۱۸/تير/۱۴۰۴ | ۰۵:۱۹
روایت هاآرتص از ضربه کاری ایران به زیرساخت‌های علمی و امنیتی اسرائیل قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای ابلاغ شد بیش از ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده در هتل‌های شهرداری اسکان یافتند زیرساخت قانونی تدوام ارائه کالابرگ به مردم فراهم شده است ریزش سهام در شرایط جنگی امری طبیعی است افزایش قیمت محصولات تصور اشتباه خودروسازان برای جبران خسارات است ارائه طرح اختصاص ۱٪ از بیمه شخص ثالث به هلال‌احمر به هیات ‌رئیسه مجلس اکثر بانک‌ها از پرداخت وام ازدواج با بهانه‌های مختلف سر باز می‌زنند سرمایه اجتماعی پشتوانه عبور کشور از بحران‌هاست با تقویت اصناف و مشارکت مردم تحریم‌ها بی‌اثر می‌شود بقایی: ایران از حقوق خود در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای دفاع می‌کند دستور معاون اول برای تدوین برنامه اداره کشور در شرایط پس از جنگ ۱۲ روزه فرآیند بازسازی باید با کمترین بروکراسی و پیچیدگی اداری انجام شود حمایت‌هایی از بنگاه های کوچک و بزرگ و بازارهای مالی انجام خواهد گرفت
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر

افزایش کمی و کیفی کالای ایرانی پیش‌شرط تحقق رشد ۸ درصدی است

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: برای دستیابی به رشد اقتصادی باید تولید را از نظر کیفی و کمی، به‌ طور قابل‌ توجهی افزایش دهیم، این مساله چه برای تامین نیاز داخلی کشور و چه برای صادرات اهمیت بالایی دارد، کیفیت تولیدات داخلی باید تا حدی افزایش یابد که مردم دیگر نیازی به استفاده از کالا‌های خارجی احساس نکنند.
افزایش کمی و کیفی کالای ایرانی پیش‌شرط تحقق رشد ۸ درصدی است
کد خبر:۱۷۳۷۶

احمد بیگدلی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر درباره ابزارهای تحقق رشد ۸ درصدی اظهار داشت: تحقق رشد ۸ درصدی در طول برنامه هفتم نیازمند همکاری همه بخش‌هاست و صرفا بر عهده دولت نیست. اگر همه عوامل در کنار یکدیگر قرار بگیرند، دستیابی به این رشد امکان‌پذیر خواهد بود. این هدف نشدنی نیست اما قطعا مسیر دشواری دارد. 

وی افزود: برای دستیابی به رشد اقتصادی مدنظر، باید تولید را از نظر کیفی و کمی، به‌ طور قابل‌ توجهی افزایش دهیم. این مساله چه برای تامین نیاز داخلی کشور و چه برای صادرات اهمیت بالایی دارد. کیفیت تولیدات داخلی باید تا حدی افزایش یابد که مردم دیگر نیازی به استفاده از کالا‌های خارجی احساس نکنند. در حوزه صادرات، باید روابط اقتصادی با حداقل برخی از کشور‌های همسایه به‌ گونه‌ای تنظیم شود که صادرات از مسیر‌های رسمی و پایدار انجام گیرد. 

مطالبه مدارک فیزیکی پس از ثبت در درگاه ملی مجوزها منطقی نیست 

وی درباره عملکرد سامانه صدور مجوز‌های کسب‌وکار در سال گذشته و موانع آن تصریح کرد: ایجاد سامانه صدور مجوز‌ها اقدام بسیار خوبی بود اما از آن جا که این سامانه به‌ تازگی راه‌اندازی شده، همچنان با مشکلاتی مواجه است. یکی از مشکلاتی که شخصا مشاهده و آزمایش کرده‌ام، این است که با وجود بارگذاری مدارک به‌ صورت الکترونیکی، همچنان از متقاضی خواسته می‌شود مدارک را به‌ صورت فیزیکی ارائه دهد. 

بیگدلی گفت: اگر هدف، حرکت به‌ سوی دولت الکترونیک است، باید این سیستم به‌ گونه‌ای طراحی شود که متقاضی نیاز به مراجعه حضوری نداشته باشد و ظرف ۲۴ ساعت پاسخ درخواست خود را دریافت کند.

وی افزود: متاسفانه در برخی موارد، حتی پس از بارگذاری مدارک در سامانه، مدت‌ها بررسی انجام نمی‌شود و متقاضی پس از یک هفته تا ده روز، حتی از نواقص پرونده خود مطلع نمی‌شود. بنابراین، اگر زیرساخت‌های این سامانه به‌ درستی اصلاح و بهینه‌سازی شوند، می‌توان انتظار داشت که بسیاری از مشکلات کاهش یابد.

کد ویدیو