۱۴/تير/۱۴۰۴ | ۲۱:۰۷
بخشنامه کالا‌های اساسی معاف از مالیات علی الحساب ابلاغ شد رشد ۱۴ درصدی عرضه گوشت قرمز در اردیبهشت ۱۴۰۴ شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن در اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد جدول واریز یارانه و کالابرگ برای دهک‌های اول تا نهم در تیر ۱۴۰۴ جزئیات اقدامات سازمان برنامه و بودجه در جنگ ۱۲ روزه کدام خوراکیها در خرداد ماه گران شد؟ شرط مالیات صفر اعلام شد شرایط و نحوه بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده ارسال ۲۶۶ پرونده با بیش از ۹۰۰ همت پولشویی به قوه قضاییه مصوبه مالیات بر ارزش‌افزوده یک درصدی روغن در انتظار ابلاغ بسته حمایتی از اصناف و صنایع بزرگ تدوین شد ثبت بیشترین تورم ماهانه در خراسان جنوبی؛ بوشهر کم‌تورم‌ترین استان شد خبر جدید درباره نقل و انتقالات استقلال احتمال برقراری اظهارنامه پیش فرض برای مالیات عملکرد ۱۴۰۳ تمدید مواعد مالیاتی در راستای مساعدت و همکاری با مودیان مالیاتی است زمان دقیق واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک اعلام شد

تقاضای سه میلیارد دلاری برای واردات خودرو به کشور

معاون سازمان برنامه و بودجه گفت: در حال حاضر تقاضای سه میلیارد دلاری برای واردات خودرو وجود دارد که حدود ۱۱۰ هزار میلیارد تومان درآمد زایی ایجاد می‌کند.
تقاضای سه میلیارد دلاری برای واردات خودرو به کشور
کد خبر:۹۳۶۸

به گزارش اقتصاد معاصر؛ محمد حسین رحمتی، سرپرست معاونت هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه سه میلیارد دلار تقاضا برای واردات خودرو حتی با اصلاحات کمیسیون تلفیق مجلس وجود دارد گفت: اگر این میزان واردات خودرو را برابر با نرخ دلار حتی ۵۰ هزار تومانی کنیم و با نرخ تعرفه ۶۰ درصدی حساب کنیم حدود ۱۱۰ هزار میلیارد دلار می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به نرخ ارز نیمایی در یکی دوماه اخیر تمایل شرکت‌های مختلف را برای صادرات شاهد هستیم بنابراین در این شرایط حتی تخصیص یک میلیارد دلار هم با کمی اصلاحات برای واردات خودرو امکان پذیر است.

رحمتی اظهار کرد: برای واردات خودرو هم می‌توانیم حتی از ارز اشخاص استفاده کنیم و بانک مرکزی می‌تواند با اولویت بندی و ساماندهی بازار ارز سه میلیارد دلار برای واردات را تامین کند.

معاون سازمان برنامه و بودجه توضیح داد: وارد کنندگان برای خودرو‌های وارداتی یک میلیارد تومان پرداخت می‌کنند و حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان هم هزینه گمرکی پرداخت می‌کنند و خودرو برای آنها حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تمام می‌شود، اما این خودرو در بازار آزاد حدود ۳تا ۴ میلیارد تومان به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: این اختلاف قیمت، رانتی عظیم برای دلال‌ها ایجاد می‌کند و یکی از راهکارها، برگزاری مزایده عمومی برای واگذاری مجوز واردات است تا این رانت به‌جای دلالان، به مصرف‌کننده نهایی برسد./باشگاه خبرنگاران