۲۹/فروردين/۱۴۰۴ | ۰۶:۴۸
واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ امروز+ کد دستوری استعلام کالابرگ و دهک بندی وقفه ۲ ساله صدور پرونده های جدید مالیاتی برای خانه‌های خالی وصول ۴۶۲ میلیارد تومان مالیات از خانه‌های لوکس طی۳سال+جدول توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر با منابع صندوق توسعه ملی آیا خرید ۱۱ قلم کالای اساسی برای شارژ کالابرگ قابل رصد است؟ آخرین اخبار از ساماندهی کارکنان دولت+ زمان تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مزایده سیم‌کارتهای توقیفی آغاز شد «طیب‌نیا»؛ گزینه‌ اصلی دولت برای وزارت اقتصاد وزارت اقتصاد: یک ریال وجه نقد رسوبی در حساب دستگاهها نیست منشأ تناقض آمار رشد در مناظره نیلی و خاندوزی قانون مالیات برخانه‌های خالی در تنگنای نقص اطلاعات ادامه طرح کالابرگ در ۱۴۰۴ مشروط شد واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴+ نحوه استعلام و اعتراض تعیین تکلیف مالیات ارزش افزوده قراردادهای تامین اجتماعی واریز کالابرگ الکترونیکی + جزییات شارژ یارانه کودکان+ مشمولان میزان افزایش حقوق کارمندان در ۱۴۰۴+ حق عائله مندی و حق اولاد+ مبلغ
۱۳:۴۵ ۱۴۰۴/۰۱/۱۴
نایب‌ رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر؛

سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها؛ کلید تنوع‌بخشی به اقتصاد ایران

نایب‌ رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تلاش دولت و مجلس برای تحقق شعار سال، ضعف عملکرد در برخی سطوح مدیریتی را یکی از چالش‌های اصلی در این مسیر دانست.
سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها؛ کلید تنوع‌بخشی به اقتصاد ایران
کد خبر:۱۷۳۶۸

محمدتقی نقدعلی، نایب‌ رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر درباره میزان تحقق شعار سال اظهار داشت: دولت و مجلس هر دو عزم جدی برای اجرای شعار سال دارند و قانون برنامه هفتم نیز در همین راستا تدوین شده است. با این حال، در برخی رده‌های مدیریتی ضعف عملکرد مشهود است. نمونه بارز آن، رای آوردن استیضاح وزیر اقتصاد بود که یکی از دلایل اصلی آن، عدم تحقق شعار سال و کم‌رنگ بودن مشارکت مردمی در جهش تولید بود. 

وی افزود: البته مقوله حکمرانی مردمی موضوع جدی است که زیرساخت‌های قانونی آن فراهم شده است. رئیس جمهور نیز در این زمینه عزم جدی دارد و امیدواریم در مرحله اجرا، عملکرد بهتری داشته باشد. 

نقدعلی درباره راهکار‌های کاهش وابستگی به نفت در بودجه و افزایش درآمد‌های مالیاتی، تصریح کرد: منابع متعددی برای کاهش وابستگی به نفت وجود دارد؛ از جمله گردشگری، صادرات غیرنفتی، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و بهره‌گیری از علوم نوین که همگی ظرفیت بالایی در ایجاد درآمد‌های پایدار و ارزآوری دارند. 

وی گفت: همه این موارد در برنامه هفتم لحاظ شده و در قانون جهش تولید دانش‌بنیان که در مجلس یازدهم تصویب شد نیز مورد تاکید قرار گرفته است. اگر این قوانین به‌ طور جدی پیگیری و برای آنها سرمایه‌گذاری شود، قطعا گام بلندی در راستای کاهش وابستگی به نفت برداشته خواهد شد. 

نمانیده مردم خمینی‌شهر عنوان کرد: متاسفانه، هر سال که پیش می‌رویم، وابستگی کشور به نفت افزایش پیدا می‌کند؛ هرچند در بخش درآمد‌های غیرنفتی نیز رشد مطلوبی داشته‌ایم اما به دلیل نیاز‌های مستمر اقتصادی و چالش‌های بین‌المللی و داخلی، همچنان این وابستگی پابرجا است. با این حال، می‌توان با اتکا به دانش‌بنیان‌ها و سرمایه‌گذاری در این حوزه، مسیر را تغییر داد و اقتصاد کشور را متنوع‌تر کرد.

کد ویدیو
ارسال نظرات