۲۳/فروردين/۱۴۰۴ | ۲۲:۰۶
«طیب‌نیا»؛ گزینه‌ اصلی دولت برای وزارت اقتصاد وزارت اقتصاد: یک ریال وجه نقد رسوبی در حساب دستگاهها نیست منشأ تناقض آمار رشد در مناظره نیلی و خاندوزی قانون مالیات برخانه‌های خالی در تنگنای نقص اطلاعات ادامه طرح کالابرگ در ۱۴۰۴ مشروط شد واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴+ نحوه استعلام و اعتراض تعیین تکلیف مالیات ارزش افزوده قراردادهای تامین اجتماعی واریز کالابرگ الکترونیکی + جزییات شارژ یارانه کودکان+ مشمولان میزان افزایش حقوق کارمندان در ۱۴۰۴+ حق عائله مندی و حق اولاد+ مبلغ مالیات بر حقوق کاهش می‌یابد؟ تخصیص ۲۰۰ همت از بودجه برای پوشش کسری یارانه‌ها زمان واریز مرحله دوم کالابرگ دهک ۴ تا ۷ + مبلغ و نحوه استعلام حذف یارانه پردرآمدها امسال چگونه اجرا می‌شود؟ شرایط بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳ یارانه ثروتمندان امسال حذف می شود؟ ساماندهی نیروهای شرکتی و تحقق عدالت استخدامی+ جزییات

آمادگی صندوق توسعه ملی برای ۲۵ میلیارد دلاری سرمایه‌گذاری

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی از آمادگی این صندوق برای سرمایه گذاری حدود ۲۵ میلیارد دلاری در بخش‌های مختلف اقتصادی خبر داد و گفت: این سرمایه گذاری به‌تدریج و در طول زمان و به تدریج انجام می شود.
آمادگی صندوق توسعه ملی برای ۲۵ میلیارد دلاری سرمایه‌گذاری
کد خبر:۱۹۹۵۵

به گزارش اقتصاد معاصر؛ مهدیی غضنفری،رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی روز شنبه در حاشیه امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره برنامه صندوق برای تحقق اهداف شعار امسال تصریح کرد: وقتی می گوییم سرمایه گذاری، معنی آن این نیست که صندوق توسعه ملی سرمایه گذاری در این بخش ها خواهد داشت بلکه ما تامین مالی می کنیم که بخش خصوصی سرمایه گذاری کند و لذا این واژه باعث می شود که گاهی اوقات بگویند که صندوق سرمایه گذاری کرده که اینگونه نیست.

وی ادامه داد: ما آماده هستیم ۲۵۰ میلیون دلاری برای جهش تولید بصورت عاملیت تامین مالی کنیم و یعنی بانک ها حضور دارند و حدود ۱۰ میلیارد دلار سهم صندوق در پروژه بسیار مهم فشار افزایی است که نقش صندوق در این سرمایه گذاری فقط تامین مالی است.

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی افزود: رئیس جمهوری علاقه‌مند بودند که ۳۰ هزار مگاوات کمبود و ناترازی برق را از سوی نیروگاه های تجدیدپذیر تولید شود و در این زمینه اتکای وی به صندوق توسعه ملی و بانک مرکزی است.

غضنفری ادامه داد: ولی مدل ما این بود اگر تغییری در شیوه نامه صندوق یا شیوه نامه سرمایه گذاری صندوق داده شود، قادر خواهیم بود به سرعت این منابع را پرداخت کنیم ولی با تدابیری که انجام شده و ساده سازی که انجام دادیم با همان مدل عاملیتی، کاملا این آمادگی وجود دارد که هر تعداد از افراد را از بخش خصوصی و بانک ها به ما معرفی کنند، تامین مالی شوند.

وی تصریح کرد: برخی از بانک ها ۷۰۰ میلیون دلار و برخی دیگر ۵۰۰ میلیون دلار قول گرفته اند و تا دو تا سه میلیارد دلار امسال و براساس همین شیوه نامه ای که داریم، قادر باشیم تامین مالی کنیم.

غضنفری خاطر نشان کرد: وقتی می گوییم ۳ میلیارد دلار برای جهش تولید و یا ۱۰ میلیارد دلار برای فشار افزایی که همه این مقدار در سال جاری هزینه نخواهد شد بلکه پروژه های زمان دار است که در طول آینده پرداخت می شود و چون ما نیز برای پرداخت آن احتیاج به بازیابی منابع قبلی داریم به همین دلیل می توانیم از این طریق تامین مالی کنیم.

وی گفت: در سال جاری حدود ۱۳ تا ۱۵ میلیارد دلار در حوزه نفت و گاز، ۲ تا ۳ میلیارد با همین شیوه نامه موجود و هرگونه مقررات جدید در حوزه نیروگاه های تجدید پذیر و حدود ۴ تا ۵ میلیارد در سایر صنایع یعنی فولاد، پتروشیمی و تامین آب از دریای عمان و خلیج فارس تعهد پرداخت خواهیم داشت ولی با زمان بندی خاصی که در طول زمان خواهد بود.

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی تصریح کرد: به زودی سیاست های صندوق را در راستای نامگذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال سرمایه‌گذاری برای تولید بصورت شفاف اعلام خواهیم کرد.

 
 

ارسال نظرات