۱۸/فروردين/۱۴۰۴ | ۰۸:۳۲
پزشکیان: با اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد رفع می‌شود موافقت مجلس با همکاری گمرکی ایران و ژاپن لایحه ارجاع اختلاف بین بانک مرکزی ایران و دولت کره به داوری تصویب شد قالیباف: نظارت‌ها بر دولت باید برای کمک باشد تا مچ‌گیری پورمحمدی جهت بررسی عملکرد بودجه سال ۱۴۰۳ به کمیسیون برنامه و بودجه می‌رود بررسی ظرفیت‌های «قانون تامین مالی تولید و زیرساختها» برای تحقق شعار سال در کمیسیون اقتصادی پزشکیان: بنای دولت تلاش مجدانه برای حل مشکلات معیشتی مردم است شهرام دبیری برکنار شد انتقاد از عملکرد ضعیف دولت‌ها در زمینه مولدسازی‌ دارایی های دولت هدف مجلس افزایش سهم کشاورزی از اقتصاد ملی است ارسال پاسخ رسمی ایران به نامه ترامپ از طریق عمان خرازی: ایران نه تنها همه راه‌ها را نبسته بلکه آماده مذاکره غیرمستقیم است پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوزهای مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم پزشکیان: پیگیر تحقق شعار سال هستیم پاسخ به یک شبهه درباره دخالت رهبری در برنامه ریزی اقتصادی
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر؛

امکان نفت‌زدایی از بودجه با توقف فرار مالیاتی/ شیوه مالیات‌ستانی عادلانه نیست

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس می‌گوید: برای نفت‌زدایی از بودجه ضرورت دارد دولت تمرکز خود را بر جلوگیری از فرار مالیاتی بگذارد، امروز اولین مالیاتی که در کشور اخذ می‌شود، از حقوق کارمندان و کارگران است و پیش از پرداخت حقوقشان، کسر می‌شود در حالی‌ که برخی دیگر از اصناف که درآمدهای بسیار بالاتری دارند، از پرداخت مالیات معاف هستند.
امکان نفت‌زدایی از بودجه با توقف فرار مالیاتی/ شیوه مالیات‌ستانی عادلانه نیست
کد خبر:۱۷۳۸۱

احمد بیگدلی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر در ارزیابی میزان تحقق شعار سال گذشته (جهش تولید با مشارکت مردم) اظهار داشت: باید ابتدا به این موضوع توجه کنیم که برای دستیابی به اهداف تعیین‌شده در شعار سال، فقط دولت مسؤول نیست، بلکه همه نهادها، سازمان‌ها، مجلس، قوه قضاییه و مردم باید در کنار یکدیگر برای تحقق این هدف تلاش کنند. 

وی افزود: اگر اهداف شعار سال گذشته محقق شده بود، امروز مشکلات اقتصادی کنونی را نداشتیم. تحقق یک هدف، نیازمند فراهم شدن زیرساخت‌های لازم است. 

وی در رابطه با پیشنهاد خود برای نفت‌زدایی از بودجه و رفتن به سوی بودجه مالیاتی گفت: من اصلا پیشنهاد نمی‌کنم که دولت مالیات‌ها را افزایش دهد، بلکه باید تمرکز خود را بر جلوگیری از فرار مالیاتی بگذارد. در حال حاضر، اولین مالیاتی که در کشور اخذ می‌شود، از حقوق کارمندان و کارکنان است. مالیات این قشر، پیش از پرداخت حقوقشان کسر می‌شود اما در عین حال، فرار‌های مالیاتی گسترده‌ای نیز وجود دارد که باید به‌ طور جدی با آن برخورد شود. 

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته اقداماتی برای جلوگیری از فرار مالیاتی آغاز شده اما همچنان همه باید برای پرداخت مالیات همکاری کنند. نباید به‌ گونه‌ای باشد که یک گروه از مالیات معاف باشند، در حالی‌ که گروهی دیگر، به‌ ویژه کارمندان و کارگران، فشار مالیاتی بیشتری را متحمل شوند. 

بیگدلی ادامه داد: یک کارمند یا کارگر که کمتر یا بیشتر از ۲۰ میلیون تومان حقوق می‌گیرد، چرا باید این میزان مالیات پرداخت کند، در حالی‌ که برخی دیگر از اصناف که درآمدهای بسیار بالاتری دارند، از پرداخت مالیات معاف باشند؟

وی تصریح کرد: با این حال، باید توجه داشت که حل مشکلات اقتصادی فقط از مسیر مالیات ممکن نیست و باید سیاست‌های اقتصادی جامع‌تری در این زمینه اتخاذ شود.

کد ویدیو
ارسال نظرات