۲۸/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۰۲:۱۷
زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد قیمت پایه و شرایط واگذاری سه مجموعه سوارکاری تصویب شد شناسایی فرار مالیاتی ۶۷۷ همتی در یک صندوق قرض‌الحسنه شناسایی ۳۵۰ فعال بازار رمز ارز که فرار مالیاتی داشتند پاسخ رئیس کل مالیاتی به ابهامات فراخوانهای ارزش افزوده نرخ مالیات پرسودترین شرکتها صفر تا ۱۰ درصد بوده است شرایط توقیف اموال مودیان مالیاتی ابلاغ شد+ سند اعلام آخرین مهلت استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی+ جزییات مهلت شرکت در مزایده ۶۲۱ اموال تملیکی تمدید شد ۷۰ درصد هزینه‌های جاری دولت از مالیات تأمین شد سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به ۸ درصد رسیده است گزارش سازمان حسابرسی از بدهی مالیاتی رایتل سازمان امور مالیاتی: باید با جدیت وارد حوزه رمز ارز شویم ابلاغ دستورالعمل تأسیس و فعالیت کارگزاری‌های جذب سرمایه اخبار جدید درباره تغییر ساعت کاری ادارات + جزییات پیشی گرفتن قطری ها در فشار افزایی مهاجرت گاز را به دنبال دارد
عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفت‌وگو با اقتصاد معاصر اعلام کرد

پیشنهاد راه‌اندازی کمیته‌ افزایش درآمد ارزی برای تأمین منظم کالای اساسی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با تأکید بر اینکه باید کمیته‌ای در کشور در وزارت اقتصاد و حتی در استان‌ها برای افزایش درآمد ارزی کشور تشکیل شود، گفت: ضرورت دارد قیمت‌های مختلف ارز‌ در کشور به شیوه‌ای به یکدیگر نزدیک کنیم که در تأمین کالا‌ی اساسی و حیاتی نظیر دارو، خللی رخ ندهد.
پیشنهاد راه‌اندازی کمیته‌ افزایش درآمد ارزی برای تأمین منظم کالای اساسی
کد خبر:۸۲۷۳

سید عبدالکریم هاشمی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد معاصر در پاسخ به این سوال که «میزان ارز ترجیحی در بودجه سال آینده حدود ۳ میلیارد دلار کاهش پیدا کرده است، این چه میزان بر قیمت کالا‌های اساسی تاثیر دارد؟» گفت: اگر ما این سیاست را دنبال کنیم که قیمت‌های مختلف ارز‌ در کشور را به طریقی به یکدیگر نزدیک کنیم، بدون این که مشکلی در کالا‌های اساسی و حیاتی ما مثل دارو و کالای اساسی مورد نیاز پیش بیاید، قطعا خوب است.

وی اضافه کرد: در عین حال ما باید به گونه‌ای فاصله نرخ‌ها را کم کنیم که چندان تاثیری بر قیمت کالای اساسی مردم نداشته باشد، از همین‌رو آنها را باید به سمت ارز مبادله‌ای بکشانیم و نیاز‌های ارزی‌ کشور را از طریقی تامین کنیم.   

هاشمی گفت: مشکلی که الان در کشور داریم، این است که دولت یک‌سری ارز‌ها را به‌ عنوان ارز ترجیحی برای دارو، واردات کالاهای اساسی و یک‌سری خدمات یا کالاهایی که از خارج کشور وارد می‌شوند، تامین می‌کند اما این میزان ارز را نداشته و ناچار هستیم تا ارز از بازار آزاد تهیه شود. به دلیل تفاوت نرخ بازار آزاد با ارز ترجیحی، مجبور هستیم تا ارز آزاد را با قیمت پایین‌تر به کالا‌ها و خدمات ارائه دهیم که موجب تورم می‌شود. 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه تصریح کرد: دولت دنبال این بوده که در مرحله اول نیاز‌های اصلی را تامین کند تا اقشار مختلف و نیازمند دچار مشکل نشده و کمبودی در کالا‌های اساسی یا دارو پیش نیاید. 

این نماینده مجلس افزود: باید کمیته‌ای در کشور در وزارت اقتصاد و حتی در استان‌ها برای افزایش درآمد ارزی کشور تشکیل شود. ما باید اهتمام بورزیم و این اقتصادی که می‌گوییم می‌خواهیم مردمی‌اش کنیم را با مشارکت مردم در تولید، مردمی و پویا کنیم؛ باید تولید را در جهت تامین نیاز‌های داخل و صادرات به کار ببریم و ارز مورد نیاز کشور را تامین کنیم. برای این مساله اهتمام و مشارکت توام دولت و مردم لازم است. 

 

کد ویدیو
ارسال نظرات