالیاتی رایتل سازمان امور مالیاتی: باید با جدیت وارد حوزه رمز ارز شویم ابلاغ دستورالعمل تأسیس و فعالیت کارگزاری‌های جذب سرمایه اخبار جدید درباره تغییر ساعت کاری ادارات + جزییات پیشی گرفتن قطری ها در فشار افزایی مهاجرت گاز را به دنبال دارد
عضو کمیسیون برنامه بودجه:

دولت با سرکوب نرخ ارز نمی تواند بازار را متعادل کند

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت:مداخله گری دولت در سرکوب ارز اثری ندارد و باید اقدامات اساسی در این بخش، مدنظر قرار گیرد.
دولت با سرکوب نرخ ارز نمی تواند بازار را متعادل کند
کد خبر:۶۸۰۵

به گزارش اقتصاد معاصر؛ جبار کوچکی نژاد، عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به چرایی تلاطمات ارزی در کشور، بیان کرد: متاسفانه ما وقتی که در بخش اقتصاد با کاهش تولید و تسهیلات دهی بانک‌ها به تولید مواجه می‌شویم، این مسئله به نوعی می‌تواند موج جدید مخربی را ایجاد کند متاسفانه موج مخربی که ایجاد می‌شود به سمت ارز حرکت کرده و نرخ ارز را دچار افزایش می‌کند.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر ما در شرایطی بودیم که بانک‌ها از تولیدکنندگان حمایت کرده و تولید کنندگان فعالیت موثری را از خود به جای می‌گذاشتند و همچنین تحریم‌های مزاحم وجود نداشت، مشکلات برطرف می‌شد، اما فعال بودن این معضلات آن هم می‌تواند شوک‌هایی را به نرخ ارز وارد کرده و موج تغییرات ارزی را متلاطم کند.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این شرایط دولت دو راه پیش روی خود دارد، ادامه داد: دولت یا باید در این بخش مداخله کند که باید گفت اصولاً  مداخله گری دولت در سرکوب ارز اثری نداشته و یا اینکه اقدامات اساسی را مدنظر قرار دهد.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیش بینی تامین ۱۲ میلیارد یورو ارز ترجیحی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ به جهت تامین کالای اساسی بیان کرد:دولت باید این ارز حمایتی را تخصیص داده و مابقی ارز‌ها را در یک فرایند شناور مدیریت شده قرار داده و از طریق تولید و کنترل تورم قیمت ارز را کاهش دهد.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش نرخ تورم منجر به افزایش نرخ ارز خواهد شد، ادامه داد: در این شرایط متاسفانه ارزش پول ملی ما کاهش پیدا خواهد کرد که این مسئله به هیچ وجه قابل قبول نیست.

 

وی تاکید کرد در حال حاضر هرگونه افزایش قیمت ارز در شرایط فعلی به هیچ وجه توجیهی نداشته و دولت باید شیوه‌های مدیریت اقتصادی خود را اصلاح کند. /خانه ملت

برچسب‌ها:
نرخ ارز
ارسال نظرات