۰۱/مرداد/۱۴۰۴ | ۰۶:۲۰
پیش‌بینی تردد ۳.۷ میلیون زائر از مرزهای زمینی کشور در اربعین ۱۴۰۴ تلاش‌های ایران برای خروج از لیست سیاه FATF برای منافع ملی است پیامک‌های مالیاتی تنها با سرشماره MALIAT معتبر است مجوز رهبر انقلاب به صندوق توسعه ملی برای سرمایه‌گذاری در انرژی ساعت کاری این ادارات تا پایان هفته تغییر کرد+ جزییات معافیت مالیاتی گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین واریز کالابرگ الکترونیکی امروز ۳۰ تیر ۱۴۰۴+ مبلغ + نحوه استعلام و مشمولین فرصت دوباره برای ثبت اعتراض مالیاتی تا ۷ مرداد تمدید شد افزایش ۴ میلیونی پایگاه مؤدیان با رویکرد جدید مالیاتی سخنان جدید وزیر کار درباره دهک‌بندی خانوارها تقسیط مالیات واحدهای آسیب دیده از قطع برق غیرقانونی است امسال کدام پایه های مالیاتی از املاک لوکس وصول خواهد شد؟ وزیر کار: منابع کالابرگ ۴ دهک باقی‌مانده به خزانه ارسال شد دریافت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از هفته آینده یارانه نقدی تیر ۱۴۰۴ فردا واریز می‌شود؟/ جدول زمان‌بندی واریز یارانه‌ها منتشر شد خبر جدید درباره واریز کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ + جزییات و نحوه استعلام
معاون وزیر امور اقتصاد و دارایی:

موضوع FATF یک موضوع تخصصی است

هادی خانی با اشاره به این که FATF یک موضوع تخصصی است، تأکید کرد که نباید به آن نگاه صفر و بیست داشته باشیم و باید بر مدیریت تهدید‌های آن تمرکز کنیم.
موضوع FATF یک موضوع تخصصی است
کد خبر:۱۳۷۰۸

به گزارش اقتصاد معاصر؛ هادی خانی، معاون وزیر امور اقتصاد و دارایی و رئیس مرکز اطلاعات مالی درمورد موضوع FATF گفت: شاید یک اتفاق بدی که درمورد FATF در کشور ما افتاد این بود که اولاً اطلاعرسانی درست و دقیقی در موعد مربوطه توسط اشخاصی که تخصص این کار را داشتند صورت نگرفت. چون FATF یک موضوع تخصصی و فنی بین دستگاهی و سازمانی است و مسئله رسانه‌ای در سطح عوام نیست بلکه باید در میان خواص در این رابطه صحبت شود.

معاون وزیر امور اقتصاد و دارایی مطرح کرد: متأسفانه از ابتدا، موضوع FATF به شیوه نادرستی تعریف شد و روی قسمت برداشتهای سلیقهای اشخاص دغدغهمند خیلی پررنگ کار شد در حالی که شاید بسیاری از این دغدغه‌ها با یک سری پاسخهای فنی و تخصصی قابل رفع بود و نیاز نبود تا این حد این موضوع بسط پیدا کند؛ کما اینکه تلاش میکنیم با کنیم پاسخهای دقیق های فنی و حقوقی این دغدغه‌ها را پاسخ‌ دهیم.

خانی تأکید کرد: FATF در کشور تبدیل به موضوع صفر و بیست شد و همه کشورها با FATF چالش دارند و هیچ کشوری نمی‌تواند مدعی شود که با آن هیچ گونه چالشی ندارد و مرتب در حال رفتن و آمدن هستند و حتی خیلی از کشورها ساختارسازی‌های گسترده‌ای برای این منظور کرده‌اند و گروه‌های مختلفی را تشکیل داده‌اند و افراد متخصصی را تربیت کرده‌اند و در حال تلاش هستند این چالش دائمی خودشان به اسم توصیه‌های FATF در مبارزه با تأمین مالی تروریست را مدیریت کنند ولی نگاه ما صفر و بیست است. 

معاون وزیر اقتصاد ادامه داد: نه تنها ما بلکه هیچ کشور دیگری نمی‌تواند در تعاملات خود با FATF به نقطه ایده‌آلی که فکر می‌کند برسد. چون مثل تمام نهادهای بین‌المللی است و همان‌گونه که با دیگر نهادهای بین‌المللی چالش داریم و مدیریت کرده و تلاش می‌کنیم که منافع خودمان را در بهترین حالت ممکن پیگیری کنیم باید با FATF هم، همین کار را می‌کردیم ولی متأسفانه این موضوع را به سمتی پیش بردیم که انگار تهدیدش بسیار زیاد است و فرصت ندارد و حتی به تهدیدها هم، از این زاویه نگاه نکردیم که اگر تهدیدی وجود داشته باشد که دارد باید نگاه را تغییر داد.

خانی افزود: هیچ کشوری نمی‌تواند این موضوع را منکر شود؛ تا جایی که خیلی از کشورها در بسیاری از توصیه‌های FATF رتبه‌بندی سبز را دریافت نکرده‌اند و همه آن‌ها به طور مرتب در حال دست و پنجه نرم کردن با این چالش هستند.

ما در کشورمان به جای این که بر روش مدیریت تهدیدهای موضوع FATF تمرکز کنیم بیشتر به سمتی رفتیم که اصلاً این مسئله طرح نشود و به جای این که آن را حل کنیم تلاش کردیم صورت مسئله را پاک کنیم و این اشتباه است و بارها تأکید کرده ام که چه بخواهیم و چه نخواهیم FATFچالش دائمی ماست و هر دولتی که روی کار باشد باید این مسئله را بداند و برای آن ساختار سازی صورت بگیرد و مدیریت کرد تا از فواید آن استفاده کنیم و تهدیدهای آن را به سمتی مدیریت کنیم که منافع ملی و امنیتی اقتصادی ما را مختل نکند.

برچسب‌ها:
پیگیری fatf