۲۵/فروردين/۱۴۰۴ | ۱۹:۳۵
انتقاد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه از عدم پرداخت پاداش بازنشستگان با وجود رسوب ۵ همتی توضیحات وزیر تعاون درباره مرجع تعیین کننده دهک‌ها انرژی‌های تجدیدپذیر جزو تکالیفی است که وزارتخانه‌ها باید برای آن برنامه داشته باشند وزیر صمت باید پاسخگوی تخلف ۲همتی پیمانکار سامانه تدارکات الکترونیک باشد اپراتورها تعریف بسته‌های اینترنت بلندمدت را تغییر داده‌اند وزرای راه، کار و صمت به کمیسیون عمران مجلس می‌آیند اصلاح قانون مهریه؛ اولویت کاری این هفته صحن علنی وزیر نیرو به کمیسیون کشاورزی می‌آید خشکسالی و کمبود نهاده چالش پیش روی عشایر محرومیت برخی خانوارها از دریافت کالابرگ به دلیل ارزیابی اشتباه علل بروز حادثه معدن زغال سنگ مهمان دویه دامغان بررسی می شود پزشکیان: آمریکایی‌ها میتوانند در ایران سرمایه گذاری کنند مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند قالیباف: ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت ۲ سول ملی از وزیر کار در مجلس اعلام وصول شد
نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر

ابزارهای حفظ سرمایه مردم و تسهیل کسب‌و‌کار در اختیار دولت است

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت مجلس با تأکید بر ضرورت ورود سرمایه به تولید، گفت: باید به شیوه‌ای عمل شود که مردم هنگام سرمایه‌گذاری، اطمینان داشته باشند که فرآیند‌های لازم با سرعت مناسب انجام می‌شود و ارزش سرمایه‌های آن‌ها کاهش نمی‌یابد، دولت ابزار‌هایی در اختیار دارد که می‌تواند از طریق آن‌ها، ارزش سرمایه‌های مردم را حفظ و شرایط را برای تسهیل فرآیند‌های کسب‌وکار فراهم کند.
ابزارهای حفظ سرمایه مردم و تسهیل کسب‌و‌کار در اختیار دولت است
کد خبر:۱۷۳۹۶

فاطمه محمدبیگی، نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر درباره ابزارهای تحقق رشد ۸ درصدی اظهار داشت: امکان تحقق این میزان رشد وجود دارد اما هنوز عزم و اراده جدی در میان مسؤولان برای تحقق این هدف دیده نمی‌شود. 

وی ادامه داد: در کشور امروز جوانان نخبه، صنعت‌گران، کشاورزان و کارآفرینان بسیاری داریم و سطح دانش در کشور نیز به میزان قابل‌ توجهی ارتقا یافته اما مشکل اصلی این است که زنجیره‌های ارزش به‌ درستی به یکدیگر متصل نمی‌شوند. 

وی افزود: دولت باید به‌ جای آنکه خود نقش عامل را ایفا کند، باید به تسهیل‌گری بپردازد. نقش دولت تنظیم‌گری است، نه بنگاه‌داری. تا زمانی که دولت و بانک‌ها همچنان به بنگاه‌داری ادامه دهند، دستیابی به رشد اقتصادی مطلوب دشوار خواهد بود. 

محمدبیگی درباره روند صدور مجوز‌های کسب‌وکار و موانع احتمالی در این مسیر تصریح کرد: در همه مشاغل، صدور مجوز‌ها نباید بی‌رویه و بدون ضابطه انجام شود. در حوزه‌هایی مانند سلامت که مستقیما با جان مردم سروکار دارد، یا در بخش‌های حقوقی و قضایی که با آبروی افراد در ارتباط است، لازم است تا فرآیند‌های نظارتی با دقت و کیفیت بالا انجام شود. 

وی عنوان کرد: در سایر مشاغل می‌توان فرآیند صدور مجوز‌ها را با جدیت بیشتری تسهیل کرد اما حتی در حوزه‌های حقوقی، سلامت و قضایی نیز باید روند کار تسریع شود، به‌ گونه‌ای که کیفیت فدای سرعت نشود. 

محمدبیگی با اشاره به ضرورت ورود سرمایه به تولید، گفت: باید به شیوه‌ای عمل شود که مردم هنگام سرمایه‌گذاری، اطمینان داشته باشند که فرآیند‌های لازم با سرعت مناسب انجام می‌شود و ارزش سرمایه‌های آن‌ها کاهش نمی‌یابد. نگرانی اصلی مردم، طولانی شدن روند صدور مجوز‌ها و کاهش ارزش پول است. 

وی گفت: دولت ابزار‌هایی در اختیار دارد که می‌تواند از طریق آن‌ها، ارزش سرمایه‌های مردم را حفظ و شرایط را برای تسهیل فرآیند‌های کسب‌وکار فراهم کند.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو
ارسال نظرات