نحوه شارژ عوارضی بانک مسکن + عکس و آدرس سایت
به گزارش اقتصاد معاصر؛ برچسب عوارضی برچسب کوچکی است که پشت شیشه جلویی خودور می چسبانند در این برچسب شماره پلاک خودرو تعریف شده است که با داشتن آن دیگر نیازی به منتظر ماندن در صف خودروهای پشت گیت عوارضی نیست و همچنین باعث آسایش حال رانندگان میشود و کاهش مصرف سوخت خودروها نیزمی شود و برای این امربانک مسکن برای مشتریان خود این امکان را فراهم کرده است که به راحتی اقدام به شارژ عوارضی نمایند . در ادامه این مطلب چگونگی و نحوه شارژ عوارضی بانک مسکن به همراه آدرس سایت بانک مسکن مربوط به این کار و جزییات را بخوانید.
لازم به ذکر است که در صورتی که خودروی عبوری شامل مشتریان بانک و سایر خودروها نسبت به واریز وجه تردد یا تکمیل شارژ خود اقدام نکنند، پیامک هشدار راهور برای صاحب خودرو ارسال میشود.
در راستای تسهیل پرداخت عوارض آزادراهی، تمامی دارندگان خودرو پس از تردد در عوارضیهای متصل به بانک مسکن، امکان تسویه تردد خود را علاوه بر درگاههای ذکر شده از طریق سایر برنامههای معتبر طرف قرارداد با سامانه طرح «آنی رو» دارند.
همچنین مشتریان بانک مسکن قادر به ثبت مغایرت تردد و یا ثبت جریمه اشتباه از طریق سامانه avarezi.bank-maskan.ir و یا اخذ راهنمایی از دایره خدمات مشتریان (61088-021) و باجههای مستقر در محل عوارضیها میباشند و در صورت اثبات جریمه نا به جا پس از بررسی لازم مبلغ جریمه به حساب برچسب مشتری واریز میشود.
نحوه خرید برچسب الکترونیک عوارضی
تهیه برچسب الکترونیکی عوارضی بانک مسکن، از طریق یکی از روشهای زیر امکانپذیر است:
خرید برچسب از سامانه اینترنتی بانک مسکن
خرید برچسب از شعب منتخب بانک مسکن
خرید برچسب از طریق مراجعه حضوری به ایستگاه عوارضی
سایت شارژ برچسب عوارضی بانک مسکن
آسانترین روش خرید برچسب عوارضی خودرو، مراجعه به سامانه عوارضی بانک مسکن به نشانی اینترنتی avarezi.bank-maskan.ir و سپس انتخاب گزینه خرید برچسب عوارضی است.
برچسب عوارضی چیست؟
برچسب عوارضی یا برچسب الکترونیک یا تگ عوارضی، برچسب کوچکی است که پشت شیشه جلویی خودرو چسبانده میشود. برای هر برچسب عوارضی، یک شماره پلاک خودرو تعریف شده است؛ بنابراین در صورتیکه به گیت عوارض آزادراه رسیدید و از لاین پرداخت الکترونیکی (ETS) عبور کردید، کد برچسب و شماره پلاک خودرو توسط دوربینهای مستقر در عوارضی، شناسایی شده و سپس نرخ عوارض آزادراهی، از شارژ موجود در برچسب عوارضی خودرویتان کاسته میشود.
فواید داشتن برچسب عوارضی
با داشتن برچسب الکترونیک، دیگر نیازی به منتظر ماندن در صف خودروهای پشت گیت عوارضی را ندارید؛ که هم باعث آسایش حال رانندگان میشود و هم مصرف سوخت خودروها را کاهش میدهد. ضمن اینکه برای پرداخت عوارض بزرگراه، دیگر نیازی به تبادل پول نقد نیز ندارید.
نحوه خرید و شارژ عوارضی بانک مسکن
قدم اول: مراجعه به سامانه برچسب عوارضی بانک مسکن
بعد از مراجعه به سامانه عوارضی بانک مسکن و انتخاب گزینه خرید برچسب، به صفحه دیگری منتقل میشوید که همانند تصویر زیر بوده و باید اطلاعات هویتی خودتان، اطلاعات خودرو، اطلاعات آدرس پستی و همچنین میزان شارژی که تمایل دارید را وارد کنید.
قدم دوم: تکمیل اطلاعات و خرید برچسب عوارضی
پس از واردکردن اطلاعات موردنیاز، گزینه «پرداخت» را کلیک کرده تا به صفحه پرداخت بانکی منتقل گردید. حالا میتوانید با استفاده از انواع کارتهای بانکی (عضو شتاب) مبلغ لازم را پرداخت کرده و خرید برچسب عوارضی خودرو را انجام دهید. همچنین در هنگام خرید برچسب الکترونیکی خودرو، توجه داشته باشید که:
در صورت عدم تکمیل خرید برچسب تا 48 ساعت، حساب کاربریتان باطل شده و تمامی فرآیند خرید برچسب را باید مجددا انجام دهید.
بعد از تکمیل خرید برچسب عوارضی، این برچسب از طریق شرکت پست و به همان آدرسی که خودتان اعلام کردهاید، ارسال میشود. بنابراین در هنگام درج آدرس محل سکونتتان، دقت کافی را داشته باشید.
فعالسازی برچسب عوارضی خودرو
بعد از آنکه برچسب الکترونیکی را خریداری کردید و آنرا از طریق پست دریافت نمودید، حالا باید یک کار دیگر را هم انجام دهید و برچسب عوارضی را فعال کنید.
جهت فعال کردن برچسب عوارض خودرو، دوباره به سامانه عوارضی بانک مسکن به نشانی avarezi.bank-maskan.ir مراجعه کرده و سپس گزینه فعالسازی برچسب را انتخاب کنید که بعد از آن، همانند تصویر زیر، باید وارد حساب کاربری شوید. حالا یا میتوانید یا با «نام کاربری و رمز عبور» وارد حسابتان شوید یا بوسیله «شماره برچسب عوارضی» به حسابتان دسترسی داشته باشید.
قدم سوم: فعالسازی برچسب عوارضی خودرو
بعد از ثبت سریال برچسب، فعالسازی برچسب عوارضی ماشین به پایان میرسد. این نکته را فراموش نکنید که حذف خودرو یا ویرایش اطلاعات خودرو، فقط تا قبل از فعالسازی برچسب امکانپذیر بوده و پس از فعالسازی، به هیچ وجه امکان تغییر اطلاعات خودرویتان را ندارید.
روش های شارژ برچسب عوارضی خودرو
بعد از هربار تردد از عوارضی آزادراهها، نرخ عوارضی آن آزادراه، از شارژ برچسب الکترونیکی شما کسر میشود. به همین دلیل، باید برچسب عوارضی خودرویتان را مجددا شارژ کنید. مهمترین روش های شارژ برچسب عوارضی خودرو عبارتند از:
سامانه اینترنتی عوارضی بانک مسکن
سامانه همراه بانک مسکن
سامانه تلفنبانک مسکن
استفاده از کد دستوری #714* از خطوط ایرانسل
دستگاههای عابربانک مسکن
مراجعه حضوری به شعب منتخب بانک مسکن
مراجعه به ایستگاههای عوارضی
همانطور که مشاهده کردید، همه روشهای شارژ برچسب الکترونیکی عوارض خودرو، به آسانی قابل انجام هستند. بنابراین در ادامه این مقاله، فقط دو مورد از روشهای فوق را توضیح میدهیم:
شارژ برچسب عوارضی با پلاک
در این روش، ابتدا باید به سامانه عوارضی بانک مسکن به نشانی avarezi.bank-maskan.ir مراجعه کرده و گزینه شارژ برچسب را انتخاب کنید. حال از منوی موردنظر، گزینه «شارژ بوسیله شماره پلاک خودرو» را کلیک کنید.
شارژ برچسب عوارضی با پلاک خودرو
همانند تصویر فوق، میتوانید شماره پلاک خودرو را ثبت کرده و سپس گزینه استعلام بدهی را کلیک کنید تا از آخرین وضعیت بدهی عوارضی خودرو باخبر شوید. همچنین میتوانید مبلغ دلخواهتان (که باید ضریبی از هزارتومان باشد) را وارد کرده و سپس گزینه «پرداخت» را کلیک کنید.
شارژ برچسب عوارضی با شماره سریال
این روش نیز دقیقا مشابه روش شارژ برچسب عوارضی با شماره پلاک است؛ یعنی بازهم باید به سایت عوارضی بانک مسکن مراجعه کنید، سپس گزینه «شارژ برچسب» را انتخاب کرده و همانند تصویر زیر، شماره سریال برچسب را وارد کنید.
شارژ برچسب عوارضی با شماره سریال برچسب
جهت شارژ برچسب عوارضی خودرو، به این نکته دقت داشته باشید که حداقل شارژ برچسب معادل 2 هزارتومان و حداکثر شارژ برچسب نیز معادل 500 هزارتومان است.
نحوه انتقال شارژ برچسب عوارضی
در صورتیکه قصد فروش خودرویتان را دارید، میتوانید برچسب عوارضی آنرا هم به مالک جدید خودرو منتقل کنید. البته این کار، کاملا اختیاری است! یعنی اگر تمایلی به انجام این کار ندارید، میتوانید به حساب کاربریتان در سامانه عوارضی بانک مسکن، وارد شوید و سپس از منوی «مدیریت برچسب»، گزینه انتقال شارژ را انتخاب کنید. در این مرحله، کافی است شماره سریال برچسب مقصد را درج کرده و مبلغ موردنظرتان جهت انتقال را نیز وارد کنید. پس از انجام این کار، میزان موجودی موردنظرتان از برچسب مبدا به برچسب مقصد، منتقل میگردد.