۲۸/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۰۲:۳۹
وزیر راه و مدیران بانک‌ها به کمیسیون عمران می‌آیند بیانیه مرکز اطلاعات مالی درباره تصویب لایحه کنوانسیون پالرمو و آغاز بررسی کنوانسیون CFT تذکرات شفاهی درباره گران شدن برق و آب و تعطیلی کارخانه‌ها توضیحات مهاجرانی درباره تغییر ساعت کاری مدارس مجمع گفت‌وگوی تهران، مهم‌ترین پلتفرم دیپلماتیک ایران پزشکیان:اگر همه با هم باشیم آمریکا نمی‌تواند کاری ازپیش ببرد واکنش حاجی‌بابایی به تغییر ساعت کاری مدارس ناترازی برق حاصل یک روز و دو روز نیست/حدود ۲۰ هزار مگاوات ناترازی داریم پاسخ وزیر کار به سوال مربوط به انتصابات سیاسی، مجلس را قانع کرد تاخیر دولت در پرداخت بهای گندم خلاف قانون است توافق راهبردی، روابط ایران و روسیه را وارد فاز جدید می کند معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد بنگاه‌داری به اولویت بانک‌ها تبدیل شده است سخنان قالیباف درباره پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان آقایان به جای مقصر تراشی مشکل قطعی‌های برق را ریشه‌ای حل کنند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با اقتصاد معاصر اعلام کرد؛

دستور قالیباف برای احضار وزرا به مجلس بابت گرانی‌های اخیر

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: رئیس مجلس در صحن به کمیسیون‌ها تاکید کرد که افزایش بی‌رویه قیمت‌ها، خصوصا گرانی نیاز‌های اولیه مردم را به طور جدی بررسی و بر اساس تخصص کمیسیون‌ها، وزرای مربوطه را احضار کنند.
دستور قالیباف برای احضار وزرا به مجلس بابت گرانی‌های اخیر
کد خبر:۸۸۵۹

فتح‌الله توسلی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد معاصر، اظهار داشت: از وضعیت افزایش بی‌رویه قیمت‌ها، خصوصا گرانی نیاز‌های اولیه مردم مانند ماست، پنیر و سایر موارد ناراحت و نگران هستیم؛ مجلس هم نسبت به این موضوع بی‌تفاوت نیست. تذکرات لازم به دولت و وزرا داده شده است.

وی افزود: ریاست مجلس، در صحن مجلس به کمیسیون‌ها تاکید کرد که این موضوع را به طور جدی بررسی کنند و بر اساس تخصص کمیسیون‌ها، وزرای مربوطه را احضار کرده و از آنها توضیح بخواهند. طبیعتا کمیسیون‌های تخصصی و غیرتخصصی که به شکلی مرتبط با حوزه معیشت و زندگی مردم هستند، تکلیف دارند که از دولت توضیح بخواهند که چرا این اتفاق در حال رخ دادن است. 

توسلی تصریح کرد: این موضوع در حال پیگیری است. قرار بر این است که هفته آینده مجلس برای بررسی این موضوع، هم جلسه علنی و هم جلسه غیرعلنی برگزار کند. حقیقتا این مسئله قابل توجیه نیست. چه بحث خوراک و مسائل مربوط به سفره مردم و چه بحث رفاه مردم، هیچ‌کدام قابل توجیه نیست. 

وی در مورد گرانی خودرو نیز گفت: این‌که دولت بیاید خیلی راحت در یک یا دو هفته، یا یک ماه، ۲۰۰ میلیون تومان به قیمت یک خودرو اضافه کند و بعد هم بگویند می‌خواهیم قیمت بازار را با قیمت کارخانه متعادل کنیم، این از آن حرف‌هاست که واقعا ناراحت‌کننده است. اگر واقعا می‌خواهند قیمت خودرو را کنترل و مهار کنند، چرا قیمت خودرو‌های تولیدی را پایین نمی‌آورند تا قیمت بازار متعادل شود؟ چرا قیمت خودرو کارخانه را بالا می‌برند، که قیمت بازار متعادل شود؟ این دیگر قابل تحمل نیست. مردم و جامعه کشش و تحمل این گرانی‌ها را ندارند. 

عضو کمیسیون اقتصادی ادامه داد: از طرف دیگر، دولت سیاستی را در پیش گرفته است برای مدیریت تورم که جای تامل دارد، دولت اجازه افزایش نقدینگی در جامعه را نمی‌دهد، یعنی تسهیلات پرداخت نمی‌شود یا خیلی محدود پرداخت می‌شود، مخصوصا تسهیلات خرد. به این بهانه که باعث افزایش نقدینگی در جامعه و تورم می‌شود. این باعث شده که بسیاری از افراد عادی جامعه برای دریافت ۵۰ یا ۱۰۰ میلیون تومان دچار مشکل شوند. این موضوع نیز مزید بر علت شده است. 

وی اضافه کرد: در بحث‌های عمرانی هم متاسفانه تخصیص‌هایی که داده می‌شود، بسیار ناچیز است و پروژه‌های عمرانی به خوبی پیش نمی‌روند. این مشکلات به وضوح در حال وقوع است و من به عنوان نماینده مردم، شرمنده مردم هستم که هر روز از من سوال می‌کنند چرا وضعیت تورم و گرانی به این شکل است و شما اقدامی انجام نمی‌دهید.

کد ویدیو
ارسال نظرات