۰۰:۲۰ ۱۴۰۳/۰۸/۰۱

پیش بینی شیخ احمد یاسین از نابودی اسراییل + فیلم

بر اساس پیش بینی شیخ احمد یاسین از نابودی اسراییل، این رژیم در سال ۲۰۲۷ وجود نخواهد داشت.
پیش بینی شیخ احمد یاسین از نابودی اسراییل + فیلم
کد خبر:۵۸۰۲
به گزارش اقتصاد معاصر؛ چند روزی است که ویدئویی درباره پیش بینی شیخ احمد یاسین از نابودی اسراییل وایرال شده و دست به دست می شود. در این ویدئو رهبر شهید حماس گفته است که در سال ۲۰۲۷ اسرائیل وجود نخواهد داشت.
پیش بینی شیخ احمد یاسین درباره زمان نابودی اسرائیل را در ویدئو زیر ببینید.
 
 
کد ویدیو
 
 
 
 
شیخ احمد یاسین، موسس حماس گفته بود: اسرائیل بر ظلم و تجاوز بنا شده و هر رژیمی بر ظلم و تجاوز بنا شود، سرنوشتش نابودی خواهد بود.
 
شیخ احمد یاسین گفته بود: من می گویم انشاالله اسرائیل در ربع اول قرن آینده از بین خواهد رفت و می گویم به طور مشخص در سال ۲۰۲۷ اسرائیل وجود نخواهد داشت.
 
پیش بینی قرآنی شیخ احمد یاسین، رهبر شهید حماس درباره زمان نابودی اسرائیل را در ویدئو ببینید. البته قابل ذکر است که این پیش بینی متعلق به سال های گذشته است.
 
 
 
پیش بینی شیخ احمد یاسین از نابودی اسراییل
 

شهادت شیخ احمد یاسین

 
شیخ احمد یاسین در ۲۲ مارس ۲۰۰۴ هنگام خروج از مسجد پس از اقامه نماز صبح به شهادت رسید. عملیات ترور زیر نظر آریل شارون نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی بود.
 
در حالی که شیخ احمد یاسین روی ویلچر نشسته بود بالگرد آپاچی ارتش رژیم صهیونیستی سه موشک به سمت وی ‌شلیک کرد و در سن ۶۸ سالگی به شهادت رسید.
 
 
 

زندگينامه شيخ احمد ياسين

شیخ احمد یاسین، که از وی با عنوان رهبر روحانی جنبش حماس نام برده می‌شد، سحرگاه روز دوشنبه، ۲۲ مارس، پس از ادای نماز صبح هنگام خروج از مسجدی در شهر غزه هدف موشک‌های پرتاب شده از سوی هلی کوپتر‌های نظامی اسرائیلی قرار گرفت و کشته شد.

 

وی در سال ۱۹۳۸ در سرزمین فلسطین، که در آن زمان تحت اداره دولت بریتانیا قرار داشت، متولد شد و بی تردید تحقیر و فشار بر فلسطینیان و شکست‌های اعراب در مقابله با دولت جدیدالتاسیس اسرائیل در سال‌های بعد بر شکل گیری دیدگاه سیاسی وی تاثیری عمیق گذاشت.

 

احمد یاسین در سال ۱۹۳۸ در فلسطین به دنیا آمد و شاهد فشار بر فلسطینیان، تشکیل دولت اسرائیل و شکست اعراب در جنگ با این کشور بود.


احمد یاسین، که در کودکی گرفتار فلج دست و پا شده بود، به تحصیلات دینی روی آورد و به دانشگاه اسلامی الازهر، در قاهره و محل ظهور جنبش اخوان المسلمین در مصر، راه یافت.
در این زمان بود که وی این اعتقاد را پذیرفت که فلسطین یک سرزمین اسلامی است که باید همواره تحت حاکمیت مسلمانان باقی بماند و اسرائیل این سرزمین را از صاحبان اصلی آن غصب کرده است.


شیخ احمد به شاخه اخوان المسلمین در فلسطین پیوست، اما تا سال ۱۹۸۷ و آغاز انتفاضه اول فلسطینیان از شهرت چندانی برخوردار نبود.


شروع انتفاضه


با شروع انتفاضه فلسطینیان، جنبش اسلامگرایان فلسطینی با نام حماس، که از حروف اول "حرکت مقاومت اسلامی" تشکیل یافته و در عربی به معنی حمیت نیز هست، تشکیل شد و احمد یاسین رهبری آن را برعهده گرفت.


در ابتدا، مقامات اسرائیلی که بیشتر متوجه تهدید ناشی از اقدامات گروه‌های شناخته شده فلسطینی از جمله سازمان‌های چپگرا بودند، حرکت اسلامی فلسطین را جدی نگرفتند، اما به تدریج بر تعداد طرفداران این حرکت افزوده شد.


در سال ۱۹۸۹، اسرائیل احمد یاسین را بازداشت و به اتهام صدور دستور قتل فلسطینیانی که با اسرائیل همکاری می‌کردند به حبس ابد محکوم کرد.

 

با شروع انتفاضه فلسطین اسلامگرایان فلسطینی که اسرائیل آن را تهدیدی جدی تلقی نکرده بود به یک قدرت عمده مخالفت با موجودیت اسرائیل مبدل شد و جنبش حماس به رهبری شیخ احمد یاسین شکل گرفت


وی در سال ۱۹۹۷ در برابر آزادی دو مامور اسرائیلی که به دلیل دست داشتن در تلاش برای کشتن یکی از رهبران حماس در زندان‌های اردن به سر می‌بردند از زندان اسرائیل آزاد شد.
پس از آزادی از زندان اسرائیل، وی به عنوان یک نماد مقاومت فلسطین شهرت یافت.


با اینهمه، احمد یاسین، که معتقد بود که تقسیم رهبری نهضت فلسطین به تضعیف آن منجر می‌شود، همواره می‌کوشید روابط دوستانه خود را با مقامات تشکیلات خودگردان فلسطینی و دولت‌های عرب حفظ کند.


در عین حال، وی هرگز صلح بین اسرائیل و فلسطینیان را نپذیرفت و تا پایان بر این دیدگاه که سرزمین فلسطین به طور کامل باید در حاکمیت فلسطینیان مسلمان باشد اصرار ورزید.


در سال ۲۰۰۳، وی از اجلاس عقبه که با شرکت رییس جمهوری آمریکا و نخست وزیران اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطینی به منظور به جریان انداختن روند صلح مورد حمایت ایالات متحده - موسوم به نقشه راه صلح - برگزار شده بود به شدت انتقاد کرد.


با اینهمه، گروه حماس، مانند چند سازمان دیگر فلسطینی، پس از شروع روند جدید مذاکرات با آتش بس موقت در حملات علیه اسرائیل موافقت کرد، اما پس از آنکه نیرو‌های اسرائیلی در ماه ژوئیه سال ۲۰۰۳ دو تن از رهبران حماس را به تلافی بمب گذاری منجر به کشته شدن ۲۱ نفر در بیت المقدس کشتند، آتش بس حماس نیز خاتمه یافت.


نفوذ احمد یاسین

شیخ احمد یاسین همواره دست داشتن شخص خود در عملیات مسلحانه حماس، از جمله بمب گذاری‌های انتحاری علیه هدف‌های اسرائیلی را انکار می‌کرد.


در عین حال، این جنبش با ارایه کمک مالی به فلسطینیانی که در جریان دور جدید انتفاضه با مشکل مواجه می‌شدند توانست بر میزان حمایت مردمی از خود بیافزاید.


در این راستا، حماس صندوق‌های خیریه متعددی تاسیس کرد و به ایجاد مدارس و درمانگاه‌های رایگان برای خانواده‌های نیازمند فلسطینی ساکن باریکه غزه و سایر مناطق فلسطینی نشین مبادرت ورزید.

 

جنبش حماس خدمات گسترده‌ای را به طور رایگان در اختیار نیازمندان فلسطینی قرار می‌دهد و مفهوم شهادت برای عزت و آزادی فلسطین را به عنوان یک ارزش دینی تبلیغ می‌کند


همزمان، شیخ احمد یاسین به شخصیتی الهام بخش برای جوانان فلسطینی که از روند صلح با اسرائیل سرخورده شده بودند تبدیل شد.


وی مفهوم شهادت را ترویج می‌کرد و وعده می‌داد که بمب گذاران انتحاری با ایثار جان خود برای عزت و آزادی فلسطین به درجه شهادت دست می‌یابند.


تلاش تشکیلات خودگردان برای محدود کردن فعالیت شیخ احمد با مقاومت شدید حامیان وی مواجه بود و در دسامبر سال ۲۰۰۱، هنگامی که تشکیلات خودگردان در صدد برآمد به حبس خانگی رهبر حماس مبادرت ورزند، یک نفر در درگیری بین ماموران فلسطینی و حامیان حماس کشته شد.


در ژوتن سال ۲۰۰۲ نیز تلاش دیگر پلیس فلسطینی برای محاصره خانه احمد یاسین به بروز خشونت در غزه منجر شد.


در ماه سپتامبر سال ۲۰۰۳، ارتش اسرائیل کوشید شیخ احمد یاسین را در خانه وی در غزه به قتل برساند، اما هنگام اجرای عملیات، رهبر حماس در خانه یکی از اعضای ارشد حماس در این شهر به سر می‌برد و از این سوء قصد جان سالم به در برد.

 
ارسال نظرات