۱۳/فروردين/۱۴۰۴ | ۰۶:۴۷
انتقاد از عملکرد ضعیف دولت‌ها در زمینه مولدسازی‌ دارایی های دولت هدف مجلس افزایش سهم کشاورزی از اقتصاد ملی است ارسال پاسخ رسمی ایران به نامه ترامپ از طریق عمان خرازی: ایران نه تنها همه راه‌ها را نبسته بلکه آماده مذاکره غیرمستقیم است پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوزهای مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم پزشکیان: پیگیر تحقق شعار سال هستیم پاسخ به یک شبهه درباره دخالت رهبری در برنامه ریزی اقتصادی دیدار نوروزی وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور مسیر سرمایه گذاری مردمی توسط مجلس تسریع، تسهیل و تضمین شد پزشکیان: به دنبال راهی برای بهبود وضعیت دریاچه ارومیه هستیم توضیحات قالیباف درباره پرداخت کالابرگ الکترونیکی + جزییات عارف: شرایط کنونی کشور از نظر چالش‌های اقتصادی با دهه ۶۰ تفاوتی ندارد پزشکیان: استفاده از پنل‌های خورشیدی الزامی خواهد شد ورود مجلس به موضوع قاچاق سوخت جدی است تذکر به میدری برای مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

امضای ۲۳ سند همکاری بین ایران و تاجیکستان

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و تاجیکستان از امضای ۲۳ سند همکاری بین ایران و تاجیکستان خبر داد و گفت: خوشبختانه زمینه‌های بسیار خوبی برای توسعه همکاری‌های خدمات فنی مهندسی ایران و تاجیکستان فراهم است.
امضای ۲۳ سند همکاری بین ایران و تاجیکستان
کد خبر:۱۳۲۷۷

به گزارش اقتصاد معاصر؛ عباس علی‌آبادی،رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و تاجیکستان   امروز (جمعه) در حاشیه سفر هیئت دولت به کشور تاجیکستان از امضای ۲۳ سند همکاری بین ایران و تاجیکستان خبر داد و گفت: توسعه روابط با کشورهای منطقه از جمله استراتژی‌ها و راهبردهای اصلی دولت چهاردهم بوده و در همین راستا کشور تاجیکستان از همه جهات دارای اهمیت است.

وزیر نیرو در این باره با اشاره به سوابق و تجارب همکاری خوب بین دو طرف افزود: ظرفیت قابل توجهی در این زمینه وجود دارد که می‌توان به تجربیات همکاری بسیار خوبی بین شرکت‌های ایرانی و شرکت‌های تاجیکی اشاره کرد. البته در این بین زبان مشترک و فرهنگ مشترک تاثیر قابل ملاحظه‌ای بر توسعه این روابط داشته و موجب شده است این مساله را به صورت ویژه پیگیری کنیم.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و تاجیکستان با تاکید بر اهمیت فراهم سازی زیرساخت‌های لازم برای توسعه همکاری‌های بین دو کشور ایران و تاجیکستان، اظهار کرد: در این باره لازم است موافقت‌نامه‌های تجاری بین دو کشور به امضا برسد؛ در این راستا مقدمات موافقت‌نامه تجارات ترجیحی آماده شده است و در سطح مقامات و مسئولان دو کشور گفتگوهای بسیار خوبی صورت گرفته است.

وزیر نیرو تصریح کرد: در همین راستا توصیه‌های بسیار ارزشمندی از طرف ریاست جمهوری ایران و همچنین ریاست جمهوری کشور تاجیکستان صورت گرفته است که بسیار راهگشا خواهد بود.

علی آبادی از ایجاد مقدمات فراهم سازی زمینه‌های لازم برای توسعه همکاری‌ها سخن به میان آورد و افزود: در این راستا شاهد قول مساعد وزیر اقتصاد برای تسهیل زمینه‌های گمرکی بودیم. همچنین شرایط برای بازرگانان و تجار به منظور حرکت رو به جلو و موثرتر آماده می شود.

وی در ادامه به ظرفیت بسیار بالای ایران اشاره کرد و گفت: در این اسناد امضا شده تلاش شد که این ظرفیت‌ها به طرف تاجیکی معرفی شوند. خوشبختانه زمینه‌های بسیار خوبی برای توسعه خدمات فنی مهندسی ایران و تاجیکستان فراهم است.

 رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و تاجیکستان همچنین با اشاره به سوابق همکاری‌های دو کشور ایران و تاجیکستان در زمینه پروژه‌های متعددی با رویکرد تکنولوژی خاطرنشان کرد: بر این اساس تاجیک‌ها از این جهت اطمینان دارند که ظرفیت‌های بالای ایران می‌تواند در راستای توسعه همکاری‌ها، موثر باشد.

علی آبادی در پایان با اشاره به مذاکرات صورت گرفته در راستای پیشبرد طرح‌های مختلف، یادآور شد: زمینه برای اینکه شرکت‌های ایرانی حضور فعال تری در تاجیکستان داشته باشند فراهم است.

ارسال نظرات