۱۹/فروردين/۱۴۰۴ | ۰۱:۳۸
مالیات بر سوداگری به کسب سودهای نجومی دلالان پایان می دهد طرح «اصلاح قوانین جهت تسهیل در سرمایه‌گذاری برای تولید» در راه مجلس پزشکیان: با اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد رفع می‌شود موافقت مجلس با همکاری گمرکی ایران و ژاپن لایحه ارجاع اختلاف بین بانک مرکزی ایران و دولت کره به داوری تصویب شد قالیباف: نظارت‌ها بر دولت باید برای کمک باشد تا مچ‌گیری پورمحمدی جهت بررسی عملکرد بودجه سال ۱۴۰۳ به کمیسیون برنامه و بودجه می‌رود بررسی ظرفیت‌های «قانون تامین مالی تولید و زیرساختها» برای تحقق شعار سال در کمیسیون اقتصادی پزشکیان: بنای دولت تلاش مجدانه برای حل مشکلات معیشتی مردم است شهرام دبیری برکنار شد انتقاد از عملکرد ضعیف دولت‌ها در زمینه مولدسازی‌ دارایی های دولت هدف مجلس افزایش سهم کشاورزی از اقتصاد ملی است ارسال پاسخ رسمی ایران به نامه ترامپ از طریق عمان خرازی: ایران نه تنها همه راه‌ها را نبسته بلکه آماده مذاکره غیرمستقیم است پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوزهای مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر

افزایش کمی و کیفی کالای ایرانی پیش‌شرط تحقق رشد ۸ درصدی است

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: برای دستیابی به رشد اقتصادی باید تولید را از نظر کیفی و کمی، به‌ طور قابل‌ توجهی افزایش دهیم، این مساله چه برای تامین نیاز داخلی کشور و چه برای صادرات اهمیت بالایی دارد، کیفیت تولیدات داخلی باید تا حدی افزایش یابد که مردم دیگر نیازی به استفاده از کالا‌های خارجی احساس نکنند.
افزایش کمی و کیفی کالای ایرانی پیش‌شرط تحقق رشد ۸ درصدی است
کد خبر:۱۷۳۷۶

احمد بیگدلی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر درباره ابزارهای تحقق رشد ۸ درصدی اظهار داشت: تحقق رشد ۸ درصدی در طول برنامه هفتم نیازمند همکاری همه بخش‌هاست و صرفا بر عهده دولت نیست. اگر همه عوامل در کنار یکدیگر قرار بگیرند، دستیابی به این رشد امکان‌پذیر خواهد بود. این هدف نشدنی نیست اما قطعا مسیر دشواری دارد. 

وی افزود: برای دستیابی به رشد اقتصادی مدنظر، باید تولید را از نظر کیفی و کمی، به‌ طور قابل‌ توجهی افزایش دهیم. این مساله چه برای تامین نیاز داخلی کشور و چه برای صادرات اهمیت بالایی دارد. کیفیت تولیدات داخلی باید تا حدی افزایش یابد که مردم دیگر نیازی به استفاده از کالا‌های خارجی احساس نکنند. در حوزه صادرات، باید روابط اقتصادی با حداقل برخی از کشور‌های همسایه به‌ گونه‌ای تنظیم شود که صادرات از مسیر‌های رسمی و پایدار انجام گیرد. 

مطالبه مدارک فیزیکی پس از ثبت در درگاه ملی مجوزها منطقی نیست 

وی درباره عملکرد سامانه صدور مجوز‌های کسب‌وکار در سال گذشته و موانع آن تصریح کرد: ایجاد سامانه صدور مجوز‌ها اقدام بسیار خوبی بود اما از آن جا که این سامانه به‌ تازگی راه‌اندازی شده، همچنان با مشکلاتی مواجه است. یکی از مشکلاتی که شخصا مشاهده و آزمایش کرده‌ام، این است که با وجود بارگذاری مدارک به‌ صورت الکترونیکی، همچنان از متقاضی خواسته می‌شود مدارک را به‌ صورت فیزیکی ارائه دهد. 

بیگدلی گفت: اگر هدف، حرکت به‌ سوی دولت الکترونیک است، باید این سیستم به‌ گونه‌ای طراحی شود که متقاضی نیاز به مراجعه حضوری نداشته باشد و ظرف ۲۴ ساعت پاسخ درخواست خود را دریافت کند.

وی افزود: متاسفانه در برخی موارد، حتی پس از بارگذاری مدارک در سامانه، مدت‌ها بررسی انجام نمی‌شود و متقاضی پس از یک هفته تا ده روز، حتی از نواقص پرونده خود مطلع نمی‌شود. بنابراین، اگر زیرساخت‌های این سامانه به‌ درستی اصلاح و بهینه‌سازی شوند، می‌توان انتظار داشت که بسیاری از مشکلات کاهش یابد.

کد ویدیو
ارسال نظرات