۱۸/فروردين/۱۴۰۴ | ۱۰:۱۶
پزشکیان: با اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد رفع می‌شود موافقت مجلس با همکاری گمرکی ایران و ژاپن لایحه ارجاع اختلاف بین بانک مرکزی ایران و دولت کره به داوری تصویب شد قالیباف: نظارت‌ها بر دولت باید برای کمک باشد تا مچ‌گیری پورمحمدی جهت بررسی عملکرد بودجه سال ۱۴۰۳ به کمیسیون برنامه و بودجه می‌رود بررسی ظرفیت‌های «قانون تامین مالی تولید و زیرساختها» برای تحقق شعار سال در کمیسیون اقتصادی پزشکیان: بنای دولت تلاش مجدانه برای حل مشکلات معیشتی مردم است شهرام دبیری برکنار شد انتقاد از عملکرد ضعیف دولت‌ها در زمینه مولدسازی‌ دارایی های دولت هدف مجلس افزایش سهم کشاورزی از اقتصاد ملی است ارسال پاسخ رسمی ایران به نامه ترامپ از طریق عمان خرازی: ایران نه تنها همه راه‌ها را نبسته بلکه آماده مذاکره غیرمستقیم است پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوزهای مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم پزشکیان: پیگیر تحقق شعار سال هستیم پاسخ به یک شبهه درباره دخالت رهبری در برنامه ریزی اقتصادی
عضو کمیسیون اصل نود مجلس در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر اعلام کرد؛

تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار کماکان گرفتار در بروکراسی برخی ادارات

به گفته عضو کمیسیون اصل نود مجلس، در برخی بخش‌ها، تسهیل صدور مجوزها برای فضای کسب‌وکار اتفاق افتاده است اما در برخی دستگاه‌ها همچنان موانع و شرایط پیچیده‌ای وجود دارد، اقدامات انجام‌شده در این زمینه نسبتا مناسب است اما هنوز جای کار دارد و باید سد بروکراسی‌های زائد اداری در این دستگاه‌ها حذف شود.
تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار کماکان گرفتار در بروکراسی برخی ادارات
کد خبر:۱۷۲۰۱

موسی غضنفرآبادی، عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر درباره وضعیت صدور مجوز‌های کسب‌وکار و ارزیابی عملکرد دولت در این زمینه گفت: در برخی بخش‌ها، تسهیل صدور مجوزها برای فضای کسب‌وکار اتفاق افتاده است اما در برخی دستگاه‌ها همچنان موانع و شرایط پیچیده‌ای وجود دارد، اقدامات انجام‌شده در این زمینه نسبتا مناسب است اما هنوز جای کار دارد و باید سد بروکراسی‌های زائد اداری در این دستگاه‌ها حذف شود.

وی درباره امکان تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد و زمینه‌های تحقق این هدف نظیر سرمایه‌گذاری اظهار داشت: من باور دارم که اگر اراده جدی و برنامه‌ریزی دقیق وجود داشته باشد، می‌توان به این هدف دست یافت. ما در برخی شاخص‌ها نشان داده‌ایم که قادر به حرکت‌های مثبت و موثر هستیم. نباید فقط به وضعیت کنونی نگاه کنیم، بلکه اگر حرکت ما درست، دقیق و همراه با تلاش و همت باشد، می‌توانیم به این رشد دست یابیم. این رشد ۸ درصدی بر اساس مطالعات کارشناسی‌شده تعیین گشته و قابل تحقق است. 

غضنفرآبادی افزود: اگر در ناامیدی مدعی شویم رشد ۸ درصدی دست‌ نیافتنی است، برخی از مدیران هم بدون تلاش و برنامه‌ریزی، مایوس خواهند شد و خود را از مسؤولیت کنار می‌کشند؛ اگر تلاش، همت و مدیریت صحیح وجود داشته باشد، نه‌ فقط رشد ۸ درصدی، بلکه بیش از آن نیز قابل دستیابی خواهد بود. 

ارسال نظرات