۲۴/تير/۱۴۰۴ | ۰۰:۰۶
تمدید یک‌ماهه مهلت اعتراض به اوراق مالیاتی و آراء هیئت‌های حل اختلاف ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا به ۴.۵ همت رسید شناسایی فرار مالیاتی ۱۴۱ میلیارد تومانی محصولات آرایشی و بهداشتی صدور مجوز فروش ۱۶۰ ملک مازاد دولت نرخ بیکاری در بهار ۷.۳ درصد شد معافیت مالیاتی بیمه عمر مشروط شد تمدید مهلت تسلیم اظهارنامه عملکرد اشخاص حقوقی تا پایان شهریور جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت آخرین اخبار در باره واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ امروز ۱۷ تیر ۱۴۰۴ سپر حمایتی اقتصاد؛ تعدیل مالیات‌ها و تمدید مهلت‌ها بخشنامه کالا‌های اساسی معاف از مالیات علی الحساب ابلاغ شد رشد ۱۴ درصدی عرضه گوشت قرمز در اردیبهشت ۱۴۰۴ شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن در اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد جدول واریز یارانه و کالابرگ برای دهک‌های اول تا نهم در تیر ۱۴۰۴ جزئیات اقدامات سازمان برنامه و بودجه در جنگ ۱۲ روزه کدام خوراکیها در خرداد ماه گران شد؟

جزییات دیدار رئیس سازمان اداری استخدامی با وزیر آموزش و پرورش

رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: هیچ‌یک از مدارس کشور در مهرماه سال آینده نباید بدون معلم بمانند.
جزییات دیدار رئیس سازمان اداری استخدامی با وزیر آموزش و پرورش
کد خبر:۱۷۰۰۵

به گزارش اقتصاد معاصر؛ علاءالدین رفیع‌زاده،رئیس سازمان اداری و استخدامی  میزبان علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش بود که در این نشست مدل‌های تصمیم‌گیری برای تخصیص مجوز‌های استخدامی در نظام آموزشی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

رفیع‌زاده با اشاره به تاکیدات رئیس‌جمهور در خصوص مساله آموزش و پرورش، گفت: آموزش و پرورش به‌عنوان یکی از ارکان اساسی در توسعه پایدار یک جامعه است و همواره باید برای تخصیص منابع انسانی باکیفیت و کارآمد، در اولویت قرار گیرد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: تقویت دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی و ورود نیرو‌های وزارت آموزش و پرورش از طریق این دو دانشگاه، از اولویت‌های اصلی ما در سازمان اداری و استخدامی کشور است.

وی با اشاره به اهمیت وزارت آموزش و پرورش در آینده کشور، تصریح کرد: ساختار کنونی آموزش و پرورش با چالش‌ها و نواقص جدی مواجه است که با توجه به تاکیدات برنامه هفتم پیشرفت نیازمند اصلاحات اساسی است و از این رو، باید سند جامع برنامه نیروی انسانی آموزش و پرورش با رویکردی تحولی تدوین شود.

معاون رئیس‌جمهور، یکی از جنبه‌های مهم در اصلاح ساختار آموزش و پرورش را توجه به آموزش معلمان دانست و گفت: معلمان به‌عنوان اصلی‌ترین عامل در کیفیت آموزش نیازمند آموزش‌های مداوم و به‌روز هستند تا بتوانند به‌خوبی نیاز‌های آموزشی دانش‌آموزان را پاسخ دهند؛ لذا لازم است مرکز آموزش مدیریت دولتی در تعامل با وزارت آموزش و پرورش فعال‌تر شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، متناسب‌سازی میان نیاز‌های آموزشی با تعداد و کیفیت نیروی انسانی موجود را یکی از اهداف مهم در تدوین سند جامع نیروی انسانی آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در برخی نقاط کشور شاهد توزیع ناعادلانه منابع انسانی در حوزه آموزش و پرورش هستیم که به عدم دسترسی برابر به آموزش باکیفیت منجر می‌شود.

کاظمی، وزیر آموزش و پرورش نیز ضمن قدردانی از رویکرد سازمان اداری و استخدامی کشور مبنی بر حل مسائل آموزش و پرورش، همکاری این سازمان با وزارت آموزش و پرورش در دولت چهاردهم را متفاوت از دولت‌های قبلی دانست و بر لزوم تامین نیاز‌های این وزارتخانه در حوزه معلمان، مدیران، خدمتگزاران، مدرسان فنی و حرفه‌ای و دیگر مشاغل مورد نیاز تاکید کرد.

در این نشست ضمن ارائه گزارش‌های تخصصی، مدل‌های مدیریت منابع انسانی برای جذب و استخدام به مطلوب‌ترین شکل در آموزش و پرورش و فرآیند برنامه‌ریزی برای برگزاری آزمون‌های استخدامی مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد مدیران سازمان اداری و استخدامی، وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه برای رفع نیاز‌های نظام آموزشی کشور و جلوگیری از هر گونه اخلالی در آموزش دانش‌آموزان، بررسی‌های تخصصی لازم را داشته باشند.