۲۰/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۲۱:۴۰
موتور تولید صنایع پتروشیمی «کرمانشاه» روشن شد افزایش دو برابری ظرفیت تولید با بهره برداری از فاز دوم| به دنبال افزایش ارز آوری برای کشور هستیم حضور پتروشیمی کرمانشاه در نمایشگاه نفت با هدف تقویت سرمایه گذاری و معرفی توانمندی ها اجرای پروژه ویژه فشارافزایی در پارس جنوبی با همکاری قرارگاه خاتم و وزارت نفت مدیر عامل توانیر: مدیریت سهمیه قطعی برق به استان‌ها واگذار شد سامانه‌های سرمایشی ادارات بعد از ساعت ۱۳ خاموش شوند قطع برق از شنبه منظم می‌شود؛ فقط روزی ۲ ساعت وزیر نیرو: افزایش ۱۱هزار مگاواتی مصرف برق کشور در اردیبهشت قطع برق ۷۰۰ بانک در تهران به علت مصرف زیاد ۱۲ هزار مگاوات نیروگاه تا یک ماه آینده وارد مدار می‌شود وزیر نیرو: قطعی برق بیش از ۲ ساعت ممنوع شد فشارافزایی انجام نشود ایران مجبور به واگذاری سهم گاز خود به قطر خواهد بود قیمت جهانی نفت امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ برنامه‌ تاجیکستان و ایران برای حذف روادید تولید بنزین در کشور به ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسید
۱۳:۳۶ ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا در پاسخ به اقتصاد معاصر خبر داد

اجرای پروژه ویژه فشارافزایی در پارس جنوبی با همکاری قرارگاه خاتم و وزارت نفت

سردار عابد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء امروز در پاسخ به اقتصاد معاصر گفت: در میدان مشترک گازی پارس جنوبی نباید فرصت را از دست داد و باید هر چه سریع‌تر وارد فشارافزایی شویم؛ در این راستا وزارت نفت و ریاست جمهوری هم موافقت خود را اعلام کرده‌اند تا یک سری کار‌ها را در مدت زمان کم انجام دهیم تا دچار افت فشار نباشیم.
اجرای پروژه ویژه فشارافزایی در پارس جنوبی با همکاری قرارگاه خاتم و وزارت نفت
کد خبر:۲۲۵۳۰

به گزارش خبرنگار اقتصاد معاصر؛ امروز بیستم اردیبهشت، سردار عابد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء، در نشست خبری ضمن تقدیر از برگزارکنندگان نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی، این رویداد را نماد اقتدار و خودکفایی ملی دانست و اظهار داشت: امروز به‌رغم تحریم‌ها، ملت ایران با اتکا به توان داخلی، نیروی انسانی متخصص و تجارب فنی، توانسته به دستاورد‌های چشمگیری در حوزه فناوری و مهندسی دست یابد؛ موفقیتی که دشمنان را به تحسین واداشته و مایه افتخار نظام و ملت ایران است.

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا افزود: امروز باوجود تحریم‌ها، ملت ایران با اتکا به توان داخلی، نیروی انسانی متخصص و تجارب فنی، توانسته است به دستاورد‌های چشمگیری در حوزه فناوری و مهندسی دست یابد؛ موفقیتی که دشمنان را به تحسین واداشته و مایه افتخار نظام و ملت ایران است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصاد معاصر در موضوع آخرین وضعیت فشارافزایی در پارس جنوبی، کمک قرارگاه خاتم به وزارت نفت در این حوزه و دست برتر قطر در میادین مشترک، تصریح کرد: در میدان مشترک گازی پارس جنوبی نباید فرصت را از دست داد و باید هر چه سریع‌تر وارد فشارافزایی شویم؛ در این راستا وزارت نفت و ریاست جمهوری هم موافقت خود را اعلام کرده‌اند تا یک سری کار‌هایی را در مدت زمان کم انجام دهیم تا دچار افت فشار نباشیم.

سردار عابد افزود: در سال گذشته با ناترازی و افت فشار گاز در برخی میادین مشترک مواجه بودیم. قرارگاه خاتم‌الانبیاء با توجه به تجارب فنی گسترده و اشراف اطلاعاتی بر وضعیت موجود، آمادگی خود را برای ورود به این حوزه اعلام کرد. بخش مهندسی ما در این راستا مطالعات لازم را انجام داد و دو گزینه عملیاتی را به وزارت نفت پیشنهاد داد.

به گفته وی اخیراً نیز تصمیم بر آن شد که تأسیسات لازم در موقعیت دریایی ساکوها نصب شود. جلسات مشترکی با کارفرما و همچنین با همکارانمان در بخش‌های مشارکت و پیمانکاری برگزار شد و اطلاعات و پیشنهادهای فنی را به وزارت نفت ارائه دادیم. این روند منجر به انعقاد قرارداد سازندگی در منطقه دریایی موسوم به «آب ۶» شد که بر اساس تقسیم‌بندی قانونی به قرارگاه واگذار شده است.

سردار عابد تصریح کرد: اکنون در حال پیگیری هستیم تا عملیات اجرایی هرچه سریع‌تر آغاز شود؛ چرا که هم توان فنی، هم ظرفیت اجرایی و هم اراده ملی برای پیشبرد این پروژه وجود دارد. نباید فرصت را از دست بدهیم، چرا که زمان در میادین مشترک قابل خریداری نیست. از وزارت نفت و همچنین ریاست محترم جمهوری که برای رفع موانع و تسریع روند اجرایی اعلام حمایت کرده‌اند، تشکر می‌کنیم.

وی تصریح کرد: طرح فشار افزایی گاز پارس جنوبی طرحی راهبردی و بسیار مهم است. با اجرایی شدن این طرح، از تشدید ناترازی انرژی جلوگیری خواهد شد، این طرح توسط کارفرما که شرکت ملی نفت است به هفت هاب تقسیم بندی شده است؛ دو هاب از این هفت هاب توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) اجرا می شود.

کد ویدیو

وی در پاسخ به سوالی در موضوع نحوه تعامل و همکاری قرارگاه با بخش خصوصی، گفت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء در دهه چهارم فعالیت فعالیت خود قرار دارد. شروع کار قرارگاه همراه با اتمام جنگ تحمیلی بود. هدف از تأسیس قرارگاه کمک به دولت در امر بازسازی خرابی‌های ناشی از جنگ تحمیلی و همچنین توسعه، سازندگی و آبادانی کشور میباشد. این موضوع در اصل 147 قانون اساسی به صراحت آورده شده است.

به گفته وی قرارگاه از پروژه‌ها و کارهای کوچک شروع کرد تا توان تجهیزاتی سپاه در خدمت آبادانی کشور قرار بگیرد. از همان ابتدا قرارگاه در اجرای پروژه‌های خود از پیمانکاران جزء بخش خصوصی حداکثر استفاده را داشته است. در حقیقت قرارگاه با این کار موجبات رشد و ارتقای شرکتهای پیمانکاری بخش خصوصی را فراهم آورد. در ادامه کار در عرصه‌های مختلف ما شاهد ایجاد و رشد شرکت‌های متعددی بودیم که وجود این شرکتها موجب شد دیگر نیازی نباشد که قرارگاه در آن بخش‌ها حضور داشته باشد.

سردار عابد افزود: حضور قرارگاه در پروژه‌های کلان و 4 راهبردی است که بنا به دلایل مختلفی مانند ریسک بالا، صعوبت کار، شرایط جغرافیایی سخت و یا شرایط امنیتی مثلاً پروژههای مرزی، پیمانکاران بخش خصوصی تمایلی به حضور نداشته باشند. به طور کلی رویکرد قرارگاه به هیچ عنوان رقابت با بخش خصوصی نبوده و نخواهد بود. پیمانکاران بخش خصوصی تشکیل دهنده شبکه همکاران ما هستند و قرارگاه خود را موظف و مکلف به حمایت آن‌ها می‌داند. 

به گزارش اقتصادی معاصر در این نشست همچنین تفاهم‌نامه‌های همکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در حوزه‌های نفت و گاز با دانشگاه توسط سردار عابد فرماند قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا امضا شد.

ارسال نظرات