عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با «اقتصاد معاصر»؛

امکان تأمین منابع مالی دارو و تجهیزات پزشکی به ۲ شیوه

عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مدیریت جدید وزارت بهداشت، امیدواریم از هزینه‌های غیرضروری پیشگیری و با صرفه‌جویی، منابع هزینه شود، گفت: اگر اعداد و ارقام در داخل بودجه پیشنهادی به درستی برآورد نشده باشد، دولت مجبور است سراغ استقراض از صندوق توسعه ملی یا بانک مرکزی برود، به هر حال مردم را نمی‌توان بدون دارو یا تجهیزات پزشکی رها کرد. 
امکان تأمین منابع مالی دارو و تجهیزات پزشکی به ۲ شیوه
کد خبر:۸۷۴۷

منصور علی‌مردانی، عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد معاصر، در خصوص لایحه بودجه ۱۴۰۴ و منابع مالی حوزه بهداشت و درمان، اظهار داشت: در هر صورت، اگر اعداد و ارقام در داخل بودجه پیشنهادی به درستی برآورد نشده باشد، دولت مجبور است سراغ استقراض از صندوق توسعه ملی یا بانک مرکزی برود، به هر حال مردم را نمی‌توان بدون دارو یا تجهیزات پزشکی رها کرد. 

وی افزود: با این حال ما امیدواریم که با مدیریت جدید در وزارت بهداشت، از هزینه‌های غیرضروری پیشگیری و با صرفه‌جویی صحیح منابع هزینه شود.

این نماینده مجلس همچنین بیان کرد: همان‌طور که می‌دانید، ما چندین برابر میانگین جهانی دارو مصرف می‌کنیم و همچنین چندین برابر جهان، آزمایش می‌دهیم و نسبت به میانگین جهانی، هزینه‌های بهداشت و درمان بیشتری داریم؛ این هزینه‌ها باید به درستی کنترل شود.

 

کد ویدیو
ارسال نظرات