۲۱/تير/۱۴۰۴ | ۱۰:۱۳
مشترکان پرمصرف پیامک هشدار و اخطار قطع برق دریافت می‌کنند کدام بخش‌های گاز کشور در جنگ ۱۲روزه هدف حملات قرار گرفت؟ وزیر نفت: تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بین‌الملل و تهدید ثبات جهانی است جالی خالی نیروگاه‌های خورشیدی شناور در ایران لزوم مدیریت مصرف برای پایداری شبکه برق تهران صدور مجوز احداث نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی در پایتخت ایجاد مشوق‌ برای استفاده مردم از لوازم برقی کم مصرف هشدار رشد قابل‌توجه مصرف برق طی روزهای آینده ثبت رکورد تاریخی مصرف ۲۰۰میلیون لیتر بنزین در یک روز راه حل حفظ پایداری برق با دمای ۴۰ درجه فقط مدیریت مصرف است پایداری آب تهران در ایام جنگ با تلاش شبانه‌روزی کارکنان آبفا ممکن شد ترمیم کامل شبکه برق پس از حملات اخیر در کمتر از ۴۸ ساعت آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس ۶۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق پراکنده وارد مدار می‌شود دولت با تمام توان حامی سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر است
۱۲:۳۱ ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
عضو هیات رئیسه مجلس در گفت‌وگو با «اقتصاد معاصر»؛

قاچاق سوخت ریشه‌کن می‌شود اگر دولت مفاد قانون برنامه را اجرا کند

به کفته عضو هیات رئیسه مجلس، در مواد ۴۵ و ۴۶ قانون برنامه هفتم، راهکار‌های جلوگیری از قاچاق سوخت دقیقا ارائه شده است، بنابراین دولت برای مقابله با قاچاقچیان راهکار‌های لازم را در اختیار دارد؛ اگر دولت همین مفاد قانونی را اجرا کند، مساله قاچاق سوخت به‌ طور کامل برطرف می‌شود و نیازی به افزایش قیمت سوخت در مرحله اول نیست.
قاچاق سوخت ریشه‌کن می‌شود اگر دولت مفاد قانون برنامه را اجرا کند
کد خبر:۱۴۳۵۶

علیرضا سلیمی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد معاصر در ارزیابی میزان اهتمام متولیان برای مقابله با قاچاق سوخت اظهار داشت: میزان قاچاق سوخت را رئیس‌ جمهور ۲۰ میلیون لیتر اعلام کرده است. همچنین رئیس مجلس گفت که ۳۰ میلیون لیتر روزانه قاچاق سوخت داریم؛ این ارقام، نشان‌دهنده اهمیت این مساله بوده و حساسیت‌های مطرح‌شده در مجلس باعث شد که برخی از مسؤولان برای پیگیری موضوع به تکاپو بیفتند. 

وی افزود: در حال حاضر، شاهد کشفیات قابل توجهی در این زمینه هستیم. برای مثال اخیرا ۷۰ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف شده و این‌گونه موارد بسیار زیاد است. البته راهکار‌های لازم برای مقابله با این مشکل نیز وجود دارد. در قانون برنامه هفتم پیشرفت، مسیر مقابله با قاچاق سوخت به‌ طور دقیق مشخص شده و دولت نیز برای اجرای آن، راهکار‌های لازم را در اختیار دارد. به‌ طور مشخص، در مواد ۴۵ و ۴۶ قانون برنامه هفتم، راهکار‌هایی برای جلوگیری از قاچاق سوخت ارائه شده است. 

سلیمی تصریح کرد: به اعتقاد ما، اگر دولت همین مفاد قانونی را اجرا کند، مساله قاچاق سوخت به‌ طور کامل برطرف خواهد شد و نیازی به افزایش قیمت سوخت در مرحله اول وجود ندارد؛ این موضوع مهم است که ابتدا باید جلوی قاچاق گرفته شود، کدام عقل سلیمی می‌پذیرد که دولت اجازه ورود قاچاقچیان را بدهد و بعد به دنبال افزایش قیمت باشد؟ 

وی یادآور شد: علاوه بر این، قانون مسیر را به‌ طور شفاف مشخص کرده است، از جمله اینکه یارانه باید در انتهای زنجیره پرداخت شود؛ در جلسه‌ای با وزیر نفت، این موضوع را مطرح کردم و اوی نیز قول داد که قانون را اجرا کند. در صورتی که مواد قانونی موجود در برنامه هفتم که اجرای آن الزامی است، به‌ درستی اجرا شود، بسیاری از ناهماهنگی‌های فعلی در حوزه سوخت و انرژی برطرف خواهد شد.

کد ویدیو