۳۱/تير/۱۴۰۴ | ۱۷:۲۲
پشتیبانی فراموش شده در پلتفرم‌های فروش کالا و خدمات تکمیل فرآیند انتقال دارایی‌ ها از کیف‌ پول‌ های نوبیتکس ارتقای شش پله ای میانه سرعت اینترنت همراه ایران؛ اینترنت ثابت بدون تغییر ماند اختلال در دسترسی به برخی سایت‌ها با دامنه ir نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد/ نرخ جدید اعلام شد وزیر ارتباطات:اینترنت به شرایط قبل بازگشت پایان مهلت استفاده از بسته اینترنت ۵۰ گیگابایتی ثابت از امروز مکالمات تلفن ثابت تا پایان تیر رایگان شد صادرات خدمات فناوری اطلاعات از کالا‌ها مهم‌تر است/ ضرورت اصلاح قوانین و تقویت مطالبه‌گری بخش خصوصی هدف یک میلیارد دلاری صادرات فناوری اطلاعات دست‌نیافتنی است/ نیاز به تغییر قوانین و حمایت دولت ابلاغ مصوبه تشکیل کمیته تسهیل کسب‌وکارهای دیجیتال معرفی کتابی برای کاربرد هوش مصنوعی در تحقیقات علمی دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو اضافه شدن خدمات جدید در پنجره دولت هوشمند تا ۱ ماه آینده آغاز ساماندهی سکوهای تبادل رمزارز با تشکیل کارگروه موقت تنظیم‌گری افزایش ۵۰ درصدی ترافیک عبوری داده از کشور
۱۳:۵۸ ۱۴۰۳/۱۲/۱۱

همکاری ایران و صربستان در هوش مصنوعی

در دیدار معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان با قائم‌مقام وزیر علوم صربستان، گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری و بررسی زمینه‌های دستیابی به تفاهمنامه فعالیت مشترک در حوزه هوش مصنوعی مورد بررسی قرار گرفت.
همکاری ایران و صربستان در هوش مصنوعی
کد خبر:۱۶۷۸۲

به گزارش اقتصاد معاصر از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات، احسان چیت‌ساز، معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران؛ در بخشی از برنامه‌های سفر سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران به صربستان، در ساختمان وزارت علوم این کشور با میروسلاو تراژانوویچ، قائم‌مقام وزیر علوم، توسعه فناوری و نوآوری صربستان دیدار و گفت وگو کرد.

در این دیدار دو طرف پیرامون گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری با محوریت هوش مصنوعی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

چیت‌ساز در این دیدار با اشاره به سابقه موفق همکاری دو کشور، اظهار داشت: «فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی زمینه‌ای مناسب برای تعمیق همکاری‌های دو کشور محسوب می‌شود و به واسطه آن می‌توان ضمن هوشمندسازی، رفاه مردم و اقتصاد ملت ها را متحول کرد.»

وی بر آمادگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران برای دستیابی به برنامه اقدام مشترک در زمینه توسعه همکاری‌ها در حوزه هوش مصنوعی تأکید کرد.

به گفته چیت‌ساز، این تفاهمنامه می‌تواند دارای محورهای دیگری از جمله ایجاد آزمایشگاه‌های مشترک هوش مصنوعی، اشتراک منابع پردازش، تجربیات تنظیم گری و حکمرانی کلان‌داده، به‌اشتراک‌ گذاشتن منابع محاسباتی و توسعه اکوسیستم فعال در حوزه فناوری‌های نوین باشد.

معاون وزیر ارتباطات در ادامه سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه توسعه کسب‌وکارهای فعال در حوزه هوش مصنوعی و فراهم‌کردن امکان حضور کسب‌وکارهای ایرانی در صربستان و بالعکس را از دیگر موضوعاتی عنوان کرد که دو کشور می‌توانند با یکدیگر همکاری کنند.
چیت‌ساز، همچنین سرمایه‌گذاری دو کشور در زمینه توسعه منابع انسانی و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه هوش مصنوعی را مورد تأکید قرار داد.

قائم‌مقام وزیر علوم صربستان نیز ضمن استقبال از دستیابی به برنامه اقدام مشترک با جمهوری اسلامی ایران گفت: «ما هم آمادگی داریم با به‌اشتراک‌گذاشتن منابع محاسباتی و تجربیات خود، به تقویت اکوسیستم استارتاپی و کسب‌وکار در هر دو کشور کمک کنیم.»

میروسلاو تراژانوویچ با بیان اینکه "صربستان تأکید بسیار ویژه ای برای ایجاد و توسعه زیرساخت های هوش مصنوعی دارد"، گفت: اکنون حدود ۸۰۰ شرکت استارتاپی در زمینه هوش مصنوعی در این کشور فعالیت دارند.

سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، عصر روز سه‌شنبه (۷ اسفندماه) در رأس هیئتی در چارچوب پیشبرد برنامه توسعه «دیپلماسی فناوری» و به دعوت رسمی «دیان ریستیج»، وزیر اطلاعات و مخابرات صربستان، راهی بلگراد، پایتخت این کشور شد.
تقویت همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌هایی همچون فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی، پست، صادرات تجهیزات مورد نیاز شبکه ارتباطی از جمله فیبر نوری از جمله برنامه‌های این سفر محسوب می‌شود.