۲۰/تير/۱۴۰۴ | ۱۷:۱۷
مشترکان پرمصرف پیامک هشدار و اخطار قطع برق دریافت می‌کنند کدام بخش‌های گاز کشور در جنگ ۱۲روزه هدف حملات قرار گرفت؟ وزیر نفت: تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بین‌الملل و تهدید ثبات جهانی است جالی خالی نیروگاه‌های خورشیدی شناور در ایران لزوم مدیریت مصرف برای پایداری شبکه برق تهران صدور مجوز احداث نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی در پایتخت ایجاد مشوق‌ برای استفاده مردم از لوازم برقی کم مصرف هشدار رشد قابل‌توجه مصرف برق طی روزهای آینده ثبت رکورد تاریخی مصرف ۲۰۰میلیون لیتر بنزین در یک روز راه حل حفظ پایداری برق با دمای ۴۰ درجه فقط مدیریت مصرف است پایداری آب تهران در ایام جنگ با تلاش شبانه‌روزی کارکنان آبفا ممکن شد ترمیم کامل شبکه برق پس از حملات اخیر در کمتر از ۴۸ ساعت آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس ۶۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق پراکنده وارد مدار می‌شود دولت با تمام توان حامی سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر است
۰۹:۲۳ ۱۴۰۳/۰۸/۰۱

اجرای ۳۰۰ طرح برای کاهش ناترازی انرژی

مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت گفت: ۳۰۰ طرح از سوی این شرکت برای مدیریت مصرف و کمک به کاهش ناترازی انرژی در دست اقدام است.
اجرای ۳۰۰ طرح برای کاهش ناترازی انرژی
کد خبر:۵۸۱۱

به گزارش اقتصاد معاصر؛ «حسین حسین‌زاده» مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت ،امروز (سه‌شنبه) گفت: اکنون ناترازی در حوزه بنزین، گازوئیل و برق در کشور وجود دارد.

 

وی ادامه‌داد: برای کمک به رفع این ناترازی‌ها یک سری پروژه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تعریف شده است که در شرکت بهینه‌سازی مصرف در سه حوزه صنعت، حمل‌ونقل و ساختمان در دستور کار این شرکت قرار دارد.

 

مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت خاطرنشان‌کرد: با اجرای این طرح‌ها در پایان افق کاری تعیین شده چیزی حدود ۹۰ میلیارد دلار به سرمایه کشور اضافه خواهد شد.

 

حسین‌زاده گفت: همچنین چیزی نزدیک به سه میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه در روز اجرای این طرح‌ها صرفه‌جویی به دنبال خواهد داشت.

 

وی ادامه‌داد: این طرح‌ها با بیش از چند میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در حال اجراست و بیش از ۳۰۰ طرح را شامل می‌شود.

 

مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت کشور افزود: این طرح‌ها با کمک وزارتخانه‌های مختلف، شورای اقتصاد و ریاست‌جمهوری در حال پیگیری و اجرا است.


 روز گذشته عضو هیات مدیره سندیکای شرکت‌های تاسیساتی و صنعتی ایران گفت: بخش عمده ناترازی فزاینده انرژی کشور مربوط به فرسودگی تجهیزات و تاسیسات است که مورد غفلت قرار گرفته است.

 

«رضا حاجی کریم» افزود: تاسیسات، گلوگاه ناترازی انرژی است که باید برای نوسازی آنها اقدام کرد.

 

وی، رتبه کشورمان در مصرف محصولات هیدروکربوری را ششم جهان برشمرد و ادامه‌داد: روزانه نزدیک به هفت میلیون معادل بشکه نفت، انرژی در کشور مصرف می‌شود.

 

رئیس کنفدراسیون آب کشور، ایران را چهارمین مصرف‌کننده گاز جهان دانست و خاطرنشان‌کرد: دوازدهمین مصرف‌کننده نفت جهان هستیم، این در حالی است که رتبه تولید ناخالص داخلی کشور ۲۶ جهان است و این موضوع نشان‌دهنده تباه‌شدن انرژی در کشور است./ ایرنا