۱۹/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۱۷:۵۰
تعرفه هزینه ارزیابی خسارت در سال ١٤٠٤ ابلاغ شد هشدار درباره خریدآنلاین طلا؛ توجه به جزئیات قانونی ضروری است ابلاغ تسهیلات مسکن محرومان با سقف ۴۰۰ میلیون تومان به بانک‌ها سقف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا، پایا و پل افزایش یافت نرخ سود بانکی ۱۴۰۴ اعلام شد+ جدول کارمزد‌های خدمات بانکی ریالی و الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ به روزرسانی شد توضیحات جدید درباره وضعیت بیمه خودرو‌های خسارت دیده بندر رجایی آغاز آزمایشی اصلاح نظام بانکی از فروردین آغاز فروش ارز حجاج از امروز ۱۴ اردیبهشت+ شرایط ابلاغ آیین‌نامه تسریع رسیدگی به تصادفات با صدمات بدنی غیرعمد بازسازی و اصلاح ساختار بانک‌ها نیازمند قانون قوی و ابزار اجرایی کارآمد تکمیل زیرساخت‌های قانونی، اولویت راهبردی بانک مرکزی در اجرای فرآیند گزیر بانکی است ریز وام پرداختی بانک ها در فروردین/سهم مردم عادی چقدر است؟ بازسازی و اصلاح نظام بانکی با تکیه بر مکانیسم هشدار سریع و تجربه ۱۱ کشور موفق ۵ میلیون نفر در کشور بیمه خویش فرما دارند
۱۲:۵۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
نایب‌ رئیس کمیسیون صنایع مجلس در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر اعلام کرد

اقتصاد مقاومتی ضامن حفظ ارزش ریال/رشد اقتصادی در گرو تجارت با همسایگان

نایب‌ رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی گفت: برای تقویت پول ملی، بانک مرکزی باید وابستگی به ارز را کمتر کند. هرچه وابستگی کشور به خارج کاهش یابد، این مساله موجب ثبات پول ملی و جلوگیری از تکانه‌های اقتصادی می‌شود.
اقتصاد مقاومتی ضامن حفظ ارزش ریال/رشد اقتصادی در گرو تجارت با همسایگان
کد خبر:۱۷۶۰۰

سید جواد حسینی‌کیا، نایب‌ رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر درباره وظایف بانک مرکزی در جهت تقویت پول ملی اظهار داشت: اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که رهبر انقلاب بر آن تاکید دارند با این محور که هرچه وابستگی کشور به خارج کاهش یابد، نیاز به ارز کمتر خواهد شد، موجب ثبات پول ملی و جلوگیری از تکانه‌های اقتصادی می‌شود. 

وی نقش بانک مرکزی را در حفظ ارزش پول ملی حائز اهمیت دانست و افزود: بانک مرکزی باید با اتخاذ تدابیر مناسب و گسترش تعاملات با کشور‌های همسایه، جایگاه پول ملی را حفظ کند. متاسفانه این اقدام تاکنون به‌ طور مطلوب عملی نشده است. 

حسینی‌کیا همچنین با اشاره به ضرورت ایجاد یک واحد پولی مشترک میان کشور‌های اسلامی تصریح کرد: اگر کشور‌های اسلامی به دنبال تقویت اقتصادی خود هستند، باید یک ارز مشترک طراحی کنند و معاملات خود را بر اساس آن انجام دهند. این اقدام می‌تواند فشار‌های اقتصادی از سوی غرب را کاهش دهد و ایران نیز که تحت تحریم‌های شدید قرار دارد، از این طریق می‌تواند اثرات تحریم‌ها را خنثی کند.

کد ویدیو
ارسال نظرات